Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(*Keila* @ 2013 02 24, 19:09)
va kaip skoniai skiriasi biggrin.gif . man laaabai skanus yra snikeris ir yra nr. 1 net viena biskivta galim valgyti, nu labai skanus. o vat kriausinis-karamelinis visiskai nesuzavejo schmoll.gif

na va matot is tikro kiekvienas esame labai ndividualus, ir skoniai skirtingi 4u.gif aciu uz patarimus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 02 24, 19:21)
Man tai net labai  smile.gif  O skonis daugiau man toks kavos,nei šokolado jaučiasi.Ir dar-aš iš tų,kur visi skaniausi desertai yra šokoladiniai  smile.gif Karameliniai,man išvis neskanu,o RUDUDU kažkoks nesusipratimas,o va šitas tortas man vienas iš skaniausių šiuo metu,šalia Šokoladinės simfonijos ir Šokoladinio-avietinio  smile.gif

o va pas mus kaip tik niekas nevalgo jei jauciasi sodrus sokolado skonis, man paciai nelabai irgi, na kaip buna tortai juodi su vysniom ir pan. o karamele man ziauuuuuuriai patinka, galiu saukstais kabliuoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(citrinutė @ 2013 02 24, 22:50)
Uzmarmolinau siandien turtingos kavos torcika smile.gif ziuresim poryt, kas gavosi (hmm...kelias klaideles savo jau pamaciau - kazkoks biskvitelis gavosi plonokas, vargais padalinau i 4 dalis, bet iskilo gerai). Vakar prisilipdziau tokiu juokingu sokoladiniu storuliu roziu - pirma kart dariau, nelabai gavosi (tai medaus per daug, tai sokolado per mazai, tai atvirksciai, nenutaikiau gerai..), bet labai smagiai praleidau laika smile.gif  Anytos tortadeiniui, manau, tikrai tiks.
Noriu padekoti puikiosioms kepejelems, kad taip sauniai dalijasi savo receptais ir patarimais, kad net man gaunasi sis tas  4u.gif (pasakiau, kaip is sveikinimu koncerto biggrin.gif)

o skanios tr roze gaunasi? nes daug kas sako kad ta cukrine mase kuria dengia tortus ir daro visokius grazumynus, nelabai skani, idomu kaip su tais marshmalows saldainiais ar skanu niekada nebandziau, bet taip smalsu isbandyti ax.gif
Atsakyti
Dariau taip : 100 g sokolado ir 1 saukstas medaus. Gaunasi toks sokoladinis sokoladinis minkstas irisas. Man visai skanu, geriau nei cukrines. Bet as is pradziu medaus per daug idejau ir jau po to nenutaikiau proporcijos, tai stori lapai gavosi ( o gal tiesiog reikejo ploniau daryt), bet pabandziau - lyg nesilydo kambario temperaturoje (ai, bus gerai biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2013 02 24, 23:17)
Dariau taip : 100 g sokolado ir 1 saukstas medaus. Gaunasi toks sokoladinis sokoladinis minkstas irisas. Man visai skanu, geriau nei cukrines. Bet as is pradziu medaus per daug idejau ir jau po to nenutaikiau proporcijos, tai stori lapai gavosi ( o gal tiesiog reikejo ploniau daryt), bet pabandziau - lyg nesilydo kambario temperaturoje (ai, bus gerai  biggrin.gif ).

tai cia saukstas be kaupo ane? beje o kaip jas sekasi lipdyti netirpsta tarp ranku? blush2.gif
Atsakyti
Manau, reik det be kaupo. Dejau su kaupu, tai s.. gavosi - gavosi tokia tampri mase, bet lipdymui per skysta. O lipdant labai greit lydesi rankose ir linkdavo padeta ant stalo biggrin.gif. Tai pasidejau ziedeli ant stalo ir lipinau po ziedlapi, nes rankose nepalaikysi. Bet kaip foto kazkur maciau - tokie lapeliai plonuciai, roze daili daili.. tai mano tooookia, niu, zodziu, baisi biggrin.gif reikia dar man padirbeti ties situo reikalu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrinutė: 24 vasario 2013 - 22:57
QUOTE(citrinutė @ 2013 02 24, 23:56)
Manau, reik det be kaupo. Dejau su kaupu, tai  s.. gavosi - gavosi tokia tampri mase, bet lipdymui per skysta. O lipdant labai greit lydesi rankose ir linkdavo padeta ant stalo biggrin.gif. Tai pasidejau ziedeli ant stalo ir lipinau po ziedlapi, nes rankose nepalaikysi.  Bet kaip foto kazkur maciau - tokie lapeliai plonuciai, roze daili daili.. tai mano tooookia, niu, zodziu, baisi biggrin.gif reikia dar man padirbeti ties situo reikalu..

nieko pora foto padarysi ismoksi, saunuole kad bandai, ne taip kaip as bijau eksperimentuoti 4u.gif
Atsakyti
skoniui brolio nėra, man balti tortai neskanūs blush2.gif man tik šokoladiniai, todėl ir išgalvojau turtingą kavos tortą, susidėjau kas skaniausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 02 25, 08:13)
skoniui brolio nėra, man balti tortai neskanūs blush2.gif  man tik šokoladiniai, todėl ir išgalvojau turtingą kavos tortą, susidėjau kas skaniausia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va jum už toooooooooookį skanų išmislą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau jei man net Rududu nemaišo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 25 vasario 2013 - 08:31
QUOTE(Zurbiukas @ 2013 02 25, 00:29)
nieko pora foto padarysi ismoksi, saunuole kad bandai, ne taip kaip as bijau eksperimentuoti 4u.gif

Jus nebijokit bandyt, viskas pavyks! Jei ir ne visai taip jau puikiai, bet vis tiek geriau nei is parduotuves - bent aisku kas ir is ko padaryta;)
tortu kepimas man ilgai buvo mistinis reikalas smile.gif dabar jau bandau pati delioti - nusirasau recepta, ka ne taip padarau irgi prie jo pasirasau. O su puosimu - ryskiai ne kas dar - sleivi kreivi, va, dar roziu "pertrestu"uzdesiu ant paskutinio "sedevro" biggrin.gif (jauciu, seimai bus labai juokinga, kai pamatys). Bet man labai smagu kepti, didziausias relaksas ir pabuvimas su savimi biggrin.gif

Tik turiu tokia beda (net geda pasakot biggrin.gif) - kepu tokioj senoj orkaitej, karstis tik is apacios arba is virsaus, temperatura irgi "is akies", bet viskas iskyla, viskas gaunasi. O va, nuvaziuoju pas mama - orkaite gera, viska matai, viska tiksliai nusistatai - niekas nesigauna, viskas susmenga..is pradziu iskyla, graziai atrodo, o po to susmenga. O kai istraukiu is vis susmenga, kas dar nesusmege buvo schmoll.gif ir niekaip neatseku, ka ne taip darau... pasiguodziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zurbiukas @ 2013 02 24, 15:38)
o tuos bananus tai irgi su grietinele maisyti ar kaip? blush2.gif

As tiesiog supjaustau griezineliais ir dedu ant kremo. Krema dariau pvz is grietineles +kremines varskes. viena sluoksni dedame to kremo, ant virsaus uzdedam Rududu (su saukstu ar mentele tiesiog uzdedam), kitas sluoksnis - tas pats pertepimas(grietinele su varske) + kokios nors uogos,- vysnios, braskes ar kokie bananai..
Atsakyti
O man buvo atradimas biskvitas Juodojo miško,o pertepimas Olestos Varškinio gaivumėlio.Tik nedėjau žėlė ir vaisių.Skyčiau dar skanesnis nei su baltais biskvitais,bent man 4u.gif
Atsakyti
mano vyrui sokoladas sokolade su sokoladu galetu buti toks tortas, o man labiau patinka lengvesni. Bet visiems patiko rafaelo svajone (nors, kaip vyras pasake, sokoladinis vis tiek geriau smile.gif ). Biskvitas ir rafaelo, ir turtingo kavos patiko. Tai, pagalvojau, kad man labiau patinka biskvitai, i kuriuos dedasi kokio riebaliuko. O krema galima koki nori prisiderinti.
Atsakyti
Laba, atsiprasau jau gal klausimai buvo tokie rolleyes.gif
issikepiau anadien meduciui lakstus.
Galvoju pertepima noreciau padaryti kad viduje butu ir zeles. Kaip ten reikia, gal kas primins? Ir kiek dienu pries valgyma, man ji sutepti, jei su zele, taip pat 3 d pries?
Ir kad kaip idomiau papuosti? g.gif nusipirkau formeliu mazyciu, sakiau is cukraus mases isspausiu, ale anakart kai dariau man jos kiek patirpo kai ant virsaus sutupdziau, gal kad kremas buvo is grietines su zelatina, del to patirpo papuosimai? Kaip sykart nesuklysti g.gif
Atsakyti