Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(jurmarta @ 2012 12 04, 15:55)
blyn,panos,vykit mane is cia! biggrin.gif sakiau po nepavykusio antro IUI dingsiu is situ temu,viska isbrauksiu is galvos,visas mintis apie vaikus,mastysiu tik apie sventes ir atostogas,ir ka...blyn lendu i sita skyriu vis tiek kiekviena diena lotuliukas.gif

as irgi n kartu bandziau ding is sm biggrin.gif ale kaip tai vis griztu lotuliukas.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 12 04, 16:53)
man matai net astrologe liepe negalvot apie vaikus,pamirst,nes didele NETIKETO NELAUKTO NEPLANUOTO NESTUMO TIKIMYBE lotuliukas.gif ....na ir kaip tai padaryt?reik issioperuot smegenis,kad negalvot(nors ju ir taip ne kazin kas yr)

man ta pati sake, kad nuo s.m. geguzes men didele tikimybe netiketam nestumui lotuliukas.gif ar ne ta pati atrsologe kazi lotuliukas.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2012 12 05, 00:13)
As jus visus stebiu, o ypac kaimynke  mirksiukas.gif ir senbuvius. Visoms mergytes tikejimo, nepamirskit Mano IUI laimingas buvo 7.

o jei, olialia2001 prisimenu tave IUi skyrelyje bigsmile.gif kaip dziugu uz jusu seima.

QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 15:39)
tik iš kur gaut tos ramybės.. gydytoja valo mažiukui bambą, ans rėkia kaip skerdžiamas, ir aš į ašaras doh.gif

man turbut tas pats butu smile.gif laikykis mergyt 4u.gif dabar sunkiausias laikas, o paskui juoksies is tokiu paverkslenimu. o miego tau uztenka?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 05, 22:11)

Klausykite. Man vakar papasakojo tokia istorija, kad net nezinau ka daryti. Zodziu, draugei pasikeite rezusas. Per gyvenima. Po gimdymo po kazkiek metu. Ji daresi tyrimus daug laboratoriju, kad isitikinti, kad tai ne klaida. Tiesiog cia niekas nesivadovauja buvusiais tyrimais ir antspaudais, mergina buvo ne karta operuota ir cia pries bet kokia invazija daro rezus tyrima. I kai ja reikejo eilini karta operuoti, jos rezuas pasikeite is "-" i "+". Jai padare pakartotinus tyrimus, ir vel teigiamas kraujas. Pasirodo, jos mamai irgi taip ivyko, tik atvirksciai - is "+" i "-". Tai vat, as galvoju, kad pats pirmiausias tyrimas, kuri as pasidarysiu grizus i LT bus rezus faktorius. Gal ir man pasikeite i minusini. tevai juk abu minusiniai.  unsure.gif jeigu pasikeite, tai tada savaime aiskus persileidimai, kad net bobutes nereikia klausti.

As apakus, kad tai imanoma blink.gif Ir net nesitikrinau rezuso, nors reikia nestumo metu, nes sakiau zinau ir ant teisiu parasyta blink.gif

Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 12 05, 22:12)
grim kokie jus jau dideli jau ir dekrete  wub.gif
shira , grim gal jau galvojat apie vardelius savo stebukliukams  wub.gif

O taip! 4u.gif Jei tai bus mergyte, kaip sake gydytoja, tai vardas jau senokai sirdy nesiotas ir ji bus Medeinė wub.gif , o berniukui buvo sugalvotas Simonas, patiko abiems su vyru ir reiksme jo - dievas isklause...

QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 22:57)
man labai patinka Kotryna rolleyes.gif o Katrė dar labiau.

schmoll.gif ne, man Saulės, Vėjai, Liepos ir t.t. kurie nėra tikri dvardai nepatinka.

Ooo, Kotryna pries 11 metu buvo mano vardukas, isrinktas vaikeliui, kurio laukiau wub.gif Tik gime sunus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 05, 21:07)
Sakai, Katrė normaliai skamba?  g.gif O mažybiškai būtų Katrytė? Mano tėvukas sako: Nu kaip kokia katytė  lotuliukas.gif

nežinau, man labai labai smile.gif būtų vyras lietuvis, būtų gimus mergaitė, būtų Katrė laugh.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 12 05, 21:34)
man turbut tas pats butu smile.gif laikykis mergyt 4u.gif

o miego tau uztenka?

4u.gif

lyg ir užtenka unsure.gif mažas miega naktį 4+4 val, aš su juo, tai kaip ir pakanka, tik per vakarą išvargina savo koncertais, o į priekį juk nepailsėsi, pvz. per pietų miegą..
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 05, 22:21)
Maidenana, nu geras dėl to rezuso... Aš tikrai galvojau, kad jis negali pasikeist. Nebuvo kokios klaidos?  g.gif
Nesigalvoja visai  ax.gif
Nelimpa, nors tu ką. Tai nutarėm, kad jau kai pamatysim gyvai, tada ir nuspręsim smile.gif man daug daug metų pats pačiausias vardas buvo Kotryna, ir galvojau, kai turėsiu dukrytę, pavadinsiu tik šiuo vardu. O dabar net nežinau... Kaip kviest mažybiškai? Ir trumpins, manau, negražiai...
Kaip jums šitas vardas?
Dar vyras siūlė Saulė. Man visai nieko.
Pašom kritikuot  rolleyes.gif Man reikia nuomonių smile.gif

Kotryna grazu, Saulyciu labai daug smile.gif Mazybiskai Kotryte, Kotrynele ir pan. Viskas liuks mirksiukas.gif
Man dar labai grazus Rusne, Lukne, oi daug tu varduku graziu yra. Svarbu tau jis butu pats paciausias. Nes visiems neimanoma itikt, kitaip visi vienodais vardais gyventumem lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 12 06, 00:21)

lyg ir užtenka unsure.gif mažas miega naktį 4+4 val, aš su juo, tai kaip ir pakanka, tik per vakarą išvargina savo koncertais, o į priekį juk nepailsėsi, pvz. per pietų miegą..

Pirmus metus isvis sunku pailset, kazkoks chroniskas nuovargis buna. Bet kaip greit tas uzsimirsta doh.gif , atrodo buvo lengva lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 05, 15:35)
Sakei paraganaut ir pasakyt, kuri pirma šauna į galvą (čia dėl mano estafetės perdavimo). Nežinau kodėl, bet pirma šovė į galvą River smile.gif

bigsmile.gif Kaip noreciau blush2.gif

QUOTE(briukele @ 2012 12 05, 19:34)
Prieinam toki amziu,kai silikonas ir botoksas tampa GYVYBISKAI svarbus...is vienos puses juokinga,bet is kitos puses as irgi apie tai pasvajoju blush2.gif  drinks_cheers.gif

O as pastebejau, kad kuo vyresne darausi, tuo labiau man patinka mano isvaizda ax.gif Esu patenkinta visomis savo kuno dalimis biggrin.gif

Kotryna ir man grazus vardas, Saule irgi nieko, nes pazinojau labai grazia ir protinga Saule smile.gif
Atsakyti
Nelimpa, nors tu ką. Tai nutarėm, kad jau kai pamatysim gyvai, tada ir nuspręsim smile.gif man daug daug metų pats pačiausias vardas buvo Kotryna, ir galvojau, kai turėsiu dukrytę, pavadinsiu tik šiuo vardu. O dabar net nežinau... Kaip kviest mažybiškai? Ir trumpins, manau, negražiai...
Kaip jums šitas vardas?
Dar vyras siūlė Saulė. Man visai nieko.
Pašom kritikuot rolleyes.gif Man reikia nuomonių smile.gif
Siuo metu draugauju su mazute Kotryna. Ir labai graziai ja vadinu: Kotrynuke, Kotryte, Kotrynuliu, Kotryy ir tt. Katre-man per daug grubu blush2.gif Mociutes kieme sako- kaip grazu, atejo i mada senoviniai vardai. Beja tame kieme yra 3 Metos, turbut mada atejusi:)
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 23:21)
nežinau, man labai labai smile.gif būtų vyras lietuvis, būtų gimus mergaitė, būtų Katrė laugh.gif
4u.gif

Man Katrė irgi laaabai wub.gif Kol mažytė - ir Katrytė gali būti, o kai užaugs - bus femme fatale, labai moteriškas ir stiprus vardas.
Saulė man, kaip ir Rugilė - arba šviesiaplaukė, arba raudonplaukė mergaitė turėtų būti. Gražu..
Aš mergaitę Fausta šiandien vadinčiau, o berniuką - Jogaila wub.gif
Tiesa, sesė vakar sužinojo, kad berno laukia, tai vardas jau yra, jei nepasikeis norai - Bernardas.

Kalbant apie svorį, tai nenorėčiau šiandien dienai jokių implantų, nes papų man užtenka.. ax.gif Neseniai draugė susidėjo naujus, tai FANTASTIŠKI!!!! Kai pasižiūri, galvoji, kodėl man D davė C dydį.. biggrin.gif
Prieš metus kokių 7 kg atsikračiau (vestuvėms gi ruošiausi), tai didžiausia mano motyvacija nebeatsiauginti jų - kaip vyras alkanas spokso.. wink.gif Kol kas laikausi..
Atsakyti
Sveikutes,

na kiek Jus cia sauniu varduku prigalvojot. Kaip smagu. Man razus Gabija, Joris berniukui labai grazus. Tik prie musu pavardes gal nelabai kaip skambetu. Dar labai neblogas Eitvydas..... Toks nelabai daznas, nors cia senoviskas vardas...........

Na kur musu Maidenana????? Jau pardardejai namucio? Ar dar tik kur kely?

Beje, norejau pasakyti, kad ZUZLA per daug nerimauja...... Esi nuostabi mama ir viskas bus ok. O jei mano vaikelis verktu, zinok, as dar labiau zliumciau. Tikrai. Jau tik dabar isivaizdavus tokia situacija, akys pilnos asaru. As gi verksniu verksne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 12 06, 11:08)
Beje, norejau pasakyti, kad ZUZLA per daug nerimauja......

visko gali būti blush2.gif

labas rytas mirksiukas.gif
ko taip tylu namučiuos? paprastai gaunu nemažai paskaityt smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Koks nuostabus oras pas mus, kviečiu į svečius prie jūros karšto vyno išgerti tongue.gif Eh, parašiau ir pati neprisimenu kada buvau prie jūros, tikra klaipėdietė lotuliukas.gif Per darbus nepajusiu kada ir pavasaris atšuoliuos bigsmile.gif

Zuzla> kaip naktis praėjo, kaip mažiukas? Gal pagerk ramunėlių arbatos (man padeda, bet geriu dideliais kiekiais, truputį nurimstu mirksiukas.gif ).

Maide> gero kelio 4u.gif

Kalbėjot apie vardus- siūlau imti trumpus, nes mūsų mergytės ilgokas, visi trumpina kas netingi ir iškraipo vardą blink.gif Net pati dukrytė nervinasi, sako, mano ne toks vardas doh.gif Aš labai norėjau, kai laukiausi -Smiltė arba Viltė, maniškis Ieva, o pavadinom visai kitu vardu, kad būtų kompromisas tarp mudviejų.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 06, 11:26)
Labutis visoms 4u.gif
Koks nuostabus oras pas mus, kviečiu į svečius prie jūros karšto vyno išgerti tongue.gif Eh, parašiau ir pati neprisimenu kada buvau prie jūros, tikra klaipėdietė lotuliukas.gif Per darbus nepajusiu kada ir pavasaris atšuoliuos bigsmile.gif

Kaip faina butu prie juros su karsto vyno taure thumbup.gif kokia romantika.......
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 06, 11:26)
Koks nuostabus oras pas mus, kviečiu į svečius prie jūros karšto vyno išgerti tongue.gif Eh, parašiau ir pati neprisimenu kada buvau prie jūros, tikra klaipėdietė lotuliukas.gif

Zuzla> kaip naktis praėjo, kaip mažiukas? Gal pagerk ramunėlių arbatos (man padeda, bet geriu dideliais kiekiais, truputį nurimstu mirksiukas.gif ).

Maide> gero kelio 4u.gif

Kalbėjot apie vardus- siūlau imti trumpus, nes mūsų mergytės ilgokas, visi trumpina kas netingi ir iškraipo vardą blink.gif Net pati dukrytė nervinasi, sako, mano ne toks vardas doh.gif Aš labai norėjau, kai laukiausi -Smiltė arba Viltė, maniškis Ieva, o pavadinom visai kitu vardu, kad būtų kompromisas tarp mudviejų.

drinks_cheers.gif va va, tikra klaipėdietė biggrin.gif

naktis 50/50, prieš miegą valandą praverkė, išmiegojo iki 3, pavalgė, paskui vyras su juo iki 5 ryto blūdijo, pamiegojo 1,5 val, pavalgė, vėl miegot ir iki 10 - visai neblogai, skaitau smile.gif dabar va auksinis vaikas - pavalgė ir ramiai sau pažindinasi su pasauliu. na o po pietų miego iki nakties miego mūsų laukia diegliukai ph34r.gif
o ramūnėlių arbatą puodais geriu, kaitalioju su "aksominiu vakaru" (Etno), ten pipirmetės, melisa, aviečių lapai. nežinau, ar padeda kaip arbata, bet aš begeriant tiesiog stengiuosi atsijungt, va tai padeda.
Atsakyti