Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(*Mulate* @ 2012 11 30, 22:40)
atseit negimdziusios, nuo to,kad paskaitys sita temute, vaiku nepagimdys is baimes ir gedos lotuliukas.gif

o ką gali žinoti bigsmile.gif

QUOTE(savita1 @ 2012 11 30, 22:41)
Man tai buvo baisu baisiausias dalykas gyvenime, ir vos pries menesi...brr, stengiuosi to ne neprisiminti.

o kas taip baisaus buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 12 01, 00:03)
o ką gali žinoti bigsmile.gif
o kas taip baisaus buvo? 4u.gif

Svajaaa nenorek kad pasakyciau kas man buvo baisu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tau dar reik vaiku turet
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 11 30, 23:49)
O tas skystas muilas nesausina odos? Gabalinis tai laaabai sausina

Jei sausa oda gal nlb jis tiks, idealiausia riebiaodems-misriaodems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 23:04)
Svajaaa nenorek kad pasakyciau kas man buvo baisu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tau dar reik vaiku turet

esu ir youtube gimdymus žiūrėjusi ir daug skaičiusi,tai visiškai nebijau,gimdysiu pati,jei tik dievulis leis, nes labai noriu ir 0 baimės, todėl man įdomu kitų pasakojimai,visada draugių prašau nuo A iki Z, papasakok kas buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 22:56)
as jau 11 metu laukiu to "noro"  doh.gif

o aš tai gimdyčiau ir gimdyčiau jei sveikata ir finansai leistų biggrin.gif
Nors šiaip nei vieno pati ir negimdžiau, bet realiai buvo manau dar labiau problematiška.
Atsakyti
Gal renkat Maidenform? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 12 01, 00:07)
esu ir youtube gimdymus žiūrėjusi ir daug skaičiusi,tai visiškai nebijau,gimdysiu pati,jei tik dievulis leis, nes labai noriu ir 0 baimės, todėl man įdomu kitų pasakojimai,visada draugių prašau nuo A iki Z, papasakok kas buvo? smile.gif

saunuole, kad domiesi 4u.gif zinoti reikia, bent jau minimaliai, mano nuomone 4u.gif o baime nebijok, atsiras biggrin.gif nors gal ne baime, o noras, kad greiciau viskas pasibaigtu biggrin.gif bet poto dziaugsmelis wub.gif as jau nieko baisaus neprisimenu, jau viskas gerai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 11 30, 21:46)
As pati tai naudoju butent si:

Skalsumas neispasakytas  thumbup.gif Man netgi geriau nuvalo makiaza nei turimas Clarins  smile.gif

man juodas Afrikos muilas labai sausino oda. Pas mane oda sausa.

O del gimdymu,tai negimdziusiosm ikvepsiu drasos. Man asmeniskai abu gimdymai buvo labai greiti ir paprasti. Kaip sakant viens,du, ir vaikiukai yra. Jau seimyna juokiasi is manes, sako tu kaip katycius tuos vaikus peri biggrin.gif Gimdymus prisimenu kaip nuotykius, gera net prisimint. O per antra gimdyma tai supratau,ka tai reiskia,kai sako,kad bevazuojant i ligonine vos masinoj nepagimdo unsure.gif Galeciau pasakot ir pasakot biggrin.gif

O griztant prie taureles,tai man ten is fantastikos srities ju naudojimas atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 30 lapkričio 2012 - 23:16
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 22:02)
noreciau turet kruva vaiku  wub.gif  wub.gif bet ziauriai bijau gimdymo  doh.gif vyrui sakiau kai suzinosiu kad laukiuosi begt sleptis, kad nenudobciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai neleisk savo baimėms atimt tokios svajonės wub.gif nebūtinai gi, jei pirmas gimdymas baisus buvo, toks bus ir antras mirksiukas.gif

aš kai pagalvoju, mano pirmas gimdymas buvo laaaabai lengvas rolleyes.gif sąrėmių beveik nejutau, o kai pajutau ir nuvažiavau į ligoninę, tai tiesiai ant stalo guldė, nes atvažiavau su pilnu atsidarymu lotuliukas.gif vat tau ir pirmas, kai sako, kad labai ilgas gimdymas būna, manasis truko vos valandžiukę bigsmile.gif su antru jau kitokia istorija, bet trečio vis tiek kada nors norėsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2012 12 01, 00:09)
Gal renkat Maidenform? 4u.gif

neperka mergaites is cia 4u.gif
Atsakyti
Is gimdymo temos - kaip ir minejo Ditele TAS reikalas, o dar nori i wc, o taves neleidzia, is skausmo net neprisimenu kada kateteri ivede, smagiausia buvo, kai betadino uzpyle tiesiai is butelio ant tarpvietes, cia jau po gimdymo, pasijutau kaip skerdykloj lotuliukas.gif bet siaip, visus skausmus, nepatogumus atperka tas mazytis stebuklelis, kuri is taves istraukia, nesvarbu naturaliu budu, ar cezario pagalba - tai nepakartojama wub.gif ypatingai, kai jo lauki 7 metus doh.gif
Bet noriu vaiko dar vieno wub.gif ir si karta su epiduru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 30 lapkričio 2012 - 23:17
QUOTE(Tiffany @ 2012 12 01, 00:15)
Bet noriu vaiko dar vieno wub.gif ir si karta su epiduru  lotuliukas.gif

kaip taikliai biggrin.gif Va va sito isradimo ir as neatsisakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti