Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

Vakar norejau rasyti,kad jauciuosi baisiai nescia.O siandien 7dpo ir turiu vaiduokli,lupos nebereikia,bet silpnutis silpnutis.Dziaugiuosi iki menulio ir atgal,bet jei atvirai man labai baisu.Kad tik gerai viskas butu ...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 30, 14:14)
Vakar norejau rasyti,kad jauciuosi baisiai nescia.O siandien 7dpo ir turiu vaiduokli,lupos nebereikia,bet silpnutis silpnutis.Dziaugiuosi iki menulio ir atgal,bet jei atvirai man labai baisu.Kad tik gerai viskas butu ...

Kiberiokst, tyliai tyliai sveikinu 4u.gif

labas visom!
Atsakyti

Nu geras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ...Tylus tylus- bet sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As irgi jauciuosi nescia - bet nezinau nei kada o buvo, nei kelinta DPO dbr, todel lauksiu memiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 12 30, 01:41)
Tikiuosi nauji metai bus mums nauja pradžia - be jokių (.) ir ramesnio miego bigsmile.gif

Ir as noriu naujos pradzios su daugiau miego biggrin.gif Kol kas nesisviecia schmoll.gif

oho bigsmile.gif O tu nieko nevartosi, nieko nedarysi,tiesiog lauksi kas bus ? Juk jeigu imunas pas tave cirkus daro, tai gal ir dabar reiketu papildomu priemoniu mazuliui pasaugoti rolleyes.gif ax.gif Bet eik tu sau kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
Mamukai su vaikiukais, su praejusiom ir artejanciais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Keberiokst, na cia tai bent, nerealu wub.gif wub.gif wub.gif

2Lviename, dabar nelaukiam tavo menziu thumbup.gif
Atsakyti

OPAPA MERGYTE bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip fainai, nerealiai !!!! thumbup.gif thumbup.gif
bet aisku, reik nusileist ant minkstos sofutes ir rimtai pamastyt kaip padet pumpuriukui isitvirtint (zinant tavo istorija..) g.gif is visos sirdies linkiu sklandziausio nestuke.gif

Bet kaip smagu, pernai Naujuju isvakarese gavau tokia pacia nusotabia zinia is giminaites, o va siemet TPK... wub.gif wub.gif

2LViename, laukiam tavo II i komplekta mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 30, 16:44)
Ir as noriu naujos pradzios su daugiau miego  biggrin.gif Kol kas nesisviecia  schmoll.gif

kazkada bus, pazadu biggrin.gif lotuliukas.gif kaip jautiesi, gal jau svieseja ax.gif wub.gif
Atsakyti
Oi mergai,galvoj tokia makalyne,kad baisu...
Nu anyway,planas kol kas toks.Ryt darau testa,jei bent kiek ryskeja,skambinuosi lenku labei ir klausiu ar padarys hcg ir prg per rytoj.jei dirba,manau problemu neturetu buti.Tada,po nauju bandau pas gorgi papult konsultacijai,pirmai intralipidu injekcijai ir dar po savaites cikagos tyrimams.O tada viskas pagal rezus...Bet pradziai butu malonu,kad testai rysketu ir butu vietoj.Nes jei ne vietoj,tai gali leistis ka nori-nepades.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 30, 17:17)
.Nes jei ne vietoj,tai gali leistis ka nori-nepades.

Tai jau tikrai...

Viskas bus gerai, mamuliuk, spaudziam kumscius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 12 30, 17:26)
2Lviename, dabar nelaukiam tavo menziu thumbup.gif

Nu nelaukiu as ju senai, bet kaip pasirodo, taip pasirodo kas menesi - cia isaiskes viskas tik po geros savaites, t.y. po sausio 7d - nes tai yra memiu diena - jeigu uzveluos, tada gadinsim NT..tiesiog lauksim ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 30, 18:17)
Oi mergai,galvoj tokia makalyne,kad baisu...
Nu anyway,planas kol kas toks.

drinks_cheers.gif geras planas -- puikiai Nauju Metu pradziai, o visa kita bus tik GERAI! mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,mamukai,
Keberiokst,tyliai dziaugiuosi uz jus thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 12 30, 18:08)
kazkada bus, pazadu  biggrin.gif  lotuliukas.gif  kaip jautiesi, gal jau svieseja  ax.gif  wub.gif

nu taip taip, kazkas protingas pasake: "...ir visa tai praeis...." biggrin.gif Svieseja, nes atradau priezasti viso to naktinio parado.Ir man atrodo, kad tai bus danciai, nes buvo taip patine tos mesytes apacioj ties vienu dantuku, dabar jau nebe, bet lyg matosi kazkur toli kazkas baltuoja, bet dar nelenda.Tikiuosi taip ir yra, o ne mano fantazija zaidzia su manim g.gif

Keberiokst, planas tikrai geras, svarbu, kad jis yra ir dabar nors ir po maza, bet zingsneli i prieki 4u.gif
Atsakyti