Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 30, 13:14)
Vakar norejau rasyti,kad jauciuosi baisiai nescia.O siandien 7dpo ir turiu vaiduokli,lupos nebereikia,bet silpnutis silpnutis.Dziaugiuosi iki menulio ir atgal,bet jei atvirai man labai baisu.Kad tik gerai viskas butu ...

T.P.Keberiokst, gerai, kad sedejau, nes tikrai buciau nuvirtus doh.gif .Isivaizduoju, kokia maisalyne dabar galvoje, bet gi tu jau zinai, ka reikia daryti, kad nestuke.gif baigtusi sekmingai mirksiukas.gif . Labai dziaugiuosi uz jus, NEREALU bigsmile.gif .
2Lviename, gal ir tu mums staigmena pateiksi smile.gif dziugia?

Mamytes, visas Jus ir Jusu seimynas su praejusiomis Kaledomis ir artejanciais Naujaisiais 4u.gif
Atsakyti
keberokst, palaikymo kumstukai suspausti, kad tik viskas ir sikart pavyktu. ech kaip butu faina, kad nieko daug tau nebereiktu, o ateitu tiesiog ramus grazus nestumas, kuriuo galetum pasidziaugt wub.gif

ledididi, dabar betruko tau pranesti apie antra ratuka ir bus beveik visos mano bendrakeleives birzelinukes besukancios antra nestuke.gif ratuka biggrin.gif kaip jus augat? kaip gyvuojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 12 30, 21:45)
keberokst, palaikymo kumstukai suspausti, kad tik viskas ir sikart pavyktu. ech kaip butu faina, kad nieko daug tau nebereiktu, o ateitu tiesiog ramus grazus nestumas, kuriuo galetum pasidziaugt wub.gif

ledididi, dabar betruko tau pranesti apie antra ratuka ir bus beveik visos mano bendrakeleives birzelinukes besukancios antra  nestuke.gif  ratuka  biggrin.gif kaip jus augat? kaip gyvuojat?  4u.gif

Kaip suprast?Tai gal ir tu,jei sakai,kad Ledididi tik truksta? bigsmile.gif
Na laikau kumscius uz nauju nestukiu ir leliuku buma wub.gif

Aciu,merginos,uz palaikyma 4u.gif Manau per ateinancias kelias dienas daug kas paaiskes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 30, 22:48)
Kaip suprast?Tai gal ir tu,jei sakai,kad Ledididi tik truksta? bigsmile.gif

oij ne ne.. as dar net savo mmm neturiu. bet is tiesu galiu garsiai prisipazinti, kad antra ratuka tikrai jau noreciau pradet sukt. Reikia musu Rytukui Vakarės į draugiją wub.gif
jauciu, jei pastociau natur, nugruciau vietoj, bet taip noretusi tokio stebuklo. wub.gif siaip ar taip, kelia pas Treisa mes zinom ir tikrai jo nepamirsom, jei reiks minsim ten ieskot pagalbos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 12 30, 22:45)
ledididi, dabar betruko tau pranesti apie antra ratuka ir bus beveik visos mano bendrakeleives birzelinukes besukancios antra  nestuke.gif  ratuka  biggrin.gif kaip jus augat? kaip gyvuojat?  4u.gif

Baik, Rutele, nors ir labai noriu, bet dar nesistengem, ciklas pas mane kaip uzvestas nuo birzelio, bet kaip sykis, per tas dieneles nieko nedarom. Nors, paziurejus i tai, kaip sekasi mergaitems sukti antruosius ratus, kyla pagunda ir man bigsmile.gif , o kai suzinojau Keberiokstukes naujiena, tai taip ir norejosi MB uzverst biggrin.gif , neziurint i tai, kad tik sesta ciklo diena biggrin.gif . Na, cia juokais zinoma viskas. O siaip, aciu, kad klausi, augam gerai, aciu D nesergam, norim labai eiti, stojasi visur, kur tik gali, jau seniai ir pedina isikabinus, o ropoti keturiomis i prieki pradejom tik pries keturias dienas. Tai dabar pana varo arba paskui mama ar teti, arba tiesiai prie sekcijos dureliu, kai niekas nemato biggrin.gif . O siaip tai kaifuoju, kad yra namie sis pipiras, daug veiksmo, triuksmo ir ismetytu zaislu. Asaros dar ir dabar bega dainuojant lopsines. Po nauju rasysiu prasyma pratesti vaiko prieziuros atostogas, na, niekaip negaliu jos palikti, nors pinigais ir nelyja. Bet per ilgai lauktas sis stebuklas, kad galeciau dabar ja palikti.

O kaip jus laikotes? Ar tecio vakarines dainos efektingos mazajam R? biggrin.gif Kartais perbegu per skyrelius, kad paziureti, kaip bendrazyges gyvena. O gal is tiesu ir jus tuos gandrus rimciau kvieciates bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

KEBERIOKST,tyliai sveikinu ir linkiu lengvo ir sklandaus nestuke.gif wub.gif

Mamytes,noriu visas jus pasveikinti su artejanciais Naujaisiais Metais !!!

user posted image
Atsakyti
keberiokst NEREALU
SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU,net siurpas nuejo,nesitikejau is taves,nes sakei ,kad dat J nori paauginti ir tada tik,bet kai FAINA,nuosirdus sveikinimai mergyt:*************** mazut o tu dar maitini?ir pavyko pastoti maitinant?ne nu tiesaiog STEBUKLAI aplink wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vis ilendu paskaitineti, tik pati jau labai seniai rasiau, turbut jau ir nelabai kas mane cia beatsimena blush2.gif
Bet persakaicius Keberiokst naujienas nebesusilaikiau, niu tikrai, kad stebuklai wub.gif , kad tik graziai augtumet wub.gif , labai labai smagu skaityt tokias naujienas wub.gif wub.gif , tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2012 12 31, 15:00)
Vis ilendu paskaitineti, tik pati jau labai seniai rasiau, turbut jau ir nelabai kas mane cia beatsimena  blush2.gif
Bet persakaicius Keberiokst naujienas nebesusilaikiau, niu tikrai, kad stebuklai  wub.gif , kad tik graziai augtumet  wub.gif , labai labai smagu skaityt tokias naujienas  wub.gif  wub.gif , tyliai sveikinu  4u.gif

sveikute 4u.gif
prisimenam tikrai prisimenam,kaip laikotes jus?kaip mazyle?
Atsakyti
labas visoms smile.gif

Ilindau ir as visas pasveikinti su artejnaciais Naujais Metais - susirasysim kitamet - linksmai pasveskit thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Labai dziaugiuos del TPKeberiokst! Kad tik ir toliau viskas sekmingai vystytusi ir augtu 4u.gif
[/B]Visoms Mamytems ateinanciu Naujuju proga linkiu igyvendinti savo visas svajones, o namuose tegu viespatauja sveikata, darna, puiki nuotaika ir tarpusavio meile 4u.gif 4u.gif 4u.gif [B]
Atsakyti
Nu ir aš labai džiaugiuosi už mamytes, sukančias antrą ratuką nestuke.gif thumbup.gif

Čia tik tas pirmas lėliukas taip sunkiai pasiekiamas, o paskui - va kokie natūralūs stebuklai pasipila bigsmile.gif

Mes sutiksim Naujuosius namučiuose tik mūsų šeima: aš su pilvinuku, Saulutė ir tėtukas aišku. Buvom picerijoj, o dabar namučiuose būsim. Nors bus proga TV programas pamatyt biggrin.gif
Na ką gi - ta proga sveikinu visas su metų pasikeitimu. Ir jei nesupyks viena forumietė pacituosiu jos parašą - nuostabūs žodžiai - geresnių nebūčiau sukūrusi.

Gyvenimo prasmės toli ieškoti nereikia.
Vienos ją kaip tik šiuo metu nešiojasi po širdimi, kitos – jau vedasi už rankos..

Laimingų mums visoms 2013 metų newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 31 gruodžio 2012 - 18:58