Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 13, 14:04)
Hm, man pateiktose nuotraukose pavadėlis ir petnešos vienas ir tas pats  ax.gif  Esu mačiusi kai taip vaiką vedžioja, bet pati taip nedaryčiau...

Na,ne tas pats rolleyes.gif pavadelis jau gerokai didesniam vaikui,o ne pradedanciam vaikscioti,kad nosi nenubrozdintu i saligatvi ,o siap ,bent petnesos sukurti vaiko saugumui,o ne tevu komfortui,ir kiekviena mama sprendzia,kas vaikui geriausia 4u.gif kam geriau uz rankos tampyti,o kam geriau su pentesom ir vaikui saugiau ir jo stuburiukui 4u.gif
As kai pirma karta pamaciau lauke,tai man labai patiko,vien del vaiko sagumo,o ka zmones lauke pasakys,man visai dzin ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 13 gruodžio 2012 - 14:10
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 13, 13:04)
Hm, man pateiktose nuotraukose pavadėlis ir petnešos vienas ir tas pats  ax.gif  Esu mačiusi kai taip vaiką vedžioja, bet pati taip nedaryčiau...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif - man ir tas pats biggrin.gif..esme ta pati, tik nuo vaiko didumo priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 12 13, 14:00)
Na,ne tas pats rolleyes.gif pavadelis jau gerokai didesniam vaikui,o ne pradedanciam vaikscioti,kad nosi nenubrozdintu i saligatvi ,o siap ,bent petnesos sukurti vaiko saugumui,o ne tevu komfortui,ir kiekviena mama sprendzia,kas vaikui geriausia 4u.gif kam geriau uz rankos tampyti,o kam geriau su pentesom ir vaikui saugiau ir jo stuburiukui 4u.gif
As kai pirma karta pamaciau lauke,tai man labai patiko,vien del vaiko sagumo,o ka zmones lauke pasakys,man visai dzin ax.gif

Na mes užaugome be petnešų ir visokių kitų "reikalingų" prekių. Nei mano stuburas kreivas, nei dar kasnors su juo negerai rolleyes.gif o vaiką ir negerai saugoti taip jau į vatą pavyniojus, nusibozdins, na ir kas? Užgis gi, o kitą kartą bus atsargesnis rolleyes.gif Na aš taip manau, o kas vedžiioja su tas pavadėliais aš neiko preš neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
man tie pavadeliai tokie juokingi,kai pamatau senamiesti vasara taip vedziojancius vaikus tai taip juokas paima,kaip suniukus kokius vedzioja:DDDDDD
man tai geda kazkaip vesti taip vaika savo,nebent kokius 5 tureciau tai gal ir reiktu tokio pavedzio:D
Atsakyti
Man reiks pirkt tris tokius - suniui ir savo pametinukams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 13, 17:05)
Na mes užaugome be petnešų ir visokių kitų "reikalingų" prekių. Nei mano stuburas kreivas, nei dar kasnors su juo negerai  rolleyes.gif  o vaiką ir negerai saugoti taip jau į vatą pavyniojus, nusibozdins, na ir kas? Užgis gi, o kitą kartą bus atsargesnis  rolleyes.gif  Na aš taip manau, o kas vedžiioja su tas pavadėliais aš neiko preš neturiu  mirksiukas.gif

Na as turiu visai kita pavyzdi rolleyes.gif pvz mano brolis,kol ismoko vaikscioti,tai 3 kartus veida siuvo,ir cia buvo kritimai ne tik lauke,bet ir namuose,tai kad ne visi uzaugo be traumu 4u.gif
Mes su tuom petnesom vedziodavom namuose,kai tik pradejo vaikscioti,nes pastoviai su galva ar veidu kur nors trenkdavo,tai man vaiko saugumas svarbiau uz kokia tai geda,ar dar koki besa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 13 gruodžio 2012 - 16:26
QUOTE(AnaMari @ 2012 12 13, 17:39)
Man reiks pirkt tris tokius - suniui ir savo pametinukams lotuliukas.gif

Uzteks dveju lotuliukas.gif kol turesi dukryte,tai D jau ismoks vaikscioti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 12 13, 16:28)
Uzteks dveju lotuliukas.gif kol turesi dukryte,tai D jau ismoks vaikscioti  hihihi.gif

Ne, Lanut, vedziosiu visos tris biarnus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai, kas per gėda su petnešom?? biggrin.gif Jeigu taip patogiau ir vaikui, ir mamai, ir viskas ten gerai atrodo. Man baisiau, kai vaiką už šaliko ar kapišono laiko. Su petnešom ir mamos nugara nekenčia, ir per pusnis žiemą vaikučiui patogiau bristi. Arba kai slidu. Ir gali pakelti vaiką, perkelti per kokią kliūtį biggrin.gif
Na, tas pavadėlis gal ir keistokai atrodo. Bet irgi gla gerai kokiam orouoste ar kur? Nes mano Jonė prekybos centruose arba orouostuose, tai išsitraukia man iš rankos, ir bėgom už kokio kampo, kad tik nepamatyčiau, kur nuvarė. Bet dėl mūsų konservatyvios visuomenės, tai ir aš to pavadėlio kažkaip negalvoju įsigyti.
O petnešos visiškai kas kita.

va, mano gražuolė pernai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 13 gruodžio 2012 - 17:21
QUOTE(regata @ 2012 12 13, 17:15)
Tai jau tikrai, kas per gėda su petnešom?? biggrin.gif Jeigu taip patogiau ir vaikui, ir mamai, ir viskas ten gerai atrodo. Man baisiau, kai vaiką už šaliko ar kapišono laiko. Su petnešom ir mamos nugara nekenčia, ir per pusnis žiemą vaikučiui patogiau bristi. Arba kai slidu. Ir gali pakelti vaiką, perkelti per kokią kliūtį biggrin.gif
Na, tas pavadėlis gal ir keistokai atrodo. Bet irgi gla gerai kokiam orouoste ar kur? Nes mano Jonė prekybos centruose arba orouostuose, tai išsitraukia man iš rankos, ir bėgom už kokio kampo, kad tik nepamatyčiau, kur nuvarė. Bet dėl mūsų konservatyvios visuomenės, tai ir aš to pavadėlio kažkaip negalvoju įsigyti.

va, mano gražuolė pernai smile.gif

user posted image

kokia grazuolyte:wub: petnasos na gal ir nieko,bet tie pavadeliai ar kaip ten vadinasi tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 12 13, 19:15)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2012 12 13, 19:11)
Ne, Lanut, vedziosiu visos tris biarnus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo,kad bus dukryte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 13 gruodžio 2012 - 17:59
Oi, Regata, kooooks bulbuuuulas wub.gif thumbup.gif

Lana, galim lazintis lotuliukas.gif

Mamos, norejau del pykinimu paklaust, kada jus pykint pradejo, kai dar buvot nestuke.gif ? ax.gif
Atsakyti