Vakar norejau rasyti,kad jauciuosi baisiai nescia.O siandien 7dpo ir turiu vaiduokli,lupos nebereikia,bet silpnutis silpnutis.Dziaugiuosi iki menulio ir atgal,bet jei atvirai man labai baisu.Kad tik gerai viskas butu ...
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 30, 14:14)
Vakar norejau rasyti,kad jauciuosi baisiai nescia.O siandien 7dpo ir turiu vaiduokli,lupos nebereikia,bet silpnutis silpnutis.Dziaugiuosi iki menulio ir atgal,bet jei atvirai man labai baisu.Kad tik gerai viskas butu ...
Kiberiokst, tyliai tyliai sveikinu

labas visom!
Nu geras

As irgi jauciuosi nescia - bet nezinau nei kada o buvo, nei kelinta DPO dbr, todel lauksiu memiu

QUOTE(bum @ 2012 12 30, 01:41)
Ir as noriu naujos pradzios su daugiau miego

oho

Mamukai su vaikiukais, su praejusiom ir artejanciais
Keberiokst, na cia tai bent, nerealu
2Lviename, dabar nelaukiam tavo menziu

Keberiokst, na cia tai bent, nerealu

2Lviename, dabar nelaukiam tavo menziu

OPAPA MERGYTE

bet aisku, reik nusileist ant minkstos sofutes ir rimtai pamastyt kaip padet pumpuriukui isitvirtint (zinant tavo istorija..)

Bet kaip smagu, pernai Naujuju isvakarese gavau tokia pacia nusotabia zinia is giminaites, o va siemet TPK...

2LViename, laukiam tavo II i komplekta

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 30, 16:44)
kazkada bus, pazadu

Oi mergai,galvoj tokia makalyne,kad baisu...
Nu anyway,planas kol kas toks.Ryt darau testa,jei bent kiek ryskeja,skambinuosi lenku labei ir klausiu ar padarys hcg ir prg per rytoj.jei dirba,manau problemu neturetu buti.Tada,po nauju bandau pas gorgi papult konsultacijai,pirmai intralipidu injekcijai ir dar po savaites cikagos tyrimams.O tada viskas pagal rezus...Bet pradziai butu malonu,kad testai rysketu ir butu vietoj.Nes jei ne vietoj,tai gali leistis ka nori-nepades.
Nu anyway,planas kol kas toks.Ryt darau testa,jei bent kiek ryskeja,skambinuosi lenku labei ir klausiu ar padarys hcg ir prg per rytoj.jei dirba,manau problemu neturetu buti.Tada,po nauju bandau pas gorgi papult konsultacijai,pirmai intralipidu injekcijai ir dar po savaites cikagos tyrimams.O tada viskas pagal rezus...Bet pradziai butu malonu,kad testai rysketu ir butu vietoj.Nes jei ne vietoj,tai gali leistis ka nori-nepades.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 30, 17:17)
.Nes jei ne vietoj,tai gali leistis ka nori-nepades.
Tai jau tikrai...
Viskas bus gerai, mamuliuk, spaudziam kumscius

QUOTE(AnaMari @ 2012 12 30, 17:26)
Nu nelaukiu as ju senai, bet kaip pasirodo, taip pasirodo kas menesi - cia isaiskes viskas tik po geros savaites, t.y. po sausio 7d - nes tai yra memiu diena - jeigu uzveluos, tada gadinsim NT..tiesiog lauksim ir tiek

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 30, 18:17)

Labukas,mamukai,
Keberiokst,tyliai dziaugiuosi uz jus
.
Keberiokst,tyliai dziaugiuosi uz jus

QUOTE(liepa7 @ 2012 12 30, 18:08)
nu taip taip, kazkas protingas pasake: "...ir visa tai praeis...."

Keberiokst, planas tikrai geras, svarbu, kad jis yra ir dabar nors ir po maza, bet zingsneli i prieki