Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(mumrikas @ 2012 12 05, 22:01)

Štai mano paskutinis "kuklus" papildymas - labai tikiuosi, kad paskutinis šiais metais ax.gif

Įspūdingas papildymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mumrikai, super naujokes 4u.gif Jeigu tokiais kiekiais perkat, tai jauj vyrui liepkit pradet ne lentynas naujas kabint, o gal visa atskira nama statyt blush2.gif
Atsakyti
mumrikai, Paphiopedilum Armeniacum koks dailutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 12 06, 06:35)
Mumrikai, super naujokes 4u.gif  Jeigu tokiais kiekiais perkat, tai jauj vyrui liepkit pradet ne lentynas naujas kabint, o gal visa atskira nama statyt  blush2.gif

arba oranžeriją namie įrengti thumbup.gif biggrin.gif
Mumrikai, labai šaunūs pirkiniai 4u.gif
Atsakyti
Uranija5, lasvegiete, Skaidrek96, Dantiste, dėkui wub.gif

Sakot atskiro namo arba oranžerijos reiks g.gif Na gal ir gera idėja - kažin kaip ji vyrui patiktų lotuliukas.gif Na ir dar sodininko/laistytojo į kompaniją - aš nudirbčiau "kūrybinius", įdomiuosius darbus, o jis nuolatiniu laistymu ir tręšimu užsiiminėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Geru apmokymu tavo sodininkui reiktu, kol prileistum ji prie kolekcijos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(misis J* @ 2012 12 05, 18:24)
tyliai sveikinu  wub.gif  mirksiukas.gif

4u.gif panasu, kad pas mane sodininku nepritruks biggrin.gif
Atsakyti
sveikinimai su mažu būsimuoju sodininku ar sodininke wub.gif
Atsakyti
Kaunietėms žinia smile.gif
Savanoriuose esančioje IKI (prieš pat leidžiantis nuo kalno) gėlių parduotuvėje šiandien mačiau nužydėjusių arba tik su vienu žiedeliu/keliais pumpurais phaleonopsių orchidėjų po 8 Lt. Kiek nužiūrėjau, buvo violetinės spalvos, baltos ir neišku kokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 06, 17:32)
4u.gif panasu, kad pas mane sodininku nepritruks  biggrin.gif

ojeeei sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 06, 17:32)
4u.gif panasu, kad pas mane sodininku nepritruks  biggrin.gif

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Na tai atrodo aprimo pirkimu aistros smile.gif

O mano Peru augalai pamau keliauja anapilin. Kol vasara laikiau lauke, buvo viskas gerai. Kambary gi uzteko poros menesiu verysad.gif
Atsakyti
Tina*, prisidedu prie sveikinimų wub.gif 4u.gif

Kažkuri pirkot Ascofinetia Peaches, ar sunku ją augint? Vis pasižiūriu, vėl pasižiūriu... lotuliukas.gif ar jinai leidžia auginukų ir formuojasi kupstas, kaip neofinetija ar labiau auga viena į ūgį, kaip vanda? g.gif internete nuotraukose vienur taip, kitur kitaip g.gif
Atsakyti