Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2012 12 01, 00:18)
kaip taikliai biggrin.gif Va va sito isradimo ir as neatsisakysiu  lotuliukas.gif

Pirma karta nusprendziau, kad istversiu be nuskausminamuju blink.gif ir kur mano galva buvo doh.gif pajutau visus gimdymo "malonumus" lotuliukas.gif tai daugiau tokios klaidos nedarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 11 30, 23:07)
esu ir youtube gimdymus žiūrėjusi ir daug skaičiusi,tai visiškai nebijau,gimdysiu pati,jei tik dievulis leis, nes labai noriu ir 0 baimės, todėl man įdomu kitų pasakojimai,visada draugių prašau nuo A iki Z, papasakok kas buvo? smile.gif

Saunuole thumbup.gif

QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 23:15)
Bet noriu vaiko dar vieno wub.gif ir si karta su epiduru  lotuliukas.gif

Kaifas su tuo epiduru, gimdyciau dar biggrin.gif Mano irgi vaikai sunkiai labai ateje, tai nebijojau as gimdyt, man tik nestumas nepatinka..isnesiokit kas nors, as jums galiu pagimdyt biggrin.gif Keturios valandos ir viskas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 12 01, 00:15)

As gimdziau su epiduru, bet mano atveju jis tik pablogino situacija.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 22:20)
Pirma karta nusprendziau, kad istversiu be nuskausminamuju  blink.gif ir kur mano galva buvo  doh.gif pajutau visus gimdymo "malonumus"  lotuliukas.gif tai daugiau tokios klaidos nedarysiu  biggrin.gif

gerai, jei laiku spėji atvažiuot ir dar gali epidūrą suleist, o jei ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 23:18)
kaip taikliai biggrin.gif Va va sito isradimo ir as neatsisakysiu  lotuliukas.gif

Spygliau, tu gi is Kauno-as tau ir gyd. gera uzrekomenduosiu, pagimdysi kaip is knygos-viens du ir tvarka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 12 01, 00:21)

Matyt situacija situacijai nelygi unsure.gif bet turi savo miela dziaugsmeli ir jei tik imanoma, nukisk kur nors giliai ta skausminga patirti bei dziaukis savo mazyle wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 23:20)
Pirma karta nusprendziau, kad istversiu be nuskausminamuju  blink.gif ir kur mano galva buvo  doh.gif pajutau visus gimdymo "malonumus"  lotuliukas.gif tai daugiau tokios klaidos nedarysiu  biggrin.gif

visos taip kalba,kas be epiduro gimde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 12 01, 00:21)
gerai, jei laiku spėji atvažiuot ir dar gali epidūrą suleist, o jei ne  biggrin.gif

Mano atveju laiko buvo sociai apmastymams tongue.gif gulejau ant stalo ir masciau biggrin.gif bet vistiek klaidingai sumasciau doh.gif tiksliau kolege subalamutino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 12 01, 00:21)
Saunuole thumbup.gif
Kaifas su tuo epiduru, gimdyciau dar biggrin.gif  Mano irgi vaikai sunkiai labai ateje, tai nebijojau as gimdyt, man tik nestumas nepatinka..isnesiokit kas nors, as jums galiu pagimdyt biggrin.gif Keturios valandos ir viskas tongue.gif

kaip idomu su ta gydytoja blush2.gif cia turbut pavardes nerasysite, gal tada bent is kokios istaigos blush2.gif
QUOTE(savita1 @ 2012 12 01, 00:21)

man epiduras irgi nelabai nusiseke ir pasekmes jo ilgokai jauciau doh.gif
Atsakyti
is skausmo net neprisimenu kada kateteri ivede, smagiausia buvo, kai betadino uzpyle tiesiai is butelio ant tarpvietes, cia jau po gimdymo, pasijutau kaip skerdykloj  lotuliukas.gif bet siaip, visus skausmus, nepatogumus atperka tas mazytis stebuklelis, kuri is taves istraukia, nesvarbu naturaliu budu, ar cezario pagalba - tai nepakartojama  wub.gif ypatingai, kai jo lauki 7 metus  doh.gif

Tai Tu be epidūro gimdei-eina sau, aš tai šioj vietoj iš karto žinojau, kad tik su epidūru gimdysiu ir dar, kai Klinikų vadovė pasakėsakė, ką Jūs, kam be reikalo kankintis, jei galima to išvengt, tai abejonių neliko biggrin.gif - su pirma pajaučiau skausmo kruopelytę, nes anesteziologė užtruko opercijoje ir man jau to pakako blush2.gif ax.gif
QUOTE(savita1 @ 2012 11 30, 23:21)

unsure.gif jei ne paslaptis, o kodėl?Ar pats epidūras pablogino situaciją ar ne visai gerai jį atliko, pvz., stūmimo paties nejautei?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 11 30, 23:41)
Man tai buvo baisu baisiausias dalykas gyvenime, ir vos pries menesi...brr, stengiuosi to ne neprisiminti.

Savita1, drinks_cheers.gif as lygiai ta pati pasakiau po savo pirmo gimdymo, ir lygiai ta pati galvoju po 5metu ax.gif nieko baisesnio gyvenime nera buve, kazkas nenormalaus kai pagalvoju apie tiek valandu skausmo, o epiduris ir mano atveju tik pablogino situacija, niekam nelinkeciau to iskest, o jei jau kalbam ir apie antra vaika, tai viskas buvo kaip 2+2 biggrin.gif einant gimdyt verkiau is baimes(vis prisimindavau pirma gimdyma) o ne del kazkokio skausmo, kuris buvo labai normalus ir pakenciamas, antra vaika pagimdziau per 3val, man cia buvo nerealu palyginus su pirmu rolleyes.gif iskart pasakiau, jei visi tokie gimdymai butu, tai galeciau dar 10 vaiku gimdyt biggrin.gif Taip kad ne visada antras toks pat kaip pirmas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute_klp: 30 lapkričio 2012 - 23:38
Is gimdymo temos - kaip ir minejo Ditele TAS reikalas, o dar nori i wc, o taves neleidzia, is skausmo net neprisimenu kada kateteri ivede, smagiausia buvo, kai betadino uzpyle tiesiai is butelio ant tarpvietes, cia jau po gimdymo, pasijutau kaip skerdykloj  lotuliukas.gif bet siaip, visus skausmus, nepatogumus atperka tas mazytis stebuklelis, kuri is taves istraukia, nesvarbu naturaliu budu, ar cezario pagalba - tai nepakartojama  wub.gif ypatingai, kai jo lauki 7 metus  doh.gif

O man gydytoja po gimdymo pasakė, tai jau kitą kart tai jau su nuskausminamaisiais gimdysit, o aš jos paklausiau kodėl...Taip buvo panikos, bet esu labai dėkinga vyrui, kuris palaikė, guodė ir ragino susikaupti, o didžiausiai mano nuostabai pats pasiprasė nukirpti virkštelę wub.gif
Esu prieš epidurą, nes dažnai jis tik komplikuoja gimdymą (aišku tai tik mano nuomonė), taip pat bijojau, kad nepažeistų stuburo kanalo...Aišku kiekvienai sava patirtis 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 23:18)

Bet juk nebandėt be jo g.gif

QUOTE(*Citra* @ 2012 11 30, 23:25)
visos taip kalba,kas be epiduro gimde  biggrin.gif

Nevisos ax.gif
Atsakyti