Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(AnaMari @ 2012 12 13, 19:40)

Mamos, norejau del pykinimu paklaust, kada jus pykint pradejo, kai dar buvot nestuke.gif ? ax.gif

o jau pati taaaip senei buvai nestuke.gif kad nei nepameni?! lotuliukas.gif
gal jau pradeda?
mane per visa nestuma nei karto nepykino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iziKNS @ 2012 12 13, 19:00)
o jau pati taaaip senei buvai  nestuke.gif  kad nei nepameni?!  lotuliukas.gif
gal jau pradeda?
mane per visa nestuma nei karto nepykino ax.gif

Nepameni, kad nestukes atmintis kaip zuvytes lotuliukas.gif O jei is tikro, tai ir manes nepykino ir dabar nepykima, tai galvoju ar cia sekas ar dar ateity linksmybes laukia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 12 13, 19:40)

Mamos, norejau del pykinimu paklaust, kada jus pykint pradejo, kai dar buvot nestuke.gif ? ax.gif

Labas mamytes smile.gif
Mane nuo 8 savaiciu iki 14 savaiciu, net teko ligonineje po lasalinem paguleti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 12 13, 19:29)
Nepameni, kad nestukes atmintis kaip zuvytes lotuliukas.gif O jei is tikro, tai ir manes nepykino ir dabar nepykima, tai galvoju ar cia sekas ar dar ateity linksmybes laukia mastau.gif

Manęs nepykino, o šiaip sako nuo kažkur 7 sav pradeda smile.gif

Regata, miela tavo burbuliuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 12 13, 17:43)
kokia grazuolyte wub.gif  petnasos na gal ir nieko,bet tie pavadeliai ar kaip ten vadinasi tai  blink.gif

ačiū 4u.gif
taip, pavadėlis yra skirtas tam pačiam reikalui, kaip ir šuniukui biggrin.gif o petnešos skirtos vaikiukui prilaikyti, kuris ką tik pradėjo vaikščioti smile.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 12 13, 18:40)
Oi, Regata, kooooks bulbuuuulas wub.gif  thumbup.gif

joooo biggrin.gif pernai buvo didesnis burbulas iš veiduko, nei šiemet. dar su tais kombinezonais, tai vaikas kaip pripūstas, galėtų du sutilpti į vieną biggrin.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 13, 20:13)
Regata, miela tavo burbuliuke  wub.gif

dėkui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 13 gruodžio 2012 - 20:18
sveikutes 4u.gif
Perkunas,sveika prisijungusi 4u.gif
Ingvita,pamirsau pasakyt,bet ziuriu cia jau mamytes parase ax.gif mano suneliui irgi ta galvyte buvo nuguleta,tai buvau issigandusi,bet pradejau keist miegojimo pozas ir susitvarke mirksiukas.gif
del petneseliu,tai man irgi jos keistai atrodo,bet kai pagalvoji,kad tai del saugumo,kodel gi ne ax.gif nors as tai jauciu nepirksiu,nes su dviem tai kazin ar susitvarkyciau taip vedziojant,tikiuosi,kad kai kazkur vaziuosim,tai issedes vezime,o palakstyt,pavaikstinet galiu leist ir parke,o ten manau pakankamai saugu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 13, 10:37)
mamytės, o jei vaikas atpila, ar tai reiškia, kad persivalgė?

nebūtinai 4u.gif Gydytojai sako, kad nereikia susirūpinti dėl atpylimų, jei vaikas normaliai priauga svorio.
Mūsiškis labai gausiai atpylinėjo. Tiek gūsiais, tiek per lūpų kamputį. Bet kadangi svorio priaugdavo nemažai, gydytoja sakė, kad su laiko mažės. Tai maždaug kai suėjo 4 mėn ir pradėjo mažėti atpylimai.
Nors va dabar pradėjom skanauti kietą maistą, tai vėl atpylimų lyg padaugėjo. Ragauja kietą maistą noriai, bet po kurio laiko žiūriu beveik visą ir atpila. Įdomu, ar reiktų susirūpinti, ar praeis? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(regata @ 2012 12 12, 16:44)
Mano draugužė, tai kai tik išmoko vaikščioti, tai ir lauke norėjo eiti. Niekaip užlaikyt nebegalėjau vežime smile.gif Tik aš turėjau šleikas nupirkusi, kad nereikėtų už rankyčių ar kokio kapišono laikyt. Labai patogu, nereikia susilenkti. Taip ir vaikščiojom iki pavasario smile.gif

Oho, man irgi tos šleikos naujiena biggrin.gif Turbūt visai patogu.
Mes lauke kažkaip daug nevaikštom, tai pavedžioju jį už rankovių. Jis pats jau įpratęs pakelia rankas - maždaug vesk mane biggrin.gif

QUOTE(Damute* @ 2012 12 13, 08:57)
** kazkas matesi, bet gine nebuvo tikra. Laiko nedaug dar. Na jos akim kaip ir "labiau brolis nei sese", bet negalutinai ax.gif

Kaip faina bus du broliai wub.gif O po to ir sesytės reikės biggrin.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 12 13, 08:57)
Sveikos mamos,
Po ilgo laukimo, jungiuosi į jūsų būrį su savo dviem dukrytėm, gimusiom gruodžio 4 d.

Sveika prisijungus, kaip fainiai, dvynukės bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 12 13, 18:40)

Manęs taip ir nepradėjo hihihi.gif

O norėjau paklausti tų kurios nujunkinot savo vaikus, ar pradėjo jie išmiegoti visą naktį nustojus maitinti? Man kažkaip atrodo nerealu, dabar keliasi vos ne kas valandą pačiulpt papą, o po to negi ims ir miegos visą naktį sau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 12 13, 23:25)
O norėjau paklausti tų kurios nujunkinot savo vaikus, ar pradėjo jie išmiegoti visą naktį nustojus maitinti? Man kažkaip atrodo nerealu, dabar keliasi vos ne kas valandą pačiulpt papą, o po to negi ims ir miegos visą naktį sau mastau.gif

Na zinok kur kas geriau miega. Kartais keliasi dazniau, kartsis reciau. Dabar dazniausiai prabunda 1 - 2 kartus verkdama del dantuku, bet greit nurimsta ir vel miega
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 12 13, 09:57)
Sveikos mamos,

Po ilgo laukimo, jungiuosi į jūsų būrį su savo dviem dukrytėm, gimusiom gruodžio 4 d.

Pirmos dienos - bandom delioti viską į savas lentynas. Kiekviena diena yra kažko pirmas kartas. Tai labai džiugina.  wub.gif  Kol kas  cool.gif

Sveika prisijungusi. Didziausi dvigubi sveikinimai 4u.gif 4u.gif Labai laukiau kada pagaliau atkeliausite i musu buri. Na, o jei dar neissikraustete is Jeruzales, tai su nekantrumu lauksiu tavo panelyciu pasirodymo natur.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 12 13, 11:37)
mamytės, o jei vaikas atpila, ar tai reiškia, kad persivalgė?

na ir vakarėlis vakar buvo unsure.gif Atsikėlė Zuzliukas 15 val, pavalgė, pabūdravo, paskui valgė po 17 ir turėjo eit pamiegot porą val, prasidėjo "koncertai", užmigo tik 18:20 ir tik iki 19.. vėl koncertai, pavalgė, koncertai, žvakutę dėjom, vonioj išmaudėm ramūnėlių, vėl pavalgė, koncertai.. lūžo tik 23 val unsure.gif ir iki 5 ryto.. mano krūtinė akmeninė doh.gif žodžiu, pasilinksminom ir visas režimas nuėjo toli toli..

Perkūnai, sveika prisijungus 4u.gif linkėjimai dukrytėms.

Pakontroliuok vaikucio svori. Jei priauga normaliai, tai atpylimai nieko baisaus. Musu dukryte labai daug atpylinejo ir pirma menesi tik 70 gr priaugome, todel patekome i ligonine
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 12 13, 22:30)
nebūtinai 4u.gif Gydytojai sako, kad nereikia susirūpinti dėl atpylimų, jei vaikas normaliai priauga svorio.
Mūsiškis labai gausiai atpylinėjo. Tiek gūsiais, tiek per lūpų kamputį. Bet kadangi svorio priaugdavo nemažai, gydytoja sakė, kad su laiko mažės. Tai maždaug kai suėjo 4 mėn ir pradėjo mažėti atpylimai.
Nors va dabar pradėjom skanauti kietą maistą, tai vėl atpylimų lyg padaugėjo. Ragauja kietą maistą noriai, bet po kurio laiko žiūriu beveik visą ir atpila. Įdomu, ar reiktų susirūpinti, ar praeis? g.gif

Kada pradejote ir nuo ko pradejote?
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 12 13, 23:25)

Nu DAUGUMAI sako, kad miega...bet vel gi - viskas priklauso nuo vaiko smile.gif...mano S iskart pradejo geriua mieigot - nebesikelt kas valanda ar kas dvi - budavo max pora kartu pabunda...Dantukai kai dygsta - vel kita kalba....Bet dbr kai pas mus jau 16 dantu, tie paskutiniai 4 gal nebeskuba lysti - tai ji jau gera menesi ir daugiau gal ismiega be prabudimu - aisku, lovytej kuicias buna nakti - vartos, sukas, brukas - jeigu as pabundu ir isgirstu - nekreipiu demesio - paziuriu ar nenusisparde ir viskas - bet kartais jau ir nebegirdziu...kartais suspanuoja ka nors suverkia, kartais juokias girdziu smile.gif..Bet issiemgu as dbr jau kaip zmogus smile.gif..einam apie 22.30-23val ir keliaes 8;30-9val smile.gif
Atsakyti