Sveikutes
Biski pradingus buvau po keliones

labai nerami maziuke, galvojau skrydis gal taip paveike vaika--pasirodo 2 kruminiai islindo
Einu permesiu kuo Jus gyvenot
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 27, 12:49)
Kur Liepa pradingus?
As cia cia
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 27, 16:20)
O del pasiulymo BUM - as irgi sutinku...tiesiog, kad nebutu per didleio streso mazajam - diena neduot, nes diena lengviau yra - uzimt kazkuom, pakeist papa - o nakti palikt dar truputi...o kai ramiau bus diena, gal ramiau ir nuo naktinio valgymo atpratines
Maniskei tai dar nepraeina jokie uzemimai

(.)(.) yra tas, ko ji reikalauja ir viskas. nezinau kada mes cia baigsim su tuo MP... bet kol kas nesuku galvos-- man patinka keliu cia mamyciu pamastymas -"nespresti busimu problemu"...
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 28, 01:51)
----sveikutes,
mes jau namie...tikrai negalvijau kad bus taip sunku be savo kruopytes,pirma diena nieko,o va antra jau asarojau

matyt tokia mamu dalia
----regata,nesupyk bet kartais man tavo postai skamba kaip visazinio mokslininko..juk cia kiekviena daro individualiai ir taip kaip jai geriausia,ir nereikia cia jokiu isradinejimu per mazas,per didelis..
---va va, as tada pagalvojau, kokia tu drasi --jau palieki maziuke keliom dienom...
bet kaip matau, ne taip paprasta ane?
--- o man patinka regatos postai ir jos patirtis....

ir daugiau patyrusiu mamyciu pasigenducia...
siaip tai aisku, visi vaikai uzauga
kazkaip tai, bet man tiek metu laukus, norisi kaip tam vaikeliui geriau daryti...