QUOTE(Rute @ 2012 12 30, 22:45)
ledididi, dabar betruko tau pranesti apie antra ratuka ir bus beveik visos mano bendrakeleives birzelinukes besukancios antra

ratuka

kaip jus augat? kaip gyvuojat?
Baik, Rutele, nors ir labai noriu, bet dar nesistengem, ciklas pas mane kaip uzvestas nuo birzelio, bet kaip sykis, per tas dieneles nieko nedarom. Nors, paziurejus i tai, kaip sekasi mergaitems sukti antruosius ratus, kyla pagunda ir man

, o kai suzinojau Keberiokstukes naujiena, tai taip ir norejosi
MB uzverst 
, neziurint i tai, kad tik sesta ciklo diena

. Na, cia juokais zinoma viskas. O siaip, aciu, kad klausi, augam gerai, aciu D nesergam, norim labai eiti, stojasi visur, kur tik gali, jau seniai ir pedina isikabinus, o ropoti keturiomis i prieki pradejom tik pries keturias dienas. Tai dabar pana varo arba paskui mama ar teti, arba tiesiai prie sekcijos dureliu, kai niekas nemato

. O siaip tai kaifuoju, kad yra namie sis pipiras, daug veiksmo, triuksmo ir ismetytu zaislu. Asaros dar ir dabar bega dainuojant lopsines. Po nauju rasysiu prasyma pratesti vaiko prieziuros atostogas, na, niekaip negaliu jos palikti, nors pinigais ir nelyja. Bet per ilgai lauktas sis stebuklas, kad galeciau dabar ja palikti.
O kaip jus laikotes? Ar tecio vakarines dainos efektingos mazajam R?
Kartais perbegu per skyrelius, kad paziureti, kaip bendrazyges gyvena. O gal is tiesu ir jus tuos gandrus rimciau kvieciates