QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 15:55)
Gal čia toks stilius - atrodyti "kietoms"?
Nė velnio. tai klaidinga laikysena, jei manot, kad būdamos "kietos" (iš tikrųjų arba tariamai) manot esančios patrauklios - klįstat. Moteris yra graži silpnumu ir savotišku trapumu. Jei ji neturi to vyriško agresyvumo - ji moteris.
O su moters amazonės - mutantės įvaizdžiu eikit į akmens amžių, gal ten rasit dar bent vieną vyrų nesumedžiotą mamutą
Niekas čia tų "kietų" ir nevaidina, tiesiog išsakėm savo nuomonę,kaip elgtumėmės vienoj ar kitoj situacijoj... Aišku, negali iš anksto nuspėti kaip žmogau pasielgsi, bet bent jau šitu atveju aš tikrai pasielgčiau taip kaip sakaiu - duočiau atgal.... Gali filosofuot iki nukritimo, kad smurtas gimdo smurtą ir pan. bet kodėl turiu leistis daužoma?
Aš galiu būt ir švelni,ir trapi ir moteriška,

bet kai reikia galiu būt oi kokia arši
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 16:54)
Pagaliau koks yra skirtumas smurtas prieš ką? Vyrui prieš vyrą? Moteriai prieš moterį? vaikui prieš vaiką? Tipo toks smurtas yra geresnis, už vyro smurtą prieš moterį? veidmainės!!! Manot kai vyrui snukutį daužo, jam skauda mažiau? ar manot, kad visi vyrai turi "užsidirbt", kad gaut į kaktą, o vat moterys negali prisiprašyt?
O tu man parodyk kur čia moteros pasisakė,kad jau vyrui vyrą mušti tai garbė ir prestižas? Visur yra grįžtamasis ryšys, ir jei davei kam nors į galvą, tai žinok,kad anksčiau ar vėliau ir pats gausi...
Aš esu griežtai prieš bet kokį smurtą tiek šeimoje, tiek visur kitur. Bet tikrai nesilaikau to krikščioniško posakio, kad jei gavai antausį atsuk kitą žandą.... Niekada....