QUOTE(Biancca @ 2013 06 09, 19:21)
Aš turėjau jūros dumblių ir mėtų šampūną, kurį vėliau atidaviau draugei. Nors jis turėjo būt purinantis, tačiau po pusdienio labai priplodavo plaukus prie galvos, palikdavo juos šiurkščius. Be to, panaudojusi trejetą kartų iš eilės pastebėjau, kad kažkiek pasausino plauką, kitus šampūnus naudojant taip nebūdavo. Žodžiu, nerekomenduočiau
Pats didžiausias mano favoritas iš 100% Pure yra mėtų ir baltosios arbatos veido prausiklis
Mano mišriai odai jis tinka idealiai - labai švariai nuprausia makiažo likučius, bet visiškai nesausina odos, po prausimosi nėra jokio tempimo jausmo. Ir labai skalsiai naudojasi.

Pats didžiausias mano favoritas iš 100% Pure yra mėtų ir baltosios arbatos veido prausiklis

Mano sausiems plaukams Jūros dumblių su mėtom suteikiantis purumo šampūas irgi netiko.. Mano sesės riebūs plaukai tai jai teisingai veikia - purinančiai, jai tiko. O man sausus plaukus sausino.
Papildyta:
QUOTE(shipsenyte @ 2013 06 09, 18:48)
Jau gal pora savaičių naudoju Varnalėšų ir Nimbamedžio šampūną su kondicionieriumi sveikesnei galvos odai. Aš juo labai patenkinta.
Turiu šviesintus sausus plaukus, todėl man gerai kad jaučiasi jog jis drėkina, nesausina, bet tuo pačiu ir neapsunkina plaukų, kas dažniausiai būna man nuo drėkinančių priemonių. Plaukai lieka purūs.
Kondicionierius kaip kaukė kokia veikia, labai geras. Kvapas arbatmedžio, išsiplovus galvą beveik jo nebesijaučia, greitai išsivedina, neikyrus.
Planavau dar kitus 100pure šampūnus bandyt, bet jau manau nebebandysiu nes radau tinkamą iš pirmo bandymo

Kondicionierius kaip kaukė kokia veikia, labai geras. Kvapas arbatmedžio, išsiplovus galvą beveik jo nebesijaučia, greitai išsivedina, neikyrus.
Planavau dar kitus 100pure šampūnus bandyt, bet jau manau nebebandysiu nes radau tinkamą iš pirmo bandymo

Reikės ir man išbandyti varnalėšų, nes pas mane irgi sausi labai plaukai. As bandziau kokosini, bet gal varnalėšų bus geriau.