Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas prieš moterį

Nesuprantu tų, kurios yra mušamos ir vis tiek gyvena kartu. Manau, kad jei vieną kartą ranką pakėlė pakels ir dar kartą. Ne vyras tas kuris moterį muša. Neverta su tokiu gyventi dėl vaikų ar dėl kitų priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2006 05 29, 21:26)
Nesuprantu

Cinikės tatai pavadins "Driežų Katrės" sindromu. Krikščionės - altruistės mušis į krūtinę, sakydamos, kad ką Dievas myli - tam žemėj "kryželį" duoda. Taigi tas mušimas....labai skirtingai vertinamas. Yra kategorija žmonių, kurie Dievui duotą priesaiką prie altoriaus pildo, nors į akį gaudamos. Aišku, slaptai tikisi, kad pasitaisys, nebemuš, vėl bus geras ir švelnus kaip kadais....juk taip yra?
Tai yra labai geri žmonės, nes tik jie sugeba įžvelgt bet kokioj situacijoj savo kaltę, o blogos - vis svetimą. Netgi tuomet, kai akivaizdžiai pačios kaltos.

Tfu. Apšiktas jaučiuosi. Šiandien labai laabi sena simpatija atsiuntė savo nuotrauką. Prieš 16 metų išsiskyrėm su ašarom ir bliovimais abipusiais, bet per tuos metus skambinomės, rašinėjomės, bet buvom sutarę - jokių susitikimų, jokių fotkių..... ech, mergos, apšiko mane daugiau nei visos jūs kartu sudėjus.
Ir kodėl aš jos taip ilgiuos, nors ji neverta ir voveraitės uodegos galo cry.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 22:15)
Tfu. Apšiktas jaučiuosi. Šiandien labai laabi sena simpatija atsiuntė savo nuotrauką. Prieš 16 metų išsiskyrėm su ašarom ir bliovimais abipusiais, bet per tuos metus skambinomės, rašinėjomės, bet buvom sutarę - jokių susitikimų, jokių fotkių..... ech, mergos, apšiko mane daugiau nei visos jūs kartu sudėjus.
Ir kodėl aš jos taip ilgiuos, nors ji neverta ir voveraitės uodegos galo  cry.gif

Kodel gi issiskyret jei jau tokios ilgalaikes simpatijos abipuses kankina? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2006 05 29, 22:25)
Kodel gi issiskyret

Kai susipažinom, buvo likę tik 2 mėnesiai iki jos vestuvių. talonai jaunavedžių salone išpirkti, šnapsas nupirktas, giminės sukviesti.... Kas tada tuokėsi - žino kaip tada vestuvėm buvo skrupulingai ruošiamasi. Tėvai ją būtų prikalę prie kryžiaus, juo labiau, kad aš tada nieko neturėjau tik "kerzavus batus" verysad.gif
Atsakyti
[quote=voveriukas36,2006 05 29, 23:15]

Tai yra labai geri žmonės, nes tik jie sugeba įžvelgt bet kokioj situacijoj savo kaltę, o blogos - vis svetimą. Netgi tuomet, kai akivaizdžiai pačios kaltos.

Geri tie, kurie leidžiasi mušami? Nėra tokios kaltės už kurią vyras galėtų "duoti į kailį".
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 29, 23:15)
Ir kodėl aš jos taip ilgiuos, nors ji neverta ir voveraitės uodegos galo  cry.gif

Visada gerai ten, kur mūsų nėra hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 05 24, 18:47)
Oi, kaip mums žodžiai lengvai čia liejasi tongue.gif Kaip lengva yra projektuoti "kas būtų jeigu būtų". O iš tiesų viskas ne taip būna, kaip čia sakai. Jei iš tiesų taip lengva būtų išveryt/išeit po pirmojo smūgio, niekas čia aukų ir nevaidintų. Paimtų ir išeitų/išvarytų.

Tik kad apsileist nereikia, tai jau faktas. Bet ne kiekvienam į klyną paspardysi. Žiūrėk, kad po tokių veiksmų nereikėtų važiuot šonkaulių gipsuotis

Butent, kiekvienam lengva sakyt iseik negyvenk.nera taip lengva viska mesti ir iseiti, bet kuriuo atveju jei jis tavo sutuoktinis visi ziuri i tavo skundus kad ir policijai per pirstus, juk vyras sumuse tave. Palaiko 3val ir namo paleidzia.... per 3val surandi kur pabegti kad nakti parleist ramiai ir laukti ryto, gal brangiajam garas bus isejes..........
Patarimus dalinti vienas dalykas padaryti kitas........... Bet jei neidrys moteris palikti vyro kuris ja musa, nzn kas jos laukia ateityje........

QUOTE(Meda_a @ 2006 05 24, 20:10)
drinks_cheers.gif Visada lengviausia postringaut "kas butu jeigu butu" nes tada vadovaujames tik saltu blaiviu protu, o kai tas "jeigu butu" nutinka is tikruju, tada juk blaivus protas maziausiai lemia, virsu ima emocijos ir pan.
Po pirmojo smugio toks sokas istiko, kad pamirsau jog ir atgal trenkt galima blink.gif Niekaip negalejau patiketi kad mano brangiausias taip pasielge doh.gif O iki tol irgi sakydavau " jei man vyras kada nors trenktu - gautu atgal su pirmu pasitaikiusiu daiktu ir iskart skiriames" hmmm, issiskyrem tik po antrojo karto, ir nors tada mane jau ne sokas istiko o isiucio priepuolis ir kaip reikiant atitalziau savo vyreli, vistiek man teko imtis savaite atostogu, nes is lovos vos issirisdavau, ka jau kalbet apie ejima i darba doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Be zodziu........

QUOTE(Grytute @ 2006 05 28, 23:49)
Pataikiau ten, kur ir norejau brangus teti. Kieno daugiau klausti apie vyru psichologija, jei ne paciu vyru. Ir apskritai, as norejau suzinoti, ar cia tikrai as kvaila (kaip sako vyras) ir kad tai yra normalu. Nezinau ka daryti - begti ar gyventi kartu toliau. Nes kaip suprantate teveli, savo vyra as myliu ir esu labai pasimetusi, nes tai buvo pirmas kartas. Labai aciu, kad mane uzsipuolete.  cry.gif

unsure.gif unsure.gif Zinau sunku, bet bus ir antras kartas........
Atsakyti
QUOTE(ausand @ 2006 05 29, 23:08)
Geri tie, kurie leidžiasi mušami?

"Dlia osobo nevmeniajemych" paaiškinu: bepigu mylėt tą, kuris tave myli. Bepigu mylėt savo vaiką - didvyriškumas yra atimti iš savojo ir atiduot svetimam. Taip ir su vyru: palaimintos tos, kurios myli blogus vyrus, tikėdamos, kad jos gali juos pakeisti, nors dažnai ta viltis yra artima nuliui.

O mušantys vyrai - toli gražu ne patys blogiausi. Kartais žodžiai žeidžia ne mažiau kaip kumštis, tik nuo jų mėlynių nelieka.

Ai, teisingai čia pasakyta: kol pačios nesusidūrėt - neaiškinkite. Nelinkiu to, bet derėtų susilaikyti nuo perdėto aiškinimo "duočiau atgal", "trenkčiau durimis". Jei kurių niekur niekas nelaukia - kur jos eis žiemą basos? nenoriu čia nieko įžeisti, bet jei norit išgirst vyrišką nuomonę - klausykit.
Audiatur et altera pars
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 30, 00:51)
O mušantys vyrai - toli gražu ne patys blogiausi. Kartais žodžiai žeidžia ne mažiau kaip kumštis, tik nuo jų mėlynių nelieka.

Nu tai niekas su tavim dėl to ir nesiginčija unsure.gif Aišku,kad kartais piktas žodis yra skaudžiau už bet kokį kumštį, bet čia kalba eina būtent apie fizinį smurtą ir būtent šeimoje, kai vyras muša žmoną..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyra @ 2006 05 30, 08:51)
kalba eina kai  vyras muša žmoną

Sorry, tai aš taip ir nesupratau klausimo esmės: ko jūs siekiat šitomis kalbomis?
Ar kad moteris turi išmokti keletą skaudžių veiksmų, kad vyrą nokautuot? ar pasiūlysit kokią cheminę formulę, kad vyrą nudaigot? Ką daugiau?
Realiai šita tema primena ligonio konsultavimą telefonu, kai girdit tik vienos puses virkavimus. Reikia žiūrėt realiai, vietoje.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 30, 09:34)
Sorry, tai aš taip ir nesupratau klausimo esmės: ko jūs siekiat šitomis kalbomis?
Ar kad moteris turi išmokti keletą skaudžių veiksmų, kad vyrą nokautuot?

Taikyti reikia taip, kad smūgis eitu į tarpuragį, kuo stirpiau, o kumštyje labai gerai laikyti kokį nors daiktą (užteks ir degtukų dėžutės ar žiebtuvėlio).
ar pasiūlysit kokią cheminę formulę, kad vyrą nudaigot? Ką daugiau?

Kas naktį po kelis lašelius į ausį lašinti aršeniko. Kokią savaitę laiko užteks ...

Atsakyti
Ar kad moteris turi išmokti keletą skaudžių veiksmų, kad vyrą nokautuot? ar pasiūlysit kokią cheminę formulę, kad vyrą nudaigot? Ką daugiau?
Realiai šita tema primena ligonio konsultavimą telefonu, kai girdit tik vienos puses virkavimus. Reikia žiūrėt realiai, vietoje.

schmoll.gif Niekas cia nepades, o man irgi atrodo jog ta tema kazkokia nesamone..........Ir kas svarbiausiai raso tos kuriu nemuso.Taip kad cia postringauti apie ziebtuveli kumstyje ir trenkima i tarpuragi.......... tolygus nuliui user posted image
Atsakyti