Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(iziKNS @ 2012 11 29, 11:34)
labas mamulios. kadangi kalba apie dienos grafikus, pasidalinsiu ir as.

Nu va, koks gražus grafikėlis biggrin.gif
Aš su nujunkymu irgi taip pat dariau. Vis mažinau kas mėnesį, kas du. Galiausiai, kai liko tik vakare ir naktį, po mėnesio pabandžiau nebeduoti. Nebereikėjo, tai ir baigiau 1,2 m. Kaip tik buvo prasidėjęs pavasaris smile.gif
Pabandyk mažiui su drėgnu merliuku dantukus valyti, gal bus geriau, jeigu antpirštis nepatinka? Maniškė, tai jau žinodavo, kad po valgio laukia šitas procesas, pati pasigriebdavo merliuką ir pradėdavo valytis smile.gif
Papildyta:
siaubas, kokie orai, neišaušta visą dieną, lieka tik SM doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Biski pradingus buvau po keliones blush2.gif labai nerami maziuke, galvojau skrydis gal taip paveike vaika--pasirodo 2 kruminiai islindo bigsmile.gif clap.gif

Einu permesiu kuo Jus gyvenot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 27, 12:49)

Kur Liepa pradingus?  lens.gif

As cia cia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 27, 16:20)

O del pasiulymo BUM - as irgi sutinku...tiesiog, kad nebutu per didleio streso mazajam - diena neduot, nes diena lengviau yra - uzimt kazkuom, pakeist papa - o nakti palikt dar truputi...o kai ramiau bus diena, gal ramiau ir nuo naktinio valgymo atpratines smile.gif

Maniskei tai dar nepraeina jokie uzemimai doh.gif (.)(.) yra tas, ko ji reikalauja ir viskas. nezinau kada mes cia baigsim su tuo MP... bet kol kas nesuku galvos-- man patinka keliu cia mamyciu pamastymas -"nespresti busimu problemu"... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 28, 01:51)
----sveikutes,
mes jau namie...tikrai negalvijau kad bus taip sunku be savo kruopytes,pirma diena nieko,o va antra jau asarojau sad.gif matyt tokia mamu dalia smile.gif

----regata,nesupyk bet kartais man tavo postai skamba kaip visazinio mokslininko..juk cia kiekviena daro individualiai ir taip kaip jai geriausia,ir nereikia cia jokiu isradinejimu per mazas,per didelis..

---va va, as tada pagalvojau, kokia tu drasi --jau palieki maziuke keliom dienom... ax.gif
bet kaip matau, ne taip paprasta ane? g.gif

--- o man patinka regatos postai ir jos patirtis.... ax.gif ir daugiau patyrusiu mamyciu pasigenducia...
siaip tai aisku, visi vaikai uzauga kazkaip tai, bet man tiek metu laukus, norisi kaip tam vaikeliui geriau daryti... wub.gif
Atsakyti
liepa, sveikos parvykę 4u.gif kaip skrydį atlaikė mažoji?
su krūminukais jus 4u.gif

QUOTE(liepa7 @ 2012 11 29, 15:48)
o man patinka regatos postai ir jos patirtis....  ax.gif  ir daugiau patyrusiu mamyciu pasigenducia...

ačiū blush2.gif
neturiu ką veikt tokiom gūdžiom dienom, vėl sėdžiu SM, kaip senais laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 11 29, 17:27)

neturiu ką veikt tokiom gūdžiom dienom, vėl sėdžiu SM, kaip senais laikais  biggrin.gif

Nu ok, jeigu neturi ka veikti, duosiu as tau rebusa biggrin.gif Nezinau kas darosi su maziaus viduriais........ unsure.gif nieko naujo nevalgom, meniu tas pats ir seniai viskas isbandyta.Taciau viduriai kokie kieti, tai tragedija doh.gif Vakar net zmogutis ilgai uzmigt vakare negalejo, matosi pilvukas ispustas, valgyt nenori, pyksta, atsigules dejuoja, atsirugsta tokia rugstele....nu zodziu akivaizdziai pilvukas.Vakar vakare su MB jau ir Microlax greibemes, bet norimo rezultato nesulaukem.Padare toki kieta kakuti ir viskas.Ir nebuvo jo daug kaip kad tikejausi po klizmutes.....geriam bakterijas, isbandem jau ivairiu rusiu, nieko.Jau ir Collinox lasiukus issitraukiau.Tai siandien pagrinde laikau ant vaisiu tyreliu ir darzovienes per pietus.Gal prasisveis zarnytes siek tiek, nezinau.Tai va klausimas kaip pagelbeti vaikui ? unsure.gif rytoj, jauciu sumalsiu avizu ir ibersiu maltu linu semenu, turetu tas uztaisas suveikt gal g.gif

Liepa, sveika gizus 4u.gif Kur gi buvot ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 29 lapkričio 2012 - 17:49
Beta, gal kivis padėtų?
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 11 29, 17:27)
liepa, sveikos parvykę  4u.gif  kaip skrydį atlaikė mažoji?

4u.gif puikiai , su ciulptuku kilom ir leidomes, vienu metu pasitryne ausyte, pazyze ir viskas, o nemiegojo nei i ten, nei atgal--kalbino kaimynus, vaikus smile.gif kadangi i Bremena pustusciai lektuvai skraido, tai vietu laisvu sociai buvo. o vaiku taip, niekas i lektuva be eiles nepraleidzia biggrin.gif
Beta, buvom pas giminaicius mirksiukas.gif ten dar auksinis ruduo, daug lapu, buvom iki Siaures juros nuvaziave--kaip tik tuo metu atoslugis buvo- lyg ir jura, o vandens nera rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 29, 18:52)
Beta, gal kivis padėtų?

mums aviziniu dribsniu kose padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 29, 18:52)
Beta, gal kivis padėtų?

reikes pabandyt su kokiu bananu sumakaluot g.gif Aciu 4u.gif

o avizines koses, tai privaloma tvarka reikes kas vakara, vadinas....

Liepa, oi noreciau po tokia jura be vandens pabraidyt biggrin.gif
Atsakyti
beta, o nebandei slyvu tyreles???..Mano mazajai irgi va praeita savaite buvo uzkieteje..tai vakare suvalgem marmaluzi indeli - ka tu - ryte kai pavare, net du kartus smile.gif

mano vaikas isprotejes del gangnam style doh.gif doh.gif ....Tik as prie PC, o ji prie manes ir sako op op - tipo paleisk ta gabala...Nu paleidziu, tai arba soka arba ant arkliuko supasi ir dainuoja op op lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..Mirk is juoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 29, 19:47)
mano vaikas isprotejes del gangnam style doh.gif  doh.gif ....Tik as prie PC, o ji prie manes ir sako op op - tipo paleisk ta gabala...Nu paleidziu, tai arba soka arba ant arkliuko supasi ir dainuoja op op lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ..Mirk is juoko biggrin.gif

Gangam style thumbup.gif Nes mano mažė tai ohoho kaip tusinas jį išgirdus, rankytėm tik makaluoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 29 lapkričio 2012 - 19:53
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 29, 20:52)
Gangam style? Nes mano mažė tai ohoho kaip tusinas jį išgirdus, rankytėm tik makaluoja  biggrin.gif

jo, jo, del tos pacios dainos ,tik ,kad netiksliai parasiau smile.gif..Bet sakau, tik prie PC ir paleisk jai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 29, 19:52)
Gangam style  thumbup.gif Nes mano mažė tai ohoho kaip tusinas jį išgirdus, rankytėm tik makaluoja  biggrin.gif

Maniskei irgi siata daina labai patinka, kai tik isgirsta ja is karto sokti pradeda biggrin.gif

Reginiukas.uk - na tu ir saunule, as tai negaleciau palikti savo mazes, jau dabar pergyvenu kaip ji liks be manes kai isvaziuosiu gimdyti ax.gif

Sveikos mamytes wink.gif
Atsakyti
Beta, o as galvoju, gal tavo maziui skysciu mazkoka g.gif
Atsakyti