Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

QUOTE(Biancca @ 2013 06 09, 19:21)
Aš turėjau jūros dumblių ir mėtų šampūną, kurį vėliau atidaviau draugei. Nors jis turėjo būt purinantis, tačiau po pusdienio labai priplodavo plaukus prie galvos, palikdavo juos šiurkščius. Be to, panaudojusi trejetą kartų iš eilės pastebėjau, kad kažkiek pasausino plauką, kitus šampūnus naudojant taip nebūdavo. Žodžiu, nerekomenduočiau rolleyes.gif

Pats didžiausias mano favoritas iš 100% Pure yra mėtų ir baltosios arbatos veido prausiklis thumbup.gif Mano mišriai odai jis tinka idealiai - labai švariai nuprausia makiažo likučius, bet visiškai nesausina odos, po prausimosi nėra jokio tempimo jausmo. Ir labai skalsiai naudojasi.

Mano sausiems plaukams Jūros dumblių su mėtom suteikiantis purumo šampūas irgi netiko.. Mano sesės riebūs plaukai tai jai teisingai veikia - purinančiai, jai tiko. O man sausus plaukus sausino.

Papildyta:
QUOTE(shipsenyte @ 2013 06 09, 18:48)
Jau gal pora savaičių naudoju Varnalėšų ir Nimbamedžio šampūną su kondicionieriumi sveikesnei galvos odai. Aš juo labai patenkinta.  wub.gif Turiu šviesintus sausus plaukus, todėl man gerai kad jaučiasi jog jis drėkina, nesausina, bet tuo pačiu ir neapsunkina plaukų, kas dažniausiai būna man nuo drėkinančių priemonių. Plaukai lieka purūs.
Kondicionierius kaip kaukė kokia veikia, labai geras. Kvapas arbatmedžio, išsiplovus galvą beveik jo nebesijaučia, greitai išsivedina, neikyrus.
Planavau dar kitus 100pure šampūnus bandyt, bet jau manau nebebandysiu nes radau tinkamą iš pirmo bandymo  thumbup.gif

Reikės ir man išbandyti varnalėšų, nes pas mane irgi sausi labai plaukai. As bandziau kokosini, bet gal varnalėšų bus geriau. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 21 birželio 2013 - 14:57
Pasinaudojau akcija ir užsisakiau agurkinį prausiklį bei jūržolių kaukę. Prekės atėjo labai greitai. Gavau dovanų kavos paakių kremą. Kvapas tikrai nerealus, o įspūdžius ir efektą manau bus galima pakomentuoti po kokio mėnesio.
O šitą kosmetiką atradau amerikietiško eko-kosmetikos puslapio sąraše, jei kam įdomu: truthinaging.com/review/five-best-green-beauty-brands. Labai apsidžiaugiau radusi nors vieną įkandamų kainų "brand'ą" platinamą ir Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mdute @ 2013 08 13, 10:27)
Pasinaudojau akcija ir užsisakiau agurkinį prausiklį bei jūržolių kaukę.

Labai domins atsiliepimas apie jūržolių kaukę, kai išbandysit 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Biancca @ 2013 06 09, 18:21)
Pats didžiausias mano favoritas iš 100% Pure yra mėtų ir baltosios arbatos veido prausiklis thumbup.gif Mano mišriai odai jis tinka idealiai - labai švariai nuprausia makiažo likučius, bet visiškai nesausina odos, po prausimosi nėra jokio tempimo jausmo. Ir labai skalsiai naudojasi.

Naudoju šitą prausiklį, kad makiažą puikiai nuprausia tas tiesa, bet man visdėlto lieka odos tempimas po prausimo. Mano oda linkusi sausėti, gal dėl to... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 13 rugpjūčio 2013 - 18:13
QUOTE(čikibari @ 2013 08 13, 19:12)
Naudoju šitą prausiklį, kad makiažą puikiai nuprausia tas tiesa, bet man visdėlto lieka odos tempimas po prausimo. Mano oda linkusi sausėti, gal dėl to...  g.gif

Jeigu Jūsų oda labai sausa, tuomet gali ir netikti. Mano mišri, žandai linkę sausėti, tačiau po prausimosi niekada nejaučiau jokio tempimo. Šis prausiklis skirtas normaliai ir riebiai odai, mačiau, kad jie turi specialiai sausai ir net dehidratuotai odai, tai po jų gal nebūtų tokio tempimo jausmo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 08 13, 13:42)
Labai domins atsiliepimas apie jūržolių kaukę, kai išbandysit 4u.gif

Išbandžiau kaukę jau kokius 4 kartus. Ji miltelių pavidalo su kietesniais ir didesniais dumblių intarpais. Maišiau su paprastu vandeniu (labai mažu kiekiu) tiesiog delne, kad gautųsi tiršta košė ir tepiau nestoru sluoksniu. Pirmas įspūdis - jūros dumblo kvapas - man nelabai.... :S matyt įsivaizdavau, kad kvepės, kaip paprastas kūdros dumblas, bet ten kažkas kito. Nu šiaip ne taip ištveriu pirmas tepimosi minutes, o tada kažkaip nebe taip jaučiasi ir jau įmanoma kvėpuoti smile.gif Dar ta kaukė tokia šaldanti, nes yra pipirmėčių. Tai, kai greitai prabėgau koridorium, pagalvojau, kad nušalsiu veidą biggrin.gif Po kokių 5 minučių, kai ji apdžiūsta pradeda jaustis tempimas, o vėliau jau iš vis neįmanoma daryti jokių mimikų. Tada ir einu praustis. Besiprausiant gaunasi toks lyg ir šveitimas, dėl tų didesnių jūržolių gabalėlių.
Tokie tad pirmieji įspūdžiai. Dėl poveikio dar negaliu nieko doro pasakyti. Mano oda yra mišri ir kartu tikrai stora smile.gif Niekad nebūna raudona, neberia. Keliasi tik pavieniai spuogeliai, kuriuos aš deja negailestingai spaudau kas rytą smile.gif Turiu ant nosies didesnių inkštirų (kuriuos irgi spaudau), bet šita kova ryškiai neduoda jokių rezultatų biggrin.gif Tai dabar galiausiai pradėjau sistemingą "ataką" ir laukiu stebuklo smile.gif
O dėl kaukės: pabaigsiu aišku tą indelį, bet vien dėl kvapo antrą kart jos jau nebepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2013 03 16, 13:57)
Dar domintu : 1.atsiliepimai apie tusa, ar netepa paakiu, kaip dauguma naturaliu?
2.Skaistinantis /agurku sulciu / jazminu ir zaliosios arbatos prausiklai veidui ,ar  nesausina odos?kuris geriausias?
3.Kaip drekinantis tonikas veidui ?
4.jazminu ir zaliosios arbatos drekinamasis  ir super fruits atstatantis kremai ?
5.Paakiu kremas su rivestroliu/ su kofeinu , buvo temoje atsiliepimu apie pastaraji,bet domintu ir kitu isbandziusiuju 4u.gif
6.Super fruits serumas.
Mano oda misri, dehidratuota.

Iš jūsų išvardintų naudoju tušą juodą. Patinka, nes netepa paakių, gal tik, bet praėjus 6-8h. patrupa, bet nedaug labai. Tušo efektas man irgi patinka, ilgina, truputį storina blakstienas thumbup.gif
Noriu atsiliepimų kas esat bandę kremą kokį žiemai mišriai odai, nes niekaip nerandu puikiai tinkančio, mano žandai laaaabai sausėja(kai šaltas oras), nosis pleiskanoja, bet riebi, kakta į riebumą, bet normali, žiema daugiau truputį sausėja, bet kremai skirti sausai odai per riebūs, tad kuris jų kremas sausai/normaliai odai būtų tinkamiausias žiemai, bet ne per riebus. Dar oda mano labai jautri rudenį/žiemą žandai sausėja/pleiskanoja bėrimais... Vasara bandžiau mėtų ir baltosios arbatos tai visai patiko, ne per riebus karštą vasaros dieną puikiai tinka visiškai riebiai odai smile.gif Dar gal esat kas bandę jų maskuoklį, ar gerai maskuoja, nenusivalo labai greit? Reiktų man creme spalvos, bet neturi jie jau ilgą laiką doh.gif
Atsakyti
Tusas labai nubega kai maudaisi?
Atsakyti
nusipirkau 100% Pure Skin Brightening Facial Cleanser, gal jau yra išbandžiusių? bigsmile.gif
Atsakyti
na va gavau ir isbandziau paakiu kremuka su kofeinu galiu pasakyti tik po keliu kartu naudojimo, kad panaikina pameusius paakius, koks bus efektas po menesiuko paziuresim.
O koki kremuka naudojate atvesus orams?
Atsakyti
Mazai bandziusiu superfruits seruma, vos keli komentarai. Domina mane jis, bet galvoju, ar tiks, oda misri, o rasoma, kad jis intensyviai maitina (man reiketu dregmes galbut labiau), tai ar nekims poru ir nera labai aliejingas g.gif
Papildyta:
QUOTE(obelele @ 2013 09 24, 11:19)
paakiu kremuka su kofeinu

Ji naudoju nuo vasaros pradzios, ir, kas keisciausia, jis tuoj tuoj baigsis (tepu 2k/d., be gailejimo), nors siaip 15 ml kremo uztekdavo mazdaug 11 menesiu.
Sakyciau, nera blogas, greit susigeria, bet palieka malonia oda, padrekinta, nieko ypatingo is jo nesitikejau, gal ir kartosiu, o gal ir smalsumas nugales kazka kita ismeginti ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Galbūt kuri bandė ir norėtų pasidalinti įžvalgomis apie 100% Pure lūpų dažus? ax.gif
Atsakyti