Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

Jautruole, jei ne paslaptis, kuo vardu dukrele ? blush2.gif

Labas grazia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 06, 13:24)
Jautruole, jei ne paslaptis, kuo vardu dukrele ? blush2.gif

Augustė
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 06, 15:28)

Mano sesers dukryte tokiu varduku wub.gif Bet zinok niekas jos vardo netrumpina ir neiskraipo, nei darzely, nei kieme , nei mes patys ar tevai.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 06, 13:31)
Mano sesers dukryte tokiu varduku wub.gif Bet zinok niekas jos vardo netrumpina ir neiskraipo, nei darzely, nei kieme , nei mes patys ar tevai.

O maniškę vadina kas kaip išmano-net pati kartais nepastebiu, kaip sutrumpintai pašaukiu, o ji pyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 06, 15:33)
O maniškę vadina kas kaip išmano-net pati kartais nepastebiu, kaip sutrumpintai pašaukiu, o ji pyksta blush2.gif

Teisingai pyksta , mamyt biggrin.gif

Pas mus siandien meniu kugelis su sonine, desertui ledai su chalva cool.gif Niam. Beje, Jautruole vynu vilioja, kaip seniai negeriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 06 gruodžio 2012 - 13:39
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 06, 12:26)
Kalbėjot apie vardus- siūlau imti trumpus, nes mūsų mergytės ilgokas, visi trumpina kas netingi ir iškraipo vardą blink.gif Net pati dukrytė nervinasi, sako, mano ne toks vardas doh.gif Aš labai norėjau, kai laukiausi -Smiltė arba Viltė, maniškis Ieva, o pavadinom visai kitu vardu, kad būtų kompromisas tarp mudviejų.

o man Smilte tai schmoll.gif
kazkodel man asocijuojasi su smilkpele arba is vis su pele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 06, 13:39)
Teisingai pyksta , mamyt  biggrin.gif

Pas mus siandien meniu kugelis su sonine, desertui ledai su chalva  cool.gif Niam. Beje, Jautruole vynu vilioja, kaip seniai negeriau  doh.gif

blush2.gif

Oi, kaip norėčiau kugelio, suviliojai tu mane kaip ir aš su vynu lotuliukas.gif O vyno nejaugi nestuke.gif negalima? Juk yra nealkoholinio, Tores gero raudono, nebandei? Arba ir alkoholinio porą gurkšnių juk galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 06, 16:46)
blush2.gif

Oi, kaip norėčiau kugelio, suviliojai tu mane kaip ir aš su vynu lotuliukas.gif O vyno nejaugi  nestuke.gif negalima? Juk yra nealkoholinio, Tores gero raudono, nebandei? Arba ir alkoholinio porą gurkšnių juk galima mirksiukas.gif

biggrin.gif ir tu tarkiu megeja cool.gif

Gal galima jau tokiam laike taure, bet paliksiu ta malonuma sventems blush2.gif O nealkoholinio nerandu niekaip - as balto kazkada ieskojau IKI, po to maximoj ,nu neradau unsure.gif
Is Betos kazkokio punso dabar uzsisakiau ir imbierinio gerimo nealkoholinio, vis bus ka i taure kliusteleti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 06, 15:53)
biggrin.gif ir tu tarkiu megeja  cool.gif

Gal galima jau tokiam laike taure, bet paliksiu ta malonuma sventems  blush2.gif O nealkoholinio nerandu niekaip - as balto kazkada ieskojau IKI, po to maximoj ,nu neradau  unsure.gif
Is Betos kazkokio punso dabar uzsisakiau ir imbierinio gerimo nealkoholinio, vis bus ka i taure kliusteleti  biggrin.gif

Nealkoholinių vynų mėgink Vynotekoj pažiūrėti - aš ten perku, kai sausą įstatymą įsivedu... Žinoma, ne taip skanu kaip su laipsniais, bet vis "prie chebros" būni.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2012 12 06, 16:57)
Nealkoholinių vynų mėgink Vynotekoj pažiūrėti - aš ten perku, kai sausą įstatymą įsivedu... Žinoma, ne taip skanu kaip su laipsniais, bet vis "prie chebros" būni..  thumbup.gif

Aciu, tiksliai pasakyta - prie chebros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 06 gruodžio 2012 - 15:03
sveikos. dar tarpinej kazkur. nebe nei vienaname is namu. busiu gal tik ryt gerokai popiet.

vadinciau meda ar marija.

ddraugei pasakiau apie rezus, tai ji man pasiule maziau gerti. kazkodel supykau, pussimti nugyveno, ni chiera nesidomi ir dar is manes durne daro. tfu ant jos. tai vat.

ok, baigiu nes baiginejasi $ telefone. p.s. kol vaziavau auto busu, pasimete 2 ratlankiai. cia sniegas, pwrslapau kojas. brrr salta.
Atsakyti
Sveikos,

nu va, niekas neiškritikavo Kotrynos wub.gif

Aš šiandien pikta kobra mad.gif Nuėjau pas kardiologę, sako: kuo skundžiatės? Sakau: aš kaip ir niekuo, tik pulsas padidėjęs, bet šeimos gyd. siunčia pasitikrint dėl ūžesio ir nekokios kardiogramos.
Tai ji man sako: ūžesio jūs negalite girdėti. Tai sakau ir negirdžiu aš jo. O kardiogramą pažiūrėjo ir padėjo - nulis komentarų.
Pavartė kraujo tyrimus, sako: o, jums mažakraujystė, vadinas, ūžesys nuo jos. Sakau ne, man jis įgimtas. Bet ji nesigilino irnesakyk.gif Ir užkala širdis, anot jos, nuo mažakraujystės. Bet man hemoglobinas jau padidėjo, o, kai buvo mažesnis, ir širdis dirbo gerai. Vadinas, ne nuo to.
Tai sako pasidarykit geležies, hemoglobino tyrimą ir ateikit, pakomentuosiu plačiau. Sakau: o tai ką echoskopija rodo? Tai, sako, truputį nedidelių pakitimų, bet vėliau pasakysiu. Pasiunčiau aš ją mintyse ir sakiau neisiu daugiau. Privačiai gal kur... Bet kažin ar galima vėl echoskopiją kartot? g.gif

Ot išsiplėčiau, nu bet kad sunervino mad.gif
Ryt pas ginekologę, pasitarsiu, ką daryt...

Kokia aš ištinus, kaip kokia bandelė blink.gif

Maidenana, gero kelio mirksiukas.gif
Atsakyti