QUOTE(*Keila* @ 2013 02 24, 19:09)
va kaip skoniai skiriasi
. man laaabai skanus yra snikeris ir yra nr. 1 net viena biskivta galim valgyti, nu labai skanus. o vat kriausinis-karamelinis visiskai nesuzavejo 

na va matot is tikro kiekvienas esame labai ndividualus, ir skoniai skirtingi

Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 02 24, 19:21)
Man tai net labai
O skonis daugiau man toks kavos,nei šokolado jaučiasi.Ir dar-aš iš tų,kur visi skaniausi desertai yra šokoladiniai
Karameliniai,man išvis neskanu,o RUDUDU kažkoks nesusipratimas,o va šitas tortas man vienas iš skaniausių šiuo metu,šalia Šokoladinės simfonijos ir Šokoladinio-avietinio 

o va pas mus kaip tik niekas nevalgo jei jauciasi sodrus sokolado skonis, man paciai nelabai irgi, na kaip buna tortai juodi su vysniom ir pan. o karamele man ziauuuuuuriai patinka, galiu saukstais kabliuoti

Papildyta:
QUOTE(citrinutė @ 2013 02 24, 22:50)
Uzmarmolinau siandien turtingos kavos torcika
ziuresim poryt, kas gavosi (hmm...kelias klaideles savo jau pamaciau - kazkoks biskvitelis gavosi plonokas, vargais padalinau i 4 dalis, bet iskilo gerai). Vakar prisilipdziau tokiu juokingu sokoladiniu storuliu roziu - pirma kart dariau, nelabai gavosi (tai medaus per daug, tai sokolado per mazai, tai atvirksciai, nenutaikiau gerai..), bet labai smagiai praleidau laika
Anytos tortadeiniui, manau, tikrai tiks.
Noriu padekoti puikiosioms kepejelems, kad taip sauniai dalijasi savo receptais ir patarimais, kad net man gaunasi sis tas
(pasakiau, kaip is sveikinimu koncerto
)

Noriu padekoti puikiosioms kepejelems, kad taip sauniai dalijasi savo receptais ir patarimais, kad net man gaunasi sis tas

o skanios tr roze gaunasi? nes daug kas sako kad ta cukrine mase kuria dengia tortus ir daro visokius grazumynus, nelabai skani, idomu kaip su tais marshmalows saldainiais ar skanu niekada nebandziau, bet taip smalsu isbandyti