Tunas su pupelių salotomis
6 šaukštai neriebaus majonezo,šaukštelis garstyčių,
2šaukštai kaparėlių,
3šaukštai šviežių sukapotų petražolių,
žiupsnelis salierines druskos
2x200gs8rime konservuoto,nusunkto tuno
3maži salotų lapai
400gkonservuotų,nusunktų pupelių,
12pusiau perppjautų vynuoginių vynuoginių pomidorų
400g pusiau perpjautų mažų konservuotų artišokų šerdžių,
paskrudintos duonos ar pilštelių su sezamais[ptiekiant]
Dubenyje sumaišykite majonezą,garstyčias,kapareius irpetražoles.Pagal skonį pasūdykite salierine druska.Sudėkitei pagdažą tuną ir atsargiai išmaisykite.Ant lėkštutės išdėliokite salotų lapus ir sudėkite į juos tuno mišinį.Šone įdėkite pupelių,pomidorų ir artišoko šerdžių Patiekite su paskrudinta,sezamais pagardinta duona