Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(dangutex @ [cool.gif
Papildyta:[/b]

Nu mum irgi ne visuomet isbegdavo, bet nosyte jau budavo svari, vadinasi issivalydavo vis tiek.
Atsakyti
Sveikos, nu ziauriai laiko ner uzsukt, tai jei ka praleidau, su sukaktuvem visus! 4u.gif

Zuzla, sveika prisijungus! Man sunkiai pradzioj pienukas begdavo, tai akusere GN duodavo okcitocino (ar kaip jis ten?) lasiuku, tokios ampulytes, suvilgydavo vatytes skystyje ir kisdavausi i nosi, tas okcitocinas- hormonas, kuris padeda issiskirti pienukui. Valgydavo mano mazyle ir po valanda, nusnausdavo tame tarpe, vel valgydavo, svorio niekad per daug nepriaugdavom, bet norma budavo. Svarbu kiek pampiu prisiusioja. Laikykis, mamyt! 4u.gif

QUOTE(iziKNS @ 2012 12 06, 05:28)
as vakar uzklausiau vaistinej apie naujus vaistukus kur berots 2Lviename uzmacius vaistinej buvo. tai gavau reklamini lapa, vaistukai homeopatiniai ir ju ten visa kruva yra ir nuo pilvuko ir nuo dantu digymo ir nuo neramaus miego ir imunitetui stiprint ir virskinimui. nuo dantuku tabletem yra ,tai tirpint reikia. nu kazkaip galvoju jau visai nebeimanoma bus tai reiks nupirkt. nes kazkaip lindo dantukas irzlesnis buvo, jau islindo, tai kaip ir vel normalesnis. aisku kazi ar ilgam smile.gif
laba visom 4u.gif

Mes jau nusipirkusios ir jau dvi savaites tuos vaistikus duodu, netirpinu, tiesiog idedu i burnyte, o E visai jei patinka, tik svarbu, kad duotum arba pusvalandi pries maista, arba tiek pat po, kad ne su maistu. Nezinau ar cia tie vaistai padeda, bet naktys tapo ramesnes blush2.gif

Beta, Tu tikrai didvyre! Ir kad pasiryzai ir kad pavyko! ax.gif

Varau gult jau. Pavargus kaip suo doh.gif Tiek prinervino darbuotoja, kad noris mustis, o atrodo, toks taikus ir tolerantiskas zmogus esu.. doh.gif
Atsakyti
Labos mamos wink.gif

Gal galit išduoti tų homeopatinių vaistų pavadinimą, na tie, kur čia dabar visos kalbat, kur nuo dantų, nemiegotų naktų, pilvų ir pan. Nes labai jau mano mergina neramiai miega. O diena išvis nenori miegot doh.gif
Atsakyti
Strazdane, bent jau man gyd tai apie siuos kalbejo http://www.vaistai.l...
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 12 07, 10:03)
Gal galit išduoti tų homeopatinių vaistų pavadinimą, na tie, kur čia dabar visos kalbat, kur nuo dantų, nemiegotų naktų, pilvų ir pan. Nes labai jau mano mergina neramiai miega. O diena išvis nenori miegot  doh.gif

drinks_cheers.gif
Ir man reiktu, nes su naktiniu miegu tai siaubas kazkoks, 2 valandas sianakt moliugeli "kociojau", kol uzluzo doh.gif

Zuzla su Zuzliuku, sveiki prisijunge 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laba ryta rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas.
na kaip vakar rasiau kad vaikas ramesnis po islindusio danties, tai si naktis visus mano zodzius ir paneige doh.gif . kelesi gal kas pusvalandi, muistosi pakol nepabunda, po to stojasi ir zliumbia. paimu, nuraminu, lyg ir uzmiega, paguldau, po pusvalandzio vel is naujo doh.gif . matyt vis del to neapseisiu be vaistu.
Strasdane, ju pavadinimas skiriasi priklausomai nuo kokios bedos. galune visu- kind. nuo dantuku - Dentokind, nuo diegliuku Enterokind, nuo dirglumo ir miego sutrikimo Dormikind.
va situos turiu omeny http://www.mitela.lt...d_tabletes_n150
Adrija, as kaip supratau tai ten ju reik 1 tablete kas valanda iki 6 tabletku, tai tik diena duodi, nakti turbut jau ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iziKNS: 07 gruodžio 2012 - 10:18
Beta, nu saunuoliai jus visi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iziKNS @ 2012 12 07, 11:15)
Strasdane, ju pavadinimas skiriasi priklausomai nuo kokios bedos. galune visu- kind. nuo dantuku - Dentokind, nuo diegliuku Enterokind, nuo dirglumo ir miego sutrikimo  Dormikind.
va situos turiu omeny

Oi ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 07, 11:09)
Strazdane, bent jau man gyd tai apie siuos kalbejo http://www.vaistai.l...

drinks_cheers.gif apie ta pati kalbam
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 06, 21:23)
Tai va.Galvokit apie mane kaip kam tinka ir patinka, bet dabar jauciuosi totali didvyre  biggrin.gif

Labas,
As tai dar kuriu planus kaip i lovyte perkelti miegoti smile.gif smile.gif smile.gif
o jus tai saunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
greit auga tie musu kleckai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 05, 15:37)
O mes dabar kaip tik ta pika ir isgyvenam  unsure.gif Bandziau kuri vakara nemigdyt to vakarinio miegelio, galvoju patempsim iki kokiu 9, tada kris nakciai be zodziu.Bet kur tau  doh.gif Atsikele tada 10 val vakaro ale kaip po savo vakarinio miegelio ir viskas, dainos sokiai estrada iki belen kiek  biggrin.gif Nu vienu zodziu, kai issispresim sita problema, papasakosiu kaip sekesi  4u.gif

as irgi vargstu vakarais su uzmigimu
bet kai virsuje 4 dantys is karto dygsta - nurasau ant ju smile.gif smile.gif smile.gif
tai irgi kai reikia miegoti vakare - lipa, stojasi isikibes i lovos krasta, lipa ant mano spinteles, tada laikau uz koju ir viska svaido nuo spinteles smile.gif smile.gif smile.gif
bet as leidziu - tegul darbuojasi pries miega, tai nezviegia tik nervuoja kai reikia laikyti kad neiskristu
tai mastau, kad reikia perkelti i lovyte ir diena ir nakti smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 14:55)
ok smile.gif
tai aš tada iškart su klausimu apie MP.. man išsiskiria lašais, o ne bėga čiūrkšlyte paspaudus

zuzla, jei vaikui svoris auga viskas ok smile.gif smile.gif smile.gif
man irgi lasais tik bego, su pientraukiu jei traukdavau reikedavo lupti is visu jegu, kad begtu...
o daug kas siule misinius kisti ir t.t., dabar dziaugiuosi kad nesutikau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(indry @ 2012 12 07, 11:31)

... ir maitinu MP iki siol sekmingai
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
INDRY,SU MENESIUKAIS TAVO GRAZUOLI 4u.gif 4u.gif
nu bet kas per orai,tai siaubas,jau antra diena lyja doh.gif doh.gif vakar lauke nebuvom,tai vaikai ismiegojo namie 3.5val thumbup.gif ir nakti nebuvo atsikele...is po praeitos nakties ir baisu pagalvot,nes nuo 4 iki 7 ryto prasiblaske doh.gif doh.gif sianakt jau ramu ir dar tebemiega,leidzia mamai ryte biski prie kompo pasedet rolleyes.gif siandien turbut nebus normalaus dienos miego,nes biskuti iseit reikia rolleyes.gif
Betute,nu smagu,kad pavyko thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Beta, tai kaip si naktele praejo? smile.gif
Atsakyti