Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(Irėnė @ 2012 11 23, 16:49)
o mes kelios taip ir likom be namu
Tai skaityk kad jau turi namus mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(šifonyte @ 2012 11 23, 20:56)
vis paskaitineju jusu temute, kaip jus siltai bendraujat ne tik pagrindiniu sia tema bet ir visom gyvenimiskom temom ir nusprendziau prie jusu prisijungti, aisku jei priimsit blush2.gif
Užeik, prisėsk 4u.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 23, 20:59)
maika kada tavo histero? jezau kokia mano trumpa atmintis... doh.gif tepioja si cikla?
4u.gif Planuota buvo gruodžio antroj pusėj, bet įtariu reiks keist datą pagal situaciją, t.y. kaip ciklas susidėlios unsure.gif Kai klausei dar netepliojo, o dabar jau teplioja verysad.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 24, 10:30)
Bet vistiek privalau pasidaryti LP, kad sužinočiau tikrąją nepastojimo priežastį unsure.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 24, 15:18)
negyvai atsibodo. kam mane isviso pagimde, as nesuprantu.
QUOTE(velnyte @ 2012 11 24, 20:32)
Manau pati blogiausia būsena kai pradedam save kankinti klausimais "kodėl mane pagimdė". Žinau tą jausmą,nes pati išgyvenu. Mane daug kas kaltina pesimizmu. Nors aš save laikau realiste.
O, kaip pažįstama... Pastaruoju metu ir aš nesuprantu ką čia veikiu... Jaučiuosi absoliučiai niekam tikusi.. ir taip visose srityse... verysad.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 11 24, 20:32)
P.S. kaip aš blogai jaučiuos per šią stimuliaciją ir spaudimas aukštas, ir galvą skauda...
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 11 24, 21:52)
:

O, kaip pažįstama... Pastaruoju metu ir aš nesuprantu ką čia veikiu... Jaučiuosi absoliučiai niekam tikusi.. ir taip visose srityse...  verysad.gif

nu maikut tik neliudek juk laukia histero po jos aiskiau mirksiukas.gif prasykis anksciau jei teplioja matyt jau ciklas i gala . o gal vistik... nu fdar palaukim 4u.gif
Atsakyti
O, kaip pažįstama... Pastaruoju metu ir aš nesuprantu ką čia veikiu... Jaučiuosi absoliučiai niekam tikusi.. ir taip visose srityse...  verysad.gif

4u.gif 4u.gif Gal cia ruduo visas taip veikia.
As siandien pasipuosiau eglute biggrin.gif Noriu Kaledu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 11 24, 22:04)
4u.gif  4u.gif Gal cia ruduo visas taip veikia.
As siandien pasipuosiau eglute biggrin.gif Noriu Kaledu  ax.gif

as kita savitgali ruosiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 24, 20:55)
nu maikut tik neliudek juk laukia histero po jos aiskiau  mirksiukas.gif prasykis anksciau jei teplioja matyt jau ciklas i gala . o gal vistik... nu fdar palaukim  4u.gif
QUOTE(*River* @ 2012 11 24, 21:04)
4u.gif  4u.gif Gal cia ruduo visas taip veikia.
Ačiū mielosios 4u.gif
Man atrodo perdegiau jau ir su histero... Dabar iš viso užėjo kažkokia paranoja, kad prieš ligoninę tepinėlis parodys ką nors negero, kokia pienligė pasirodys ar pan. ir nusikels histero neribotam laikui verysad.gif

O kada aš paprastai puošiu eglutę? Neatsimenu mastau.gif Gal kai lieka pora savaičių iki Kalėdų. Ir praėjus porai dienų po Kalėdų jau noriu ją nupuošti doh.gif
Atsakyti
Ale kažkokia ne į temą diena šiandien... Gal, sakau, koks negeras slėgis ar dar koks užtemimas? smile.gif

Man insultas neištiko, kaip mama bijojo, tai gyvensiu irnesakyk.gif

kaip anksti jūs eglę puošiat... Mes tik prieš Kalėdas. Nors šiais metais tikriausiai anksčiau papuošim, norisi ko nors gražaus ir kalėdiško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 24, 23:18)

kaip anksti jūs eglę puošiat... Mes tik prieš Kalėdas. Nors šiais metais tikriausiai anksčiau papuošim, norisi ko nors gražaus ir kalėdiško smile.gif

mes ir puosdavom savaite iki kaledu...bet kas is to ...kadangi turim kate ir suni kurie megsta zaisti su zaislais...tenka egle statyti sveciu kambary , kuriame beveik nebunam...tad ir ja pasidziaugti nebespejam ... blush2.gif o gruodis pas mus pats darbymetis...tai isvis ir namie beveik nebunam ... pasiteisinau blush2.gif tad gruodzio 1d jau eglute puosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 24, 19:38)
mano ziniomis tai tas pats...tikekimes kad jis nebeatsiras  unsure.gif

meldziuos ir labai tikiuos kad neatsiras. nes buvo uzsimine apie kita iseiti - kiausintakiu perrisimas ir IVF bet labai viliuos kad nereiks nieko perrist ir pavyks IVF ax.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 11 24, 21:32)
P.S. kaip aš blogai jaučiuos per šią stimuliaciją ir spaudimas aukštas, ir galvą skauda...

imk 4u.gif kad geriau jaustumeis

Užeik, prisėsk  4u.gif

uzeinu ir prisedu, aciu biggrin.gif

QUOTE(*River* @ 2012 11 24, 22:04)
As siandien pasipuosiau eglute biggrin.gif Noriu Kaledu  ax.gif

oi kokie ankstyvi jus smile.gif

na o mes sian po pirkiniu maratono is jamam, biski su vyru apsipirkom ir rubeliu ir maximoj biggrin.gif zodziu pasitustinom pinigine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 24, 10:56)
Na kaip ir jauciau,mano antras IUI nuejo suniui ant uodegos-10DPO NT vienas pagalys

jurmut , niu tik nepradekim nurasineti ciklo 10dpo mirksiukas.gif juk NT daromas anksciausiai 12dpo , bet cia anksciausiai ir tai negarantija kad jis ka rodys 4u.gif tad laukiam toliau mirksiukas.gif dabar patikrinai ar tikrai nera ovitrelio likuciu mergyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal varškės su bananais ir jogurtu? ax.gif

Kaip nuotaikos, ką veikiat? Nu ir niūruma už lango doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 25, 14:46)
gal varškės su bananais ir jogurtu? ax.gif

Kaip nuotaikos, ką veikiat? Nu ir niūruma už lango  doh.gif
Aha, keičiu į Bonos sriubą ax.gif

Nuotaikos tokios pačios...
Laukiam zuzlos ax.gif
Oras geras - nešalta (t.y. pliusinė temperatūra) ir nuo saulės akių neskauda blush2.gif
Kaip tavo pilvukiniai spazmai?
Atsakyti
wub.gif wub.gif ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif4u.gif

mes jau namie, Zuzliukas pasaka wub.gif man irgi viskas gerai (nu ant kiek gali būti gerai moteriai po gimdymo tongue.gif ), kada veliau prisijungsiu, viską paskaitysiu ir papasakosiu oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif cray.gif
Atsakyti