Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(zuzla @ 2012 12 04, 21:02)
console.gif užjaučiu..
friends.gif

QUOTE(*River* @ 2012 12 05, 10:27)
Esu l. susinervinusi del visu tu vyro leukocitu ir grybu ir nezinau ka daryti. Jei darysim IVF, ar nepakenks tos zarazos embrionu vystymuisi? Bet kisti pinigus tiems urologams irgi NUSIBODO.
4u.gif console.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 14:39)
gerai, baigiu skųstis, nes dar išbaidysiu jums norą turėti vaikų...
Skųskis į sveikatą mirksiukas.gif Išsikalbėsi, nusiraminsi ir mažasis gal aprims ax.gif Gaila kad ne visos padėti, patarti galim, bet morališkai tai visada palaikysim blush2.gif

QUOTE(Grim @ 2012 12 05, 15:35)
Tiesa, aš nuo pirmadienio jau dekretinėse smile.gif
Negaliu patikėt kaip laikas bėga doh.gif Atrodo gi tik ką šokinėjai nuo lovos, petruškas gėrei hihihi.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 17:35)
DruiDės darbe kokletą padarė? unsure.gif
Tikrai, kur ji unsure.gif DruiDe, aa-uuu

Vakar aš darbe nebeišlaikiau tai galvojau iš manęs šiandien kokletą padarys... Bet kol kas ramu unsure.gif Gal ateityj atsilieps mastau.gif verysad.gif

Pakeitėm histero datą, bus kitą savaitę, tai kažkaip net ūpas biškį atsirado bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu aš jos blush2.gif Tik dabar pradėjau panikuot kad kokie nors tyrimai bus blogi ar dar kas nors nenumatyto atsitiks ir nesigaus histero doh.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 12 06, 19:49)
Vakar aš darbe nebeišlaikiau tai galvojau iš manęs šiandien kokletą padarys...

Pakeitėm histero datą, bus kitą savaitę, tai kažkaip net ūpas biškį atsirado  bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu aš jos  blush2.gif Tik dabar pradėjau panikuot kad kokie nors tyrimai bus blogi ar dar kas nors nenumatyto atsitiks ir nesigaus histero  doh.gif sad.gif

oi, buvo ir man taip unsure.gif bet lyg ir pasimiršo..

tikėkimes, viskas bus gerai topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 gruodžio 2012 - 20:27

Negaliu patikėt kaip laikas bėga  doh.gif Atrodo gi tik ką šokinėjai nuo lovos, petruškas gėrei hihihi.gif

Pakeitėm histero datą, bus kitą savaitę, tai kažkaip net ūpas biškį atsirado  bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu aš jos  blush2.gif Tik dabar pradėjau panikuot kad kokie nors tyrimai bus blogi ar dar kas nors nenumatyto atsitiks ir nesigaus histero  doh.gif sad.gif

Joooo hihihi.gif Anksčiau man visi sakydavo: oi, kiek dar daug laiko irnesakyk.gif O dabar jau: ooo, kaip mažai liko biggrin.gif

Geros naujienos smile.gif Tikėkimės, nieko nenutiks schmoll.gif
Atsakyti
Maika, nepasiduok cool.gif O histero turi ivykti, jus arteja stebuklu metas thumbup.gif

Velnyte, kada hcg laukti ?

Druide, sugrizk i seima gathering.gif

Maidei laimingo grizimo namo ir su pabaigtuvem first.gif
Atsakyti
labas rytas, vilniau!!!

lt kokia sniegota... bet jau ir kijeve buvo iki keliu. tai vat, kaip padakiau, kad seksis, vat ir tfu tfu tfu. pagaliau pasiseke su autobusu, stiuardese, kaimynu net! linksmai leidau kelione, tiesa pavelavom 2 val, tai del to sedziu ir papildomai laukiu buso i klp. bet greitai bus jau. keliai baisus, slidu labai. bet vistiek vrazus orai cia, norisi eglute puosti, cukatus daryti dovanoms, imbierinius sausainius kepti. net stoty yra grazi eglute papuosta :-) geros visoms dienos!!!! ir ate!!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 07, 09:54)

lt kokia sniegota...  bet vistiek vrazus orai cia, norisi eglute puosti, cukatus daryti dovanoms, imbierinius sausainius kepti.

Labas rytas, merginos 4u.gif

Taip, gražu pas mus dabar, ryte -9C thumbup.gif Man patinka žiema, balta balta kur dairais, kažkaip šviesiau ir širdyje pasidaro smile.gif Šiandien darbe pasipuošėm, smagu, jaučiasi po truputį Kalėdos wub.gif

Visoms geros dienos!!!
Atsakyti
Maide, sveika grįžus mirksiukas.gif

prisijungiu prie Jautruolės linkėjimų - geros dienos smile.gif
gal ir mes išlįsim po sniegą pabraidyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 07, 10:53)
gal ir mes išlįsim po sniegą pabraidyt smile.gif

thumbup.gif Pirma mintis, ar mažiukui galima, bet paskaičiavau, kad jam jau 16 dienų doh.gif Smagaus vaikščiojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 07, 11:42)
thumbup.gif Pirma mintis, ar mažiukui galima, bet paskaičiavau, kad jam jau 16 dienų doh.gif Smagaus vaikščiojimo smile.gif

ačiū smile.gif
pradėjom nuo 10 min nešti į lauką, šian jau važiuosim su vėžimu pusvalandžiui smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Isleidau vaika i mokykla ir atgal i lova iki 11 doh.gif Pro langa toks grooozis wub.gif Eisim su sune pasivaiksciot.

Gero pirmo pasivaiksciojimo Zuzliukui 4u.gif
Atsakyti

Viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 12 07, 11:46)
pradėjom nuo 10 min nešti į lauką, šian jau važiuosim su vėžimu pusvalandžiui smile.gif

Kaip smagu wub.gif

As visa nakti sapnavau keistus sapnus, kazkokius kalbancius paukscius, po to is kazkur mano balkone atsirado juodas katinas ir kitokias nesamones doh.gif Kaip pavargau bemiegodama biggrin.gif
Atsakyti
Zuzla, faina vezima stumti?

Maika, as irgi sapnuoju keistai, kad mv andeny, kad man is pulvo kraunas, kad laivai kazkokie..

A tiesa. Ka tik suzinojau, kad gavau 5 is egzo :-/ o_O:O nesitimejau. Taj vat, galiu oficialiai svesti mokslu baigima. Tikiuosi, visiems laikams
Atsakyti