Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas prieš moterį

verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alywa: 29 gegužės 2006 - 17:26
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 15:55)
Gal čia toks stilius - atrodyti "kietoms"?
Nė velnio. tai klaidinga laikysena, jei manot, kad būdamos "kietos" (iš tikrųjų arba tariamai) manot esančios patrauklios - klįstat. Moteris yra graži silpnumu ir savotišku trapumu. Jei ji neturi to vyriško agresyvumo - ji moteris.
O su moters amazonės - mutantės įvaizdžiu eikit į akmens amžių, gal ten rasit dar bent vieną vyrų nesumedžiotą mamutą  biggrin.gif

Niekas čia tų "kietų" ir nevaidina, tiesiog išsakėm savo nuomonę,kaip elgtumėmės vienoj ar kitoj situacijoj... Aišku, negali iš anksto nuspėti kaip žmogau pasielgsi, bet bent jau šitu atveju aš tikrai pasielgčiau taip kaip sakaiu - duočiau atgal.... Gali filosofuot iki nukritimo, kad smurtas gimdo smurtą ir pan. bet kodėl turiu leistis daužoma?
Aš galiu būt ir švelni,ir trapi ir moteriška, flirt.gif bet kai reikia galiu būt oi kokia arši aggressive.gif

QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 16:54)
Pagaliau koks yra skirtumas smurtas prieš ką? Vyrui prieš vyrą? Moteriai prieš moterį? vaikui prieš vaiką? Tipo toks smurtas yra geresnis, už vyro smurtą prieš moterį? veidmainės!!! Manot kai vyrui snukutį daužo, jam skauda mažiau? ar manot, kad visi vyrai turi "užsidirbt", kad gaut į kaktą, o vat moterys negali prisiprašyt?

O tu man parodyk kur čia moteros pasisakė,kad jau vyrui vyrą mušti tai garbė ir prestižas? Visur yra grįžtamasis ryšys, ir jei davei kam nors į galvą, tai žinok,kad anksčiau ar vėliau ir pats gausi...

Aš esu griežtai prieš bet kokį smurtą tiek šeimoje, tiek visur kitur. Bet tikrai nesilaikau to krikščioniško posakio, kad jei gavai antausį atsuk kitą žandą.... Niekada.... schmoll.gif schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(dangyra @ 2006 05 29, 17:31)
duočiau atgal.... kodėl turiu leistis daužoma? 

o jei tai atsitiktų tamsią naktį - tarpuvartėje? nu tegul ne tarpuvartėje, tiesiog vakare lauke prie tamstos namų?
Atsakyti
Smurtas prieš moterį tai netik fizinė kančia o daug labiau psichologinė. Patyrusios smurtą labai sunkiai atsigauna psichologiškai. Ir labai lengva sakyti:" jei man taip būtų tai aš... aš... o aš..."
Dažnai būna visai kitaip, sugniuždytos fiziškai ir morališkai nebepajėgia ko nors imtis.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 17:48)
o jei tai atsitiktų tamsią naktį - tarpuvartėje? nu tegul ne tarpuvartėje, tiesiog vakare lauke prie tamstos namų?

Voveriau, nusikalbi. Čia kalba eina ne apie tamsią tarpuvartę, o apie vyrą, su kuriuo gyveni bendrą gyvenimą, kurį myli. Tamsioj tarpuvartėj kumščiais moteris nepamojuos, bet tai nereiškia kad negali trinktelt atgal ją mušančiam "mylimam vyrui".
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2006 05 29, 18:09)
Voveriau, nusikalbi

Moterie, ne aš nusikalbu, bet pati, kuriai dar tik viskas gyvenime "bus" pradedi kalbėt apie tokius dalykus, kurių ko gero nesupranti.
Mušimas - sux. Aš - prieš smurtą, bet yra dalykų kur kas žiauresnių. Kad iškirsti žmogų, nebūtina nei mušt, nei grąsint, net balso pakelt nebūtina. Kartais tas įkirtimas yra kur kas mažiau skaudus, nei kitoks smurtas.

Nesuprantu, kur žiūri moderatorės, tokią temą šia atidarę. Derėjo atidaryti ją ne vyriškoje daly, bet išsiskyrėlių kampelyje, kur visos piktos ir pagatavos sugraužt kiekvieną suabejojusį jų teisumu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 17:48)

QUOTE(toscana @ 2006 05 29, 18:09)
Voveriau, nusikalbi. Čia kalba eina ne apie tamsią tarpuvartę, o apie vyrą, su kuriuo gyveni bendrą gyvenimą, kurį myli. Tamsioj tarpuvartėj kumščiais moteris nepamojuos, bet tai nereiškia kad negali trinktelt atgal ją mušančiam "mylimam vyrui".

Va tau ir atsakymas.Tik aš nesakau,kad nusikalbi, bet painioji situacijas..... Kalbama apie smurtą šeimoje,kur "mylimas" vyras muša žmoną mažamečių vaikų akivaizdoje...

Nu kodėl sakai kad visos piktos ir puola kiekvieną kitaip mąstantį... Aš asmeniškai tave nei puolu nei ką... Ir nei pikta, nei išsisikyrusi... ax.gif Tiesiog kaip ir visi čia esantys, išsakiau savo nuomonę.Ir ji ne pikta bet greičiau kategoriška.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 18:22)
Moterie, ne aš nusikalbu, bet pati, kuriai dar tik viskas gyvenime "bus" pradedi kalbėt apie tokius dalykus, kurių ko gero nesupranti.
Derėjo atidaryti ją ne vyriškoje daly, bet išsiskyrėlių kampelyje, kur visos piktos ir pagatavos sugraužt kiekvieną suabejojusį jų teisumu  lotuliukas.gif

Žinai, kiekvienas sprendžia pagal save, kai kas mano gyvenime bus, kai ko žinau kad nebus ir ne tau man aiškinti ką aš suprantu, o ko ne. Nesu aš pikta išsiskyrėlė, kuri pagatava sugraužt kiekviena pasitaikiusį. Man juokinga, kai tu įsivaizduoji kad geriau už mane žinai kas bus mano gyvenime. Tavyje autoriteto nematau, taigi nežadu nusilenkti tavo mintims. Kiekvienas turim kažkokia kartelę savo gyvenime, kurios neperlipam (gal kas jos ir neturi). Kitam gal ir žmogų užmušti yra kaip du pirštus apmiž...
Daug yra žiaurių dalykų, bet šiuo atveju kalba eina apie fizinį smurtą prieš moterį, taigi neišvedinėk čia nereikalingų teorijų.
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2006 05 29, 19:00)
Smurtas prieš moterį tai netik fizinė kančia o daug labiau psichologinė. Patyrusios smurtą labai sunkiai atsigauna psichologiškai. Ir labai lengva sakyti:" jei man taip būtų tai aš... aš... o aš..."
Dažnai būna visai kitaip, sugniuždytos fiziškai ir morališkai nebepajėgia ko nors imtis.

Mielosios štai labai teisingai atsakymas toms kurios drasios sakyt ką aš daryčiau jei..Vien tai,kad jūs jau tarpusavyje pyksatės ir viena kitos žodžių nesuprantate ar kažkokių minčių išreikštų nesudėliojote į vietas gali daug ką pasakyti,nemanau kad turite pyktis už kažkieno pasakyta vieną ar kitą nuomone,kiek burnų tiek ir nuomonių,tad manau laikas būtu gerai įsiskaityti ir normaliai priimti kiekvieno parašytą nuomonę.Man klausimas kyla ar tos kurios čia taip aršiai aiškinasi santykius yra patyrusios vyro smurtą g.gif
Atsakyti
blin.... kaip tyčia po visų šitų pokalbių regėjau vaizdelį: vyras su žmona susižodžiavo, jinai paleido liežuvį, o jisai jai taukšt doh.gif

Ale kažkodėl aš jį pateisinau, labai jau įkyriai jinai putojosi prieš vyrą.

Ai, tiesa, cia Maiklas Carleone savo žmoną šitaip auklėjo, kai jin prisipažino pasidariusi kriminalinį abortą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 29 gegužės 2006 - 20:26
QUOTE(Lieputė @ 2006 05 16, 22:00)
Jau pora metu pries mane nesmurtauja tevas, tai darydavo su malonumu visus 20m....Nes dabar istekejusi ir isejusi is namu....Buves vaikinas mane 17-mete buvo sumuses ir vos iskart nepaskandino, isgelbejo draugai...Nepalikau jo, nes nenorejau gryzti i namus, atleidau ir naiviai tikejau kad daugiau taip nebus...Po to buvo dar keleta kartu trenkes, kol galu gale ji palikau, aisku ne tik del tos priezasties...Nezinau ka daryciau jei dabar vyras pakeltu ranka, (tfu tfu tfu)galbut atleisciau, nes ji myliu, ir turiu nuo jo dukryte...O galbut iseiciau su dukryte, nezinia kur ir nezinia uz ka.... verysad.gif Labai lengva pasakyti "palik ji, bek nuo jo", bet padaryti tai, yra kur kas sunkiau nei visi isivaizduoja.... verysad.gif

Čia ir prasideda problema. Vyras pradeda dar labiau siautėti, kai žino, kad moteris be jo niekur nedings, ji nesugebės be jo pragyventi. Jis savotiškai įsijaučia į visagalio vaidmenį. doh.gif Visai kitas dalykas, jei jis žinotų, kad moteris bet kada jį gali palikti ir kad ji už save gyvenime tikrai pakovos.
Vertinu drąsias moteris. thumbup.gif Savo vyrui niekada neleidžiu vadovauti per daug. Esame šeima, turime būti lygus. Jei kas nepatinka, durys atviros. Mačiau, kaip mano mama prisikentėjo, mačiau jos klaidas, ir man to užteko.
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 29, 19:38)
Mielosios štai labai teisingai atsakymas toms kurios drasios sakyt ką aš daryčiau jei..Vien tai,kad jūs jau tarpusavyje pyksatės ir viena kitos žodžių nesuprantate ar kažkokių minčių išreikštų nesudėliojote į vietas gali daug ką pasakyti,nemanau kad turite pyktis už kažkieno pasakyta vieną ar kitą nuomone,kiek burnų tiek ir nuomonių,tad manau laikas būtu gerai įsiskaityti ir normaliai priimti kiekvieno parašytą nuomonę.Man klausimas kyla ar tos kurios čia taip aršiai aiškinasi santykius yra patyrusios vyro smurtą g.gif

Nesuprantu kur tu čia matai pykčius, santykių aiškinimąsi ir neįsiskaitymą į kitų postus? g.gif Čia gi niekas nesipyksta....... mirksiukas.gif
Atsakyti