Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

O mano astra jau visai sniege pasilaidojus...panasu,kad teks ten ir palikti kol nutirps... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 12 17, 12:50)
O mano astra jau visai sniege pasilaidojus...panasu,kad teks ten ir palikti kol nutirps... g.gif

Denaxa,

ar reikia masina sildyti, jei stoves kol uzsnigta?
Atsakyti
QUOTE(lenada @ 2012 12 17, 12:21)
Denaxa,

ar reikia masina sildyti, jei stoves kol uzsnigta?

Naa,butu gerai retkarciais uzvesti kokiam pusvalandziui. O jei paliekama visai ziemai-isimi akumuliatoriu,parsinesi namo ir nesuki sau galvos...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 12 17, 13:32)
Naa,butu gerai retkarciais uzvesti kokiam pusvalandziui. O jei paliekama visai ziemai-isimi akumuliatoriu,parsinesi namo ir nesuki sau galvos...smile.gif

Aciu, tikiuosi greit silciau bus ir sniegas prades tirpti, kazkaip nedrasu vaziuoti, turiu fobija uzstrigti sniege blink.gif Tai kol kas masina stovi
Atsakyti
Labas visoms, įlindau paskaitinėti, kaip sekasi vairuot tokiomis sąlygomis smile.gif

QUOTE(lenada @ 2012 12 17, 13:42)
Aciu, tikiuosi greit silciau bus ir sniegas prades tirpti, kazkaip nedrasu vaziuoti, turiu fobija uzstrigti sniege blink.gif Tai kol kas masina stovi

Tikiu, kad nedrąsu, bet bent po truputį kažkur reiktų pavažiuot (aišku ne šiomis dienomis, kai eismas labai nekoks), tiesiog aš asmeniškai nesuprantu tų mašinų palaidojimų žiemai smile.gif Reikia mokėti važiuoti visomis sąlygomis.

Aš šiandien iki darbo nedavažiavau, kamštis buvo, tai per aplink namo keliavau. O jau kaip mėtė mašiniuką į šoną, atrodo jau žinau ją mintinai, valdyti moku, bet ant viršaus sniegas, minkštas ir jo daug, o po apačia ledas doh.gif
Vėliau turbūt eisiu apsikasti sniegą aplink mašiną, o gal ir MB grįžęs galės pagelbėt, nes šiandien iš antro karto iššokau lauk iš savosios pūsnies (mašina stovėjo visą savaitgalį nevalyta, neliesta) doh.gif
Atsakyti
O aš važinėju į darbą, atgal, į darželį, iš jo, nes nėra kitos išeities. Iš oradžių buvo sunku, išsigandau, kai posūky mašiną nešė. Dabar važiuoju lėčiau, bet kažkaip apsiprantu su esamom sąlygom. Bet vis tiek laukiu, kol nustos pustyt, kai bus geras ir normalus kelias....
Atsakyti
Eismas šiandien... doh.gif kas nebuvot mūsų šių dienų keliuose tai sunku ir nupasakot.. unsure.gif Papasakosiu savo potyrius trumpai. Na kad slidu ir reikia mąstyt ką darai prieš posūkius ir juose, o ne pasiduot vasariškam įpročiui, kad gatvės pilnos sniego, provėžų, čia jau aišku.
Kai slidu, man baisoka į kalnus važiuot, ir kaip tik pasitaikė važiuojant į kalną trūlikas, truputį išlindau į priešpriešinę juostą, apvažiavau. O ten, prieky trūliko mašina važiuoja ir mėtosi į šonus. Norėjau ją pralenkt, bet nebuvo vietos, o labai arti jos važiuot bijojau, nes labai mėtėsi, tad teko slinkti antra pavara tarp tos besimėtančios ir trūliko. doh.gif Paskui ta besimėtanti išvis po abi juostas pradėjo plavinėt, gerai, kad jau buvo kalno viršus.
Atlėkiau iki darbo, į aikštelę, bumbt į sniegą, man beveik iki kelių. Nerizikavau, išvariau atbulom, sukau ratus visur, niekur neįmanoma įvažiuot, viskas užpustyta. Galiausiai nusprendžiau palikt toliau, bele tik mažiau sniego. Jau vėlavau, staigiai sustojau paskui kita mašiną prie kelkraščio ir išlėkiau. Po darbo ateinu, ir kad pradės šaukt ant manęs tokia motera, kodėl aš jiem kelią užtvėriau, policiją jie iškvietė ir pan.
Rezultate, radau raudoną policijos kvitą. doh.gif Kažkaip išmušė iš pusiausvyros, bet greit turėjau susikaupt ir važiuot į kitą miesto galą. Kaip tyčia ir telefono neturėjau tai negalėjau pareigūnams paskambint. biggrin.gif
Dar teko pasirausti aikštelėse, pagesinėt.. Grįžau per aplinkkelį, kelias atrodo švarus, bet blizga, o prisiklausiau, kad švarus kelias apgaulingas, nes ant jo būna ledas. O dar taip pusto ant jo, kad akyse mirguliuoja viskas, atrodo galva tuoj ims suktis.. net nejauku buvo 5 pavara važiuot. Įveikiau, bet rytoj vargu ar važiuosiu pati. biggrin.gif Kažkaip šįmet bailesnė pasidariau, pernai tik šalčio bijojau.Gal tiek sniego nebuvo.. berods, pernai pasnigo tik po Naujų g.gif
Kaip kitoms sekasi? smile.gif
Aj beje, atidėjo įstatymą dėl papildomų kursų. Atidėjo pusmečiui, bet sako gal prasidės jie anksčiau nei po pusmečio. Tikiuosi spėsiu gaut VP be kursų, nes kaina nesveika. biggrin.gif
Atsakyti
Oho ,Kliamka, o tai ištikruju užtverei kažkam kelia, gal ten imanoma buvo išvažiuot, gal iš pikčio iškviete policija, bet nemalonu vistiek, o didele bauda ?
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 12 17, 23:39)
Kažkaip šįmet bailesnė pasidariau, pernai tik šalčio bijojau.Gal tiek sniego nebuvo.. berods, pernai pasnigo tik po Naujų g.gif

Vat ir man kažkaip keista, kad praeita žiema pradejau važinet ir pravažinejau normaliai, o šiemet per tokį sniegą bijau, nors praeitais metais nebuvo tiek sniego, bet gal kai pradejau buvau atsargesne, o dabar po vasaros lekimo kažkaip nesmgu

Kažin ar tos gatves prades kada nors valyt g.gif ,aš tai bijau kad prie darbo pusni galiu paskest,vakar pašildžiau biški mašinuką, iš sniego ištraukiau, perstačiau į kitą vietą, apvažiavau ratą
Atsakyti
man irgi ryt ryte reikia vaziuot,tik spali teises gavau,taip nenoriu ziema nevazinet,bet kad labai pavojinga.. sad.gif kaip man nepatinka tokios keliu salygos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 12 17, 20:04)
O aš važinėju į darbą, atgal, į darželį, iš jo, nes nėra kitos išeities. Iš oradžių buvo sunku, išsigandau, kai posūky mašiną nešė. Dabar važiuoju lėčiau, bet kažkaip apsiprantu su esamom sąlygom. Bet vis tiek laukiu, kol nustos pustyt, kai bus geras ir normalus kelias....

Aš laukiu, kad bent nustotų snigti. Tas sniegas manau greit susivažinėtų. Bet kai dabar be perstojo prisninga iš naujo tai ir tas kelių valymas negelbsti.
Bet aš vis tiek vakare šunį pavedžiojus dar išlėkiau į kiemą ir mašiniuką nusivaliau biggrin.gif Kad tik ryt būtų mažiau darbo, tik neaišku, kaip seksis iš pusnies išvažiuot...

QUOTE(Kliamka @ 2012 12 17, 22:39)
Eismas šiandien... doh.gif  kas nebuvot mūsų šių dienų keliuose tai sunku ir nupasakot.. unsure.gif  Papasakosiu savo potyrius trumpai.

Nelabai supratau, už ką tą baudą skyrė?
Eismas tikrai tragiškas. Mane ant parodos kalno pradžios sumėtė, bet nepasimečiau ir toliau stengiausi tolygiai, ramiai kilti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 12 17, 23:33)
Oho ,Kliamka, o tai ištikruju užtverei kažkam kelia,  gal ten imanoma buvo išvažiuot, gal iš pikčio iškviete policija, bet nemalonu vistiek, o didele bauda ?

Na matėsi, kad pikti jau buvo gerokai žmonės, tokie su pagieža. Maždaug sako kur čia dirbi, jei vėl užtversi tai žinosim. Juk nesu tokia kvaiša, kad kartočiau tokias klaidas. doh.gif
Na ten ne bauda, o tiksliau tai pranešimas. Tikiuosi, kad neišrašys man tos baudos, neturiu nusižengimų. rolleyes.gif Nes užrašyta "numatyta piniginė bauda nuo 100 iki 300".
Užtvėriau kelią, pasirodo, ten buvo išvažiavimas iš kiemo. Bet man net galvon neatėjo tokia mintis. Viskas buvo vienodai užpustyta, jokio įvažiavimo, jokio kelio nesimatė. Labai norint dar buvo galima išvažiuot, tarpas buvo, nors tokiom sąlygom ir aš nebūčiau važiavus pro tą tarpą. Bet policiją kviest vargu ar kviesčiau, juk nuo to niekas nesikeičia.
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2012 12 18, 00:07)
Nelabai supratau, už ką tą baudą skyrė?
Eismas tikrai tragiškas. Mane ant parodos kalno pradžios sumėtė, bet nepasimečiau ir toliau stengiausi tolygiai, ramiai kilti.  smile.gif

už trukdymą kitiems pravažiuoti. Oj parodos kalnu nebevažiuoju.. nebent žemyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 12 18, 01:06)

už trukdymą kitiems pravažiuoti. Oj parodos kalnu nebevažiuoju.. nebent žemyn biggrin.gif

Na čia tokia situacija, kurioje labiausiai sužaidžia žmogiškumas smile.gif Jeigu žmonės tokie pagiežingi, nieko keisto, kad iškvietė policiją....
Tai kodėl tik žemyn? Prašom ir į viršų užkilti thumbup.gif Sutvarkytas atseit dabar...lyg nuo to žiemą kažkas geriau būtų. Tegul bent nuvalo kaip priklauso, tai tada ir senoji kelio danga būtų pakankama tam srautui.. umn.gif:
Atsakyti