Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

O mano mergina valgydama užmigo biggrin.gif
Tai aš ją gražiai iš kėdutės iškrapščiau ir į lovytę nunešiau. Bet tai ir nėra ko stebėtis, kai naktį kas valandą o kėlėsi, o nuo penkių aplink lovą vaikščiojo, tai prie manęs, tai prie MB, žaist kvietė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 12 07, 12:45)
O mano mergina valgydama užmigo  biggrin.gif
Tai aš ją gražiai iš kėdutės iškrapščiau ir į lovytę nunešiau. Bet tai ir nėra ko stebėtis, kai naktį kas valandą o kėlėsi, o nuo penkių aplink lovą vaikščiojo, tai prie manęs, tai prie MB, žaist kvietė  smile.gif

Pas mus buvo lygiai taip pat neseniai net nufilmavau biggrin.gif kol pakabini sauksta net uzmiega, galva nukrenta biggrin.gif vel duodi sauksta pazadinus, paima uzsimerkus ir vel galva krenta i sona biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Retai uzsuku...norejau Jusu paklausti, ar spaudziat sultis maziams, ir kokiais kiekiais duodat, ar skiedziat ? Nes mes kiekviena diena po 200 ml. grynu duodam. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 12 07, 12:13)
sveikutes 4u.gif
INDRY,SU MENESIUKAIS TAVO GRAZUOLI 4u.gif  4u.gif

aciu smile.gif smile.gif smile.gif
tikekimes ilgiau ta ramuma tesis smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Siandien buvom TA,sveria J 10.4 kg.Viskas kaip ir turi buti.

Siandien kompanijos kaledu vakarelis,o kadangi i darba nebegriztu tai ir mano isleistuves paminesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 07, 16:14)

Siandien kompanijos kaledu vakarelis,o kadangi i darba nebegriztu tai ir mano isleistuves paminesim smile.gif

Oho, drutas vyrukas thumbup.gif Maniskis 9,800 sveria biggrin.gif

Smagiai pabuk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 07, 17:14)

saunuolis Joriukas - auga kaip ant mieliu smile.gif

mes irgi snd einam i mano darbo kaledini vakareli smile.gif..Va ka tik MB isveze mazaja pas senelius - PIRMA KARTA miegos be musu biggrin.gif...Nu idomu kaip mamai seksis su ja..bet manau viskas bus gerai, nes miega ji bent namie gerai, kitoj vietoj - paziuresim smile.gif
Tik keistas jausmas apeme kai atsibuciavom, atsimylavom - taip kazkaip sirdele spaudzia ir verkt atrodo noris wub.gif wub.gif ..pripranti kazkaip ir nesinosi paleist...kazkaip kai palieki keliom valndom - dzin, bet va nakciai - dar nesmagu smile.gif
Nu nieko, einu maudytis, maliavotis, puostis ruostis ir atsipalaiduosim, ryt issimiegosim - kaip senais gerais laikais, nes kartais reikia ir teveliams poilsio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
2Lviename, kaip faina jums bigsmile.gif Gerai pasibūkit thumbup.gif

Kokie vyrukai drūti jūsų, mano panelė vakar buvo 76cm ir 9800 gr smile.gif Nieko nepriaugo per 2 su pusę mėn. į svorį, tik į ugį 4cm. Bet valgo nemažai, tačiau aktyvumas tai ohoho koksai. Vistiek esame normose per vidurį, tai gydytoja nesureikšmino to nepriaugimo. Kraujukas idealus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 07, 17:23)
Kokie vyrukai drūti jūsų, mano panelė vakar buvo 76cm ir 9800 gr  smile.gif Nieko nepriaugo per 2 su pusę mėn. į svorį, tik į ugį 4cm. Bet valgo nemažai, tačiau aktyvumas tai ohoho koksai. Vistiek esame normose per vidurį, tai gydytoja nesureikšmino to nepriaugimo. Kraujukas idealus  ax.gif

Levandut, tai musu vaikuciai tokio pat ugio ir svorio bigsmile.gif Na kaip dabar su M, gal bent kiek lengviau? ax.gif

D irgi per 1,5 menesio priaugo 300 gr, tai pasake, kad mazoka gal doh.gif Kazkaip nesureagavau, nes vaikas tikrai labai judrus, valgo viena karta geriau, kita blogiau, turbut kaip ir visi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 12 07, 13:43)
Beta, tai kaip si naktele praejo? smile.gif

Gerai praejo, miegojom nakti kaip visada.Si vakara protestas tesesi lygiai 5 min.ir vel sladziai miega zmogus.Na, manau po savaitgalio galesiu ir as pries kiekviena vakaro miega daugiau atsipalaiduoti, nes pati tai tokioj nemazoj itampoj....Ir atsisakom to trecio, vakarinio miegelio.Sunkiai sekasi ji iskocioti be jo, bet turetumem priprast irgi.Nes tas vakarinis miegas tai jau daresi nesamone kazkokia, kai 19 val., o vaikas dar eina paguleti.Tai dabar tempiam iki 20:30 bent ir tada bandom guldytis nakciai.Aciu, kad klausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 07, 21:04)
Gerai praejo, miegojom nakti kaip visada.Si vakara protestas tesesi lygiai 5 min.ir vel sladziai miega zmogus

kaip puiku bigsmile.gif linkiu, kad ir toliau viskas taip sklandžiai būtų.
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 07, 18:23)
2Lviename, kaip faina jums  bigsmile.gif  Gerai pasibūkit  thumbup.gif

Aciu, pasibuvom gerai - tik galva braska traska lotuliukas.gif ..O kaip mazoji - net nezinau, neskambinom dar seneliams smile.gif...
Atsakyti