labas mamos
QUOTE(zuzla @ 2012 12 08, 12:19)
viskas taip pat, jei ne blogiau.. anksčiau tik po pietų miego prasidedavo, o dabar jau ir nuo ryto parėkia. dieną taip gerai kietai miega, o naktį, paryčiais muistosi, visokius garsus leidžia, negerai jam..
vyras jau man valerjono nupirko.
kaip ištempti dar porą mėnesių (geriausiu atveju) neįsivaizduoju..
draugė nori atvažiuot pamatyt vaiką, bet kada ją kviest, kai mes visą laiką blogos nuotaikos
na, galiu paguost tik tiek kad tai tikrai praeis

ir ne butinai pora men., musu diegliukai baigesi nesulaukus 2 men. o vaikiukui daryk pilvo masaziukus, kojytes prie pilvuko paspaudinek,
prasibezdes ir jam ir tau lengviau bus. o kokius nors vaistukus naudojat? mum lyg ir padedavo Sab simplex( bent jau as tikejau kad jis mum padeda). duodavau pries kiekviena maitinima ir diena ir nakti.. o del valerjono tai ir sau gali ir vaikui i vonele saknu nuoviro padaryk, tikrai nepakenks, o ir ramesnis bus.
QUOTE(olija777 @ 2012 12 08, 12:30)
Labas rytas mamulytes
Vis paskaitineju kai jus visi graziai augate, valgote, miegate

o mano kleckas nevalgo ir nemiega

nakti keliames kas valanda ir soske nepadeda butinas MP, ir taip jau geri 2 men. visai neissimiegu, ar tai normalu?
nevisi ir ne visada gerai miega

jum gal jau dantukai lenda, tai ir sujautreja nakti
o as vakar nupirkau tas tabletkas nuo dantu ir dvi per vakara suvalge. aisku gal sutapimas bet prabudo vieninteli karta 4 ryto, paciulpe pora min. (.) ir vel luzo iki puses 9. vat toks miegojimas man tinka