Mamos, jeigu kam idomu pasidalinsiu kaip mums einasi naktine dresura

Vakar verkem abu, tik as uz duru, ir truko viskas 40 min.bet ir tai labai sunkiai nusilauze.Siandien visa diena kaip ant adatu buvau, nes labai jau nelaukiau vakaro, negeros emocijos....Bet didvyriskai pasiryzau ir ejom gult.Atlikom visus ritualus, paglosciau, pabuciavau, pamylavau, idejau i glebi meskiuka, soske, palaukiau siek tiek kol kiek nurims ir isejau.Tai kaip ir reikejo tiketis, protestas is karto su zviegimais, bet po poros mano sugrizimu zviegimas (sprendziant is to, kad tas zviegimas visiskai be asaru, tai reik manyt, kad kaprizas) perejo i tiesiog tingu zirzima, jau tada ir as lengviau atsikvepiau, nes tikrai neskambejo kaip kenciantis vaikas.O paskui ir visai nutilo.Po keletos minuciu nuejau, tai zmogus grizes prie savo pagalvytes, gerai ir be soskes, krites kaip turi but.Tai apverciau ant soniuko, apklojau, uzgesinau sviesa ir viskas.Nezinau kiek cia tas miegelis truks, iki ryto ar iki sekancio pusvalandzio, bet faktas tas, kad siandien visa tai uztruko vos 15 min., be skausmo ir be asaru, dar nera puses 10 vakaro, o abu vaikai miega

Tai va.Galvokit apie mane kaip kam tinka ir patinka, bet dabar jauciuosi totali didvyre