QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 25, 13:18)
Laba, atsiprasau jau gal klausimai buvo tokie
issikepiau anadien meduciui lakstus.
Galvoju pertepima noreciau padaryti kad viduje butu ir zeles. Kaip ten reikia, gal kas primins? Ir kiek dienu pries valgyma, man ji sutepti, jei su zele, taip pat 3 d pries?
Ir kad kaip idomiau papuosti? nusipirkau formeliu mazyciu, sakiau is cukraus mases isspausiu, ale anakart kai dariau man jos kiek patirpo kai ant virsaus sutupdziau, gal kad kremas buvo is grietines su zelatina, del to patirpo papuosimai? Kaip sykart nesuklysti
issikepiau anadien meduciui lakstus.
Galvoju pertepima noreciau padaryti kad viduje butu ir zeles. Kaip ten reikia, gal kas primins? Ir kiek dienu pries valgyma, man ji sutepti, jei su zele, taip pat 3 d pries?
Ir kad kaip idomiau papuosti? nusipirkau formeliu mazyciu, sakiau is cukraus mases isspausiu, ale anakart kai dariau man jos kiek patirpo kai ant virsaus sutupdziau, gal kad kremas buvo is grietines su zelatina, del to patirpo papuosimai? Kaip sykart nesuklysti
cukrus bijo drėgmės, jei nori cukrines gėlytes dėti ant grietinėlės kremo, tai tada reikia jų apačias pamirkyti lydytame šokolade, arba tortą aplieti šokoladine glazūra, ant šokolado gėlytės laikosi gerai... o želė reikia pasidaryti kiek tvirtesnę nei valgymui...ne 500 ml vandens pakeliui, o kokie 300-350, atvėsta, sustsingsta, pjaustai gabaliukais ir pertepdama įsidedi į kremą...arba išsipili į kokią skardą ir gaunasi plonas sluoksnis, tada atlipini ir per visą sluoksnį vientisą gali padaryti, jei nenori gabaliukais, tada eina lakštas, kremukas, želė lakųtelis ir vėl kremukas ir tada lakštas