Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

Labas vakaras.

Dar karteli leiskite padekoti visoms, ir kiekvienai asmeniskai uz kumscius! Tikrai veiksminga ir labai tikiuosi, kad suveike! Labai labai Aciu Jums, mielosios drauges smile.gif Jusu palaikymas labai daug reiskia, tiek baiginejant mokslus, tiek einant sunkiu nevaisingumo keliu.

Grim - nu River, tai River. bigsmile.gif

River - juk atrinks sveikus per IVF. Nera ko parintis. Zaraznas neapvaisins, o ejigu ir apvaisins - nepastebesi, bus biocheminis nestumas.

Zuzla - tau labiau mamytes patars kas ir kaip. ka mes cia - jokios naudos ir patarimu vaiku klausimais negalim duoti, kai kurios (dauguma) net nesam maciusios kaip atrodo savaites laiko kudikis. Del diegliu esu girdejusi tik "espumizan" kudikiams ir "gripe water", kad padeda. O tau asmeniskai, kad nusiraminti - tiesiog pagalvok, kad tavo emocijos perdudodamos vaikui - busi ramesne, ir zuzliukas bus ramus. Nezinau, gal turetu padeti.

Briukele - as atrodau niekaip. Per pastaruosius 3 menesius labai pasenau. Siandien dar reikejo forografuotis diplomui doh.gif as to neplanavau. Atejau i univerke nedazyta nei kiek, po vakarykscio baliaus, garbanuota (nuotraukoms tai as tiesinu plaukus - bandau atrodyti grazesne nei esu laugh.gif), o man sako - foto reik. O jerguteliau. doh.gif baisi kaip pavasario saule esu. Sian suvokiau, kad tikrai senstu. Ir joks sportas nebepades. Nebent tik kazkiek. Reikia svarstyti botokso ir silikoniniu krutu galimybe. Mokslai baigti. galiu taupyti papams.

Jautruole - o sportas? O drauges? Kulinarija? Step-aerobika? Dviraciu aerobika? Sokiai? Dizaino studijos? ( blink.gif ) - nuo zodzio "studojos" lengvai pakrato.

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 05, 18:38)
Zuzla - tau labiau mamytes patars kas ir kaip. ka mes cia - jokios naudos ir patarimu vaiku klausimais negalim duoti

baisi kaip pavasario saule

Reikia svarstyti botokso ir silikoniniu krutu galimybe

aš suprantu 4u.gif tik norėjau kažkur išsilieti..

čia tai pirmąkart girdžiu laugh.gif

aš ir noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 19:44)
aš suprantu 4u.gif tik norėjau kažkur išsilieti..

čia tai pirmąkart girdžiu laugh.gif

aš ir noriu rolleyes.gif

tai aisku, kad liekis. 4u.gif juk tarp musu yra ir mamyciu, kas jau turi paaugusius vaikucius.

as niekada to nenorejau pripazinti net sau. doh.gif bet siandien teko. bent jau realiai ivertinau save.

as jau ne tik noriu, bet man jau reikia. doh.gif praktiskai - butinybe.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 05, 18:55)
.

as jau ne tik noriu, bet man jau reikiadoh.gif praktiskai - butinybe.

Oi man tai patinka lotuliukas.gif Prieinam toki amziu,kai silikonas ir botoksas tampa GYVYBISKAI svarbus...is vienos puses juokinga,bet is kitos puses as irgi apie tai pasvajoju blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kalbant apie papus, pas mane jų buvo nerasta, bet kokieeee jie dabar wub.gif gaila, kad ne vasara ir negaliu nešiot suknelių su giliom iškirptėm biggrin.gif Paskui turbūt nekas iš jų vėl liks... Bet dabar galiu pasidžiaugt lotuliukas.gif
Aišku, nėr tie papai tokie jau dideli ir faini, bet lyginant su praktiškai nieku, kaip buvo anksčiau, tai skirtumas matosi hihihi.gif

Tai va, man silikono, panašu, irgi reiks. Ir riebalų nusiurbimo operacijos.
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 12 05, 20:34)
Oi man tai patinka lotuliukas.gif Prieinam toki amziu,kai silikonas ir botoksas tampa GYVYBISKAI svarbus...is vienos puses juokinga,bet is kitos puses as irgi apie tai pasvajoju blush2.gif  drinks_cheers.gif
kad man, zinok, nebejuokinga jau darosi. Man jau juokingi pasisakymai is serijos "kas naturalu - tas graziausia".

QUOTE(Grim @ 2012 12 05, 20:39)
Kalbant apie papus, pas mane jų buvo nerasta, bet kokieeee jie dabar  wub.gif gaila, kad ne vasara ir negaliu nešiot suknelių su giliom iškirptėm biggrin.gif Paskui turbūt nekas iš jų vėl liks... Bet dabar galiu pasidžiaugt  lotuliukas.gif
Aišku, nėr tie papai tokie jau dideli ir faini, bet lyginant su praktiškai nieku, kaip buvo anksčiau, tai skirtumas matosi hihihi.gif

Tai va, man silikono, panašu, irgi reiks. Ir riebalų nusiurbimo operacijos.

Tikiu, kad grazus vaizdas. Tiesa, pasakojo drauge, kad jos krutine maza budavo, pagimdzius, krutine liko kaip per maitinima, nenukruto, liko grazi ir stangri. O vat po antrojo, kaip ji issireiske "jis mane issiurbe". Dabar jos krutine silikonine ir neitiketinai nuostabaus grozio. Noriu tokios.

Klausykite. Man vakar papasakojo tokia istorija, kad net nezinau ka daryti. Zodziu, draugei pasikeite rezusas. Per gyvenima. Po gimdymo po kazkiek metu. Ji daresi tyrimus daug laboratoriju, kad isitikinti, kad tai ne klaida. Tiesiog cia niekas nesivadovauja buvusiais tyrimais ir antspaudais, mergina buvo ne karta operuota ir cia pries bet kokia invazija daro rezus tyrima. I kai ja reikejo eilini karta operuoti, jos rezuas pasikeite is "-" i "+". Jai padare pakartotinus tyrimus, ir vel teigiamas kraujas. Pasirodo, jos mamai irgi taip ivyko, tik atvirksciai - is "+" i "-". Tai vat, as galvoju, kad pats pirmiausias tyrimas, kuri as pasidarysiu grizus i LT bus rezus faktorius. Gal ir man pasikeite i minusini. tevai juk abu minusiniai. unsure.gif jeigu pasikeite, tai tada savaime aiskus persileidimai, kad net bobutes nereikia klausti.
Atsakyti
zuzla manau kai zuzliuka silgiau pabus namie tai ir pati labiau apsiprasi ir asareliu vis maziau bus mirksiukas.gif na o dabar ramiu nakteliu , nes kitaip visai taves nebeliks , jau ir taip vos 50kg... 4u.gif
del ligonines manau kad pamate kad nieko blogo tai ir negulde , o tavo gydytoja vadinasi tikrai faina juk kitoms gali atsistojus aiskint kas kaip ir net nekreips demesio ir sakys nu normalu cia . tad smagu kad tavo gydtoja i viska ziuri rimtai 4u.gif

MAIDE nu faina mokslai baigti valioooo thumbup.gif
spaudizau ir as umscius kad tik geriau egzus islaikytum 4u.gif

jautruole sunkios dienes tau , bet po ju ateis ir geros dienos wub.gif tad linkiu kuo greiciau ju sulaukti mirksiukas.gif

grim kokie jus jau dideli jau ir dekrete wub.gif

shira , grim gal jau galvojat apie vardelius savo stebukliukams wub.gif
Atsakyti
Maidenana, nu geras dėl to rezuso... Aš tikrai galvojau, kad jis negali pasikeist. Nebuvo kokios klaidos? g.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 12 05, 20:12)
shira , grim gal jau galvojat apie vardelius savo stebukliukams  wub.gif

Nesigalvoja visai ax.gif
Nelimpa, nors tu ką. Tai nutarėm, kad jau kai pamatysim gyvai, tada ir nuspręsim smile.gif man daug daug metų pats pačiausias vardas buvo Kotryna, ir galvojau, kai turėsiu dukrytę, pavadinsiu tik šiuo vardu. O dabar net nežinau... Kaip kviest mažybiškai? Ir trumpins, manau, negražiai...
Kaip jums šitas vardas?
Dar vyras siūlė Saulė. Man visai nieko.
Pašom kritikuot rolleyes.gif Man reikia nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 05, 20:21)
man daug daug metų pats pačiausias vardas buvo Kotryna, ir galvojau, kai turėsiu dukrytę, pavadinsiu tik šiuo vardu. O dabar net nežinau... Kaip kviest mažybiškai? Ir trumpins, manau, negražiai...

man labai patinka Kotryna rolleyes.gif o Katrė dar labiau.

schmoll.gif ne, man Saulės, Vėjai, Liepos ir t.t. kurie nėra tikri dvardai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 05, 21:21)
Nelimpa, nors tu ką. Tai nutarėm, kad jau kai pamatysim gyvai, tada ir nuspręsim smile.gif man daug daug metų pats pačiausias vardas buvo Kotryna, ir galvojau, kai turėsiu dukrytę, pavadinsiu tik šiuo vardu. O dabar net nežinau... Kaip kviest mažybiškai? Ir trumpins, manau, negražiai...
Kaip jums šitas vardas?
Pašom kritikuot  rolleyes.gif Man reikia nuomonių smile.gif

man labai grazus vardas kotryna wub.gif labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 20:57)
man labai patinka Kotryna rolleyes.gif o Katrė dar labiau.

schmoll.gif ne, man Saulės, Vėjai, Liepos ir t.t. kurie nėra tikri dvardai nepatinka.

Sakai, Katrė normaliai skamba? g.gif O mažybiškai būtų Katrytė? Mano tėvukas sako: Nu kaip kokia katytė lotuliukas.gif

Aš ją ir taip saulute vadinsiu, tai gal ir nebūtina tokio vardo duot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 12 05, 21:05)
man labai grazus vardas kotryna  wub.gif labai labai  wub.gif

4u.gif
O jei dar gimtų vasario 8 (terminas kaip tik), kai Kotrynos vardadienis... wub.gif
Atsakyti
pliurpales blink.gif einu skaityt biggrin.gif
Atsakyti