Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(2Lviename @ 2012 12 08, 09:09)
Aciu, pasibuvom gerai - tik galva braska traska lotuliukas.gif ..O kaip mazoji - net nezinau, neskambinom dar seneliams smile.gif...

jau norėjau sakyt, kad turbūt braška biggrin.gif

Ką jūs gaminatės bendrai valgyti, kad tiktų ir vaikui? g.gif Nes mes su MB dažnai atskirai gaminamės, nes abu su savo valgymo "pričiūdais", o dar valgom tokį nelabai lietuvišką maistą, tai va galvoju ką gaminti, kad nereiktų dažnai gaminti ir trečiam atskirai?
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 08, 10:17)
Ką jūs gaminatės bendrai valgyti, kad tiktų ir vaikui?  g.gif  Nes mes su MB dažnai atskirai gaminamės, nes abu su savo valgymo "pričiūdais", o dar valgom tokį nelabai lietuvišką maistą, tai va galvoju ką gaminti, kad nereiktų dažnai gaminti ir trečiam atskirai?

Aš verdu "bendras" sriubas, darau daržovių troškinius (kartais su mėsa, kartais be jos), verdu pasta, gnocchi... Šiaip aš jau beveik viską duodu, ką ir mes valgome. Tik stengiuos neduoti maisto, kur daug pieno produktų (varškės, sūrio ir pan., nes vis dar beria). O FB mačiau, kad virei minestrone, tai aš žinok savo merginai būčiau davus paragaut blush2.gif Juk ten alkoholis jau seniai išgaravęs smile.gif Na dar neduodu maisto, kuriame daug prieskonių...
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 12 08, 09:35)
Aš verdu "bendras" sriubas, darau daržovių troškinius (kartais su mėsa, kartais be jos), verdu pasta, gnocchi... Šiaip aš jau beveik viską duodu, ką ir mes valgome. Tik stengiuos neduoti maisto, kur daug pieno produktų (varškės, sūrio ir pan., nes vis dar beria). O FB mačiau, kad virei minestrone, tai aš žinok savo merginai būčiau davus paragaut  blush2.gif Juk ten alkoholis jau seniai išgaravęs smile.gif Na dar neduodu maisto, kuriame daug prieskonių...

Aš pabijojau duoti dėl vyno, na galvoju gal vistiek nelabai gerai doh.gif O keptą duodi? ant aliejas ar sviesto? Nu KAIP man sudėtinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 08, 10:49)
Aš pabijojau duoti dėl vyno, na galvoju gal vistiek nelabai gerai  doh.gif  O keptą duodi? ant aliejas ar sviesto? Nu KAIP man sudėtinga  doh.gif

Na kepto tai dar nelabai, nors, virtus ir apkeptus kalafiorus su brokoliais tai duodu smile.gif Na bet jie tik apkepti, neskrudinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 08, 10:17)
jau norėjau sakyt, kad turbūt braška  biggrin.gif 

Ką jūs gaminatės bendrai valgyti, kad tiktų ir vaikui?  g.gif  Nes mes su MB dažnai atskirai gaminamės, nes abu su savo valgymo "pričiūdais", o dar valgom tokį nelabai lietuvišką maistą, tai va galvoju ką gaminti, kad nereiktų dažnai gaminti ir trečiam atskirai?

ir sukasi makaule - nejauciu stabilumo, o reik vaziuot mazes pasiimt, nors su MB vairavimui tikrai netinkami lotuliukas.gif

As duodu viska - ir kepta ir virta ir troskinta - nieko nieko atskirai jai negaminu,,,,Dazniauisiai kazkaip per pietus sriubos eina - nes ten kaip darzoviene, o po to blyneliai, virtinukai, makaronai - ka darom, ta ir duodam..ir kotleto ir karbonado valgo - absol viska smile.gif
Atsakyti
Nu supratau mamukai smile.gif sianndien darysiu balandelius su kalakutiena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 07, 23:36)
kaip puiku bigsmile.gif linkiu, kad ir toliau viskas taip sklandžiai būtų.

Kaip jusu dieneles eina ? kaip diegliukai ?

QUOTE(2Lviename @ 2012 12 08, 10:09)
Aciu, pasibuvom gerai - tik galva braska traska lotuliukas.gif ..O kaip mazoji - net nezinau, neskambinom dar seneliams smile.gif...

Alkoholike tu, mars vaika greit pasiimt biggrin.gif

Mes pradedam po truputi duoti savo maista, nes jam "zmoniu" maistas daaaug geriau lenda, o savo garuose birtas tyres dazniausiai jau ziuret nebenori schmoll.gif Tai i trasa visokios trintos sriubos, ana diena sukirto gal puse koteletuko blush2.gif dariau pagal keberiokst recepta su kalakutiena.Kazkaip mes labai anksti pereinam prie visokiu valgiu, nes nei pieno nei misinio jis nebeima nei is tolo, savo marmaliuziu jau irgi nenori, vaiposi kaip bezdzione, tai gauna ka ir visi....kazkaip gerai lenda, tai nesuku labai sau galvos.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 08, 10:46)
Kaip jusu dieneles eina ? kaip diegliukai ?

viskas taip pat, jei ne blogiau.. anksčiau tik po pietų miego prasidedavo, o dabar jau ir nuo ryto parėkia. dieną taip gerai kietai miega, o naktį, paryčiais muistosi, visokius garsus leidžia, negerai jam..
vyras jau man valerjono nupirko.
kaip ištempti dar porą mėnesių (geriausiu atveju) neįsivaizduoju..
draugė nori atvažiuot pamatyt vaiką, bet kada ją kviest, kai mes visą laiką blogos nuotaikos unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas mamulytes smile.gif
Vis paskaitineju kai jus visi graziai augate, valgote, miegate bigsmile.gif o mano kleckas nevalgo ir nemiega doh.gif nakti keliames kas valanda ir soske nepadeda butinas MP, ir taip jau geri 2 men. visai neissimiegu, ar tai normalu? g.gif
Atsakyti
labas mamos 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 12 08, 12:19)
viskas taip pat, jei ne blogiau.. anksčiau tik po pietų miego prasidedavo, o dabar jau ir nuo ryto parėkia. dieną taip gerai kietai miega, o naktį, paryčiais muistosi, visokius garsus leidžia, negerai jam..
vyras jau man valerjono nupirko.
kaip ištempti dar porą mėnesių (geriausiu atveju) neįsivaizduoju..
draugė nori atvažiuot pamatyt vaiką, bet kada ją kviest, kai mes visą laiką blogos nuotaikos unsure.gif

na, galiu paguost tik tiek kad tai tikrai praeis smile.gif ir ne butinai pora men., musu diegliukai baigesi nesulaukus 2 men. o vaikiukui daryk pilvo masaziukus, kojytes prie pilvuko paspaudinek, prasibezdes ir jam ir tau lengviau bus. o kokius nors vaistukus naudojat? mum lyg ir padedavo Sab simplex( bent jau as tikejau kad jis mum padeda). duodavau pries kiekviena maitinima ir diena ir nakti.. o del valerjono tai ir sau gali ir vaikui i vonele saknu nuoviro padaryk, tikrai nepakenks, o ir ramesnis bus.

QUOTE(olija777 @ 2012 12 08, 12:30)
Labas rytas mamulytes smile.gif
Vis paskaitineju kai jus visi graziai augate, valgote, miegate bigsmile.gif  o mano kleckas nevalgo ir nemiega doh.gif  nakti keliames kas valanda ir soske nepadeda butinas MP, ir taip jau geri 2 men. visai neissimiegu, ar tai normalu? g.gif

nevisi ir ne visada gerai miega biggrin.gif jum gal jau dantukai lenda, tai ir sujautreja nakti g.gif

o as vakar nupirkau tas tabletkas nuo dantu ir dvi per vakara suvalge. aisku gal sutapimas bet prabudo vieninteli karta 4 ryto, paciulpe pora min. (.) ir vel luzo iki puses 9. vat toks miegojimas man tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iziKNS: 08 gruodžio 2012 - 12:14
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 08, 11:46)
Alkoholike tu, mars vaika greit pasiimt  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif - jau pasiemem - vairavau TRAGISKAI doh.gif doh.gif ..pati jauciu, kad koordinacijos totalus 0 biggrin.gif....Viskas gerai tam vaikui, tiko su mociute, todel kt 5dieni MB darbo balius - vel paliksim - jau drasiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Lviename: 08 gruodžio 2012 - 13:16
QUOTE(iziKNS @ 2012 12 08, 12:13)
vaikiukui daryk pilvo masaziukus, kojytes prie pilvuko paspaudinek, prasibezdes ir jam ir tau lengviau bus. o kokius nors vaistukus naudojat? mum lyg ir padedavo Sab simplex( bent jau as tikejau kad jis mum padeda). duodavau pries kiekviena maitinima ir diena ir nakti..

ir masažus darau, ir kojytes spaudžiu, sab simplex ir biogaia duodu..
Atsakyti