Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Tiffany @ 2012 12 01, 00:24)
Matyt situacija situacijai nelygi  unsure.gif bet turi savo miela dziaugsmeli ir jei tik imanoma, nukisk kur nors giliai ta skausminga patirti bei dziaukis savo mazyle  wub.gif

Taip taip, cia individualu. As dar ir kaip pajauciau visus gimdymo malonumus pasibaigus epidurui, nes jis man visa veikla sustabde, kakleli rankom atidarinejo, leido skatinamuosius, buvau nepasiruosusi patirti tokio skausmo, kai veike epiduras miegojau sau ramiausiai, o jam pasibaigus atidare kakleli ir parejo didziausi saremiu skausmai (nuo visisko nejautimo-didziausias skausmas bac tik...) negana to, kad jau visiskas atsidarymas buvo ir didziausi saremiai man neleido stumti dar geras apie 3 valandas, nes vaikas niekaip nenusileido, strigo. Paskui jau maldavau kad leistu greiciau stumti arba numirti biggrin.gif Tu vadinamu standu pas mane kaip ir nebuvo, ant stalo stumiau vaika beveik dvi valandas, kai kitos per pora stanginimusi isstumia... atitempe vakumo aparata, jau liepe ruosti komanda CP, nes sake pati nepagimdysiu...Zodziu nezinau ir kur tu jegu tiek atsirado, o ir gydytojas uzgule visu kunu ir siaip ne taip isstume vaikeli, nors aisku as visa suplysau, tarpviete, gimda suplysinejo... Kad viska susiuti, nes tai truko labai ilgai, vel gavau doze epidurio, nes turbut jau buciau neistverusi.
Bet tai viskas praejo, skausmo nebeprisimenu, tik zinau kad tai buvo siaubingas skausmas, bet koks jis pasamone jau uzblokavo turbut.
Turiu sveika grazuole dukryte ir esu begalo laiminga mama wub.gif
Atsakyti
O dieve Savita uzjauciu... 4u.gif
susigraudinau...
parodyk kada savo princese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 11 30, 23:40)

Bet kodel neleido tau gimdyt su epidura? Cia jauciu nuo gyd priklauso, as is daug ko girdejau, kad epiduro neduoda stangu metu...
As nejauciau jokio skausmo, nes gimdziau su epidura iki pat kol mane apziurejo po gimdymo, tai as nieko blogo ir negaliu pasakyt, tik kad super gimdymas palyginus su pries tai buvusiais.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 12 01, 00:40)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 11 30, 23:40)
Taip taip, cia individualu. As dar ir kaip pajauciau visus gimdymo malonumus pasibaigus epidurui, nes jis man visa veikla sustabde, kakleli rankom atidarinejo, leido skatinamuosius, buvau nepasiruosusi patirti tokio skausmo, kai veike epiduras miegojau sau ramiausiai, o jam pasibaigus atidare kakleli ir parejo didziausi saremiu skausmai (nuo visisko nejautimo-didziausias skausmas bac tik...) negana to, kad jau visiskas atsidarymas buvo ir didziausi saremiai man neleido stumti dar geras apie 3 valandas, nes vaikas niekaip nenusileido, strigo. Paskui jau maldavau kad leistu greiciau stumti arba numirti biggrin.gif Tu vadinamu standu pas mane kaip ir nebuvo, ant stalo stumiau vaika beveik dvi valandas, kai kitos per pora stanginimusi isstumia... atitempe vakumo aparata, jau liepe ruosti komanda CP, nes sake pati nepagimdysiu...Zodziu nezinau ir kur tu jegu tiek atsirado, o ir gydytojas uzgule visu kunu ir siaip ne taip isstume vaikeli, nors aisku as visa suplysau, tarpviete, gimda suplysinejo... Kad viska susiuti, nes tai truko labai ilgai, vel gavau doze epidurio, nes turbut jau buciau neistverusi.
Bet tai viskas praejo, skausmo nebeprisimenu, tik zinau kad tai buvo siaubingas skausmas, bet koks jis pasamone jau uzblokavo turbut.

unsure.gif tikrai kiekvienam vis kitaip-mano patirtis visai kitokia-padarė epidūrą, leido tuos pačius skatinamuosius, nes veikla dar iki epidūro vyko lėčiau nei turėtų, vaikeliai nusileido, įkirpo tarpvietę, gražiai susiuvo, kad dabar sakė faktiškai randų nematyt, pirmąją, kiek ilgiau stūmiau, antrąjį - per trečią kartą jau išstūmiau ir tą pačią dieną po gimdymų jau sėdėt galėjau ax.gif drinks_cheers.gif svarbiausia, Savita1, kad viskas tikrai pasimiršta ir džiaugies tuo į pasaulį atėjusiu mažučiu pupuliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 30 lapkričio 2012 - 23:52
QUOTE(tamosiuke @ 2012 12 01, 00:47)
Bet kodel neleido tau gimdyt su epidura? Cia jauciu nuo gyd priklauso, as is daug ko girdejau, kad epiduro neduoda stangu metu...
As nejauciau jokio skausmo, nes gimdziau su epidura iki pat kol mane apziurejo po gimdymo, tai as nieko blogo ir negaliu pasakyt, tik kad super gimdymas palyginus su pries tai buvusiais.

Nezinau kodel neleido, cia jau gydytojo sprendimas buvo, po 3 epiduro valandu paziurejo kakleli ir pasake kad ne, jokio epidurio daugiau nebus nes veikla stringa, kaklelis neatsidarineja.
O tikejausi as gimdymo kaip tu sakai, kad tas epiduras bus man issigelbejimas, oi kaip klydau biggrin.gif
Atsakyti
Savituk console.gif wub.gif
As jei kada gyvenime trecio laukciaus,negimdyciau pati irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 12 01, 00:47)
O dieve Savita uzjauciu... 4u.gif
susigraudinau...
parodyk kada savo  princese  wub.gif

Atsiusiu i FB mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 11 30, 23:47)

Man jau pačių stangų metu taip pat neleido daugiau epidūro, nes, kaip man sakė gydytojas, stangų, stūmimo metu turi jausti ir kontroliuoti procesą, nes antraip gali gautis nekaip,t. y. gali per greitai išstumt vaikelį, gali viskas labai plyšti ir pan.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 30 lapkričio 2012 - 23:57
QUOTE(savita1 @ 2012 11 30, 23:54)
Nezinau kodel neleido, cia jau gydytojo sprendimas buvo,

Mano atveju, man kaip tik pagreitejo veikla su epiduru.

QUOTE(Ditele @ 2012 11 30, 23:56)
Man jau pačių stangų metu taip pat neleido daugiau epidūro, nes, kaip man sakė gydytojas, stangų, stūmimo metu turi jausti ir kontroliuoti procesą, nes antraip gali gautis nekaip,t. y. gali per greitai išstumt vaikelį, gali viskas labai plyšti ir pan.....

As jauciau pilvo sukietejima, gyd valde situacija, vienu metu liepe stumt, kitu metu sustot ir vat taip kolektyviskai ir pasigimdem biggrin.gif

Vsio panos baigiam, nes mes cia issipletem per dvi temas, tuoj mus isregistruos is cia lotuliukas.gif
Atsakyti
bet kaip faina skaityt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2012 11 30, 23:54)
As jei kada gyvenime trecio laukciaus,negimdyciau pati irgi drinks_cheers.gif

O aš atvirkščiai-tik pati (su epidūru smile.gif ), nes kai mačiau šalia manęs gulinčią tą pačią dieną kaip ir aš pagimdžiusią po CP vaikelį, tai doh.gif - aš kai gazelė ten palatoj strikinėjau, sėdinėjau, vaikštinėjau, o ji vargšiukė visa perbalusi, po lašelinėm, parą valgyti negalinti, baisius skausmus kenčianti (man po gimdymo visai neskaudėjo tarpvietės, nors draugė buvo prigąsdinus,tai laukiau laukiau to skausmo, bet taip ir nesulaukiau)-net prie vaikučio negalinti atsikelt, gulėjo verysad.gif Kitą dieną net pati viena iki WC nueit negalėjo, nes silpna, bloga, akyse temsta ir namo pargrįžusi be vyro nieko ilgokai negalėjo dėl skausmo ir gijimo....Žodžiu, nors prieš pirmąją ir turėjau minčių pati negimdyt, nes bijojau, bet po to supratau, kad operacija yra operacija ax.gif Aišku, čia tik mano asmeninė patirtis, o kad būna ir su natūraliai gimdymais visko, ir kitoms tie cezariai problemų nesukelia, tai faktas rolleyes.gif
Atsakyti