Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tamosiuke @ 2012 12 01, 01:00)
Mano atveju, man kaip tik pagreitejo veikla su epiduru.

man irgi pagreitino, nes atvaziavau pirma valanda tik su lasanciais soniniais vandenimis, o jau po keturiu leliuke turejau wub.gif epidura gavau gal po dvieju, durio nenutaike, tai viena puse buvo rami, kitoje zveriskas skausmas doh.gif kiek taise, jau nieko gero nebesigavo doh.gif isstumti pati irgi nesugebejau, gule gydytoja ant pilvo, vakumas jau paruostas buvo, bet viskas galiausiai baigesi laimingai su gydytojos pagalba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 12 01, 00:00)
Mano atveju, man kaip tik pagreitejo veikla su epiduru.
As jauciau pilvo sukietejima, gyd valde situacija, vienu metu liepe stumt, kitu metu sustot ir vat taip kolektyviskai ir pasigimdem biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi epidūras prisidėjo prie proceso pagreitėjimo rolleyes.gif Aaa, tai tada viskas ok, jei jautei-ten vis tiek apslopintas tas skausmas būna nuo ankstesnių dozių-man irgi nebuvo nerealaus skausmo -gal kiek daugiau su pirmąja jaučiau.Mano mano draugė, tai nieko nejautė-jokio sukietėjimo, jokio stūmimo, tai jai kai plyšo, tai plyšo-10 dienų sėdėt negalėjo, skaudėjo nuo susiuvinėjimų unsure.gif
Atsakyti
pas mane abu vaikai savo noru nesiruose islysti, teko skatinti, saremiai prasidedavo labai greit, o kaklelis visai neatsidarydavo.... tai epiduras vienintelis issigelbejimas, po jo gal uz 1-1,5 eidavau gimdyti jau... antras gimdymas po saremiu pradzios 2val 15 min:) kazkaip jis atpalaiduoja ten viska, tik su antru vaiku dar greiciau gimdyt nuejau, o koju nejauciu.... kaip gumines, vos isgimdziau, maniau jau sakutes, net vyras jau perbalo....bet viskas liuks, dabar du mazgiai zaislais nepasidalina namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 12 01, 01:08)
tai jai kai plyšo, tai plyšo-10 dienų sėdėt negalėjo, skaudėjo nuo susiuvinėjimų unsure.gif

Didele, as to plysimo tik 4 savaite atsisedau, taip kad 10 dienu dar nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 12 01, 00:06)
man irgi pagreitino, nes atvaziavau pirma valanda tik su lasanciais soniniais vandenimis, o jau po keturiu leliuke turejau wub.gif epidura gavau gal po dvieju, durio nenutaike, tai viena puse buvo rami, kitoje zveriskas skausmas doh.gif kiek taise, jau nieko gero nebesigavo doh.gif isstumti pati irgi nesugebejau, gule gydytoja ant pilvo, vakumas jau paruostas buvo, bet viskas galiausiai baigesi laimingai su gydytojos pagalba  wub.gif

Svarbu, viskas gerai wub.gif Aš tai, kai į nugarą epidūrą darė sugebėjau net per tuo metu užėjusį sąrėmiuką nekrustelt-taip norėjau, kad nuskausmintų ir kad tik gerai pataikytų tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2012 12 01, 00:11)
Didele, as to plysimo tik 4 savaite atsisedau, taip kad 10 dienu dar nieko biggrin.gif

console.gif eina sau kaip žiauriai group.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 12 01, 01:11)

Likimo drauge drinks_cheers.gif ir man teko tas malonumas, tik mane kirpo, nes mazoji 4 kg svere doh.gif visa menesi tik ant koju ir gulom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 12 01, 00:22)
Spygliau, tu gi is Kauno-as tau ir gyd. gera uzrekomenduosiu, pagimdysi kaip is knygos-viens du ir tvarka thumbup.gif

labai saunu 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(zakiene @ 2012 12 01, 00:38)
Bet juk nebandėt be jo g.gif

kad bandziau, pavyko ir be epiduro daugiau nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
R, o jus turit 6pm - 20 % ? jei tai, kada pirksit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2012 12 01, 01:50)

jau pirko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 12 01, 00:13)
tai neleisk savo baimėms atimt tokios svajonės  wub.gif nebūtinai gi, jei pirmas gimdymas baisus buvo, toks bus ir antras  mirksiukas.gif

aš kai pagalvoju, mano pirmas gimdymas buvo laaaabai lengvas  rolleyes.gif sąrėmių beveik nejutau, o kai pajutau ir nuvažiavau į ligoninę, tai tiesiai ant stalo guldė, nes atvažiavau su pilnu atsidarymu  lotuliukas.gif vat tau ir pirmas, kai sako, kad labai ilgas gimdymas būna, manasis truko vos valandžiukę  bigsmile.gif su antru jau kitokia istorija, bet trečio vis tiek kada nors norėsiu  wub.gif

Pastebejau, kad musu antri vaikai ta pacia diena gime bigsmile.gif maniskis irgi 2011-10-18 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 01 gruodžio 2012 - 01:06
Kai man uz 3 sav. gimdyt, tai kaip tycia cia ta temuke pradejot nestuke.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 15:56)
as jau 11 metu laukiu to "noro"  doh.gif

"netyciukas" butu buves labai gerai jums tongue.gif

QUOTE(Master @ 2012 11 30, 16:09)
Gal renkat Maidenform? 4u.gif

nea, neperkam maidenform...

QUOTE(*Citra* @ 2012 11 30, 16:25)
visos taip kalba,kas be epiduro gimde  biggrin.gif

as tai nesu nusistaciusi pries epidura, bet jo bijau labiau nei paties gimdymo doh.gif

QUOTE(annesears @ 2012 11 30, 17:50)

turim 10%, 20% jau panaudojom ax.gif

QUOTE(rejunjona @ 2012 11 30, 22:46)
Kai man uz 3 sav. gimdyt, tai kaip tycia cia ta temuke pradejot  nestuke.gif  tongue.gif

oi, kaip greitai wub.gif

savita1, 4u.gif tau, tikiuosi, kad nors kazkiek nubles tokie blogi prisiminimai su laiku.

Mano drauges pirmas gimdymas labai primena tavaji, jai irgi jis buvo didziausias kosmaras gyvenime, bet antras gimdymas buvo visai atvirksciai, labai lengvai ir greitai rolleyes.gif
Atsakyti