Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Vėja2 @ 2012 12 17, 23:33)

Vat ir man kažkaip keista, kad praeita žiema pradejau važinet ir pravažinejau  normaliai, o šiemet per tokį sniegą bijau, nors praeitais metais nebuvo tiek sniego, bet gal kai pradejau buvau atsargesne, o dabar po vasaros lekimo kažkaip nesmgu

drinks_cheers.gif ir man taip pačiai-praeitą žiemą buvau šviežutėlėl vairuotoja, bet ganėtina drąsiai pravažinėjau visą žiemą. O va šiemet kažkaip ne taip drąsiai jaučiuosi.....

QUOTE(agnite @ 2012 12 18, 00:07)
Aš laukiu, kad bent nustotų snigti. Tas sniegas manau greit susivažinėtų. Bet kai dabar be perstojo prisninga iš naujo tai ir tas kelių valymas negelbsti.
Bet aš vis tiek vakare šunį pavedžiojus dar išlėkiau į kiemą ir mašiniuką nusivaliau  biggrin.gif  Kad tik ryt būtų mažiau darbo, tik neaišku, kaip seksis iš pusnies išvažiuot...

Aham , sniegas tikrai yra mūsų priešas
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 12 17, 21:39)

Kaip kitoms sekasi? smile.gif

Aj beje, atidėjo įstatymą dėl papildomų kursų. Atidėjo pusmečiui, bet sako gal prasidės jie anksčiau nei po pusmečio. Tikiuosi spėsiu gaut VP be kursų, nes kaina nesveika. biggrin.gif

as nuo penktadienio dar nebuvau is namu nosies iskisus (atostogauju) ax.gif bet siandien varysiu jau iki prekybcentrio, reik dovanu nupirkt vyrui biggrin.gif

ten durnizmas totalus doh.gif man birzelio 14d baigiasi laikinas VP, tai nezinomybe visiska doh.gif tikiuos nuspres tik prasizengusiems tuos kursus...
Atsakyti
Kliamka, gal galrtum kokia nuoroda ideti, kur raso apie ta istatyma, del papildomu kursu g.gif niekur jokios naujos info nerandu doh.gif

blush2.gif jau radau, kam idomu http://www.lrytas.lt...airuotojams.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 18 gruodžio 2012 - 09:12
QUOTE(Singė @ 2012 12 18, 09:56)
drinks_cheers.gif ir man taip pačiai-praeitą žiemą buvau šviežutėlėl vairuotoja, bet ganėtina drąsiai pravažinėjau visą žiemą. O va šiemet kažkaip ne taip drąsiai jaučiuosi.....
Aham , sniegas tikrai yra mūsų priešas

4u.gif tai negi ir man kita ziema baisesne uz sia bus? doh.gif

siaip buvo mintis ziema visai nevairuoti, bet draugai, gimines ir artimieji atkalbejo doh.gif lotuliukas.gif o mb isvis juokesi, kad mokesiu po to vairuoti tik vasara ir tik tiesiai lotuliukas.gif

tai tenka vairuoti...bet kai blogesnes salygos, tai taip isikimbu i vaira, kad net rankos iskausta lotuliukas.gif ta itampa duoda savo ax.gif ir keikiu visaip kaip tuos erelius, kurie laksto kaip ant asfalto, metomi po visa kelia ir nuo ju nukencia niekuo deti atsargus vairuotojai..paciai net du kartus vos nekliuvo nuo tokiu...matau, kad parvaro i mane, masina saulutes daro, o trauktis ner kur...baisuuuu blink.gif

sekmes visoms vairuojancioms rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 12 18, 17:55)
4u.gif  tai negi ir man kita ziema baisesne uz sia bus?  doh.gif

Kuo daugiau patirties-tuo daugiau zinai ir supranti,o kai daugiau supranti-is cia ir baime atsiranda,ir atsargumo daugiau... ax.gif As savo pirma ziema irgi visai be jokiu baimiu pralaksciau,butent-pralaksciau,vasaros greiciais varinejau,uz miesto-kiek tik masina eina... doh.gif O dabar ir vasara nieks manes neprivers tiek gazo spausti...sniego,slidumos isvis bijau,ir kuo toliau-tuo labiau... doh.gif ax.gif
Atsakyti
Ryte važiavau ir džiaugiausi oru... vakare grįžtant visą kelią prasikeikiau doh.gif Jeigu šią žiemą vairuočiau ne savo mašiną, būtų šimtą kart sunkiau, dabar džiaugiuosi tik, kad saviškę kažkiek suvaldau kai reikia..

QUOTE(Singė @ 2012 12 18, 08:56)

Man tas pats g.gif Labiausiai nervina į kokį kiemą įvažiavus, kur provėžų jokių nėra. Tai kapstausi ten iš pusnies visa besikeikianti ir pačiai keista, kad dar tik gruodžio vidurys, o jau tiek vargo smile.gif

Atsakyti
JOooo kaaaa as maciau!!! pasakoju,kaip viskas atrode is mano puses...saulutes saulutes.. duodas gatvem...pries toki- 5dieni vaziavau..posukiuose..toks jausmas kad net greicio nemazina.. o as paskui varau..ir navigacija dar isijungus..tai ten ziek,kad ta neapgautu, tai dar ji ziek,kad kokio sh neiskrestu..ko jis ten tik nedare.. ir stapde pries nosi staigiai..ir driftino.. blink.gif pries toki vaziuot tai...
vienam vos i prieki neimontavo... doh.gif zmogus ant staigio.. issuko ir paskui.. as pasitraukiau prie saligatvio,kad tas ji laisvai pasivytu.. doh.gif vaizdas tai nu na...pasivyjo..pikas toks maziukas buvo.. tas ji traukia is masinos..tas spiriojas.. blink.gif o tas kuris vyjos jam uztates masina buvo..nu jop******..rado kur masina megintis judrioje gatveje.nes as distancijos laikaus..o reikejo staigiai stapdyt..karta.. paziurejau kad kazkoks erelis vaziuoja.. tai jau laikiau koja nat stapdzio.. nes tikejaus ,kad kazka isdarines negero,kai pamaciua pora posukiu jo ir stapdymu..
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 12 18, 22:36)
Kuo daugiau patirties-tuo daugiau zinai ir supranti,o kai daugiau
supranti-is cia ir baime atsiranda,ir atsargumo daugiau... ax.gif  As savo
pirma ziema irgi visai be jokiu baimiu
pralaksciau,butent-pralaksciau,vasaros greiciais varinejau,uz
miesto-kiek tik masina eina... doh.gif O dabar ir vasara nieks manes
neprivers tiek gazo spausti...sniego,slidumos isvis bijau,ir kuo
toliau-tuo labiau... doh.gif  ax.gif

oj ne, nepagalvokit, kad as lakstau kaip erelis biggrin.gif jauciu ir ta baimes jausma, vairuoju tik saugiu greiciu ir akylai stebiu situacija wink.gif pirmom snieguotom dienom pasibandziau netoli namu kaip ant posukio saugiau vaziuoti, kaip apledyjusi kalniuka lengviau iveikti ir tt..ir kausinejau visu senai vairuojanciu, kokiu gudrybiu jie maz zino biggrin.gif tiesiog maniau, kad neiveiksiu ziemos baimes, o pasirode, kad nera TAIP BAISU, kaip maniausi esant smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

skaitau skaitau vis as jusu pasisakymus smile.gif vairuoju jau pusantro mėnesio, nors per puga tas dvi dienas nevaziavau, kazkaip pabijojau, dabar vel reiks pradeti.

Panos, vakar per reida (TV laida) rode kaip klevukas (2 mėn. stazas) padare avarija, nesuvalde automobilio ant pliurzes, suplake kita masina ir jai ateme teises trism menesiams, ar taip gali buti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 12 19, 14:17)
Panos, vakar per reida (TV laida) rode kaip klevukas (2 mėn. stazas) padare avarija, nesuvalde automobilio ant pliurzes, suplake kita masina ir jai ateme teises trism menesiams, ar taip gali buti?  blink.gif

Na,matyt,ne tik nesuvaldymas buvo,gal dar ir koks pazeidimas rimtesnis-tada taip,gali buti... O siaip,tokiais atvejais dazniausiai "pripaisomas" (ir teisingai) saugaus greicio nepasirinkimas-tai rimtas pazeidimas ir uz ji baudziama.Reikia vaziuoti tokiu greiciu,kokiu sugebi mastyti ir suvaldyti masina... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 19 gruodžio 2012 - 13:45
QUOTE(denaxa @ 2012 12 19, 13:43)
Na,matyt,ne tik nesuvaldymas buvo,gal dar ir koks pazeidimas rimtesnis-tada taip,gali buti... O siaip,tokiais atvejais dazniausiai "pripaisomas" (ir teisingai) saugaus greicio nepasirinkimas-tai rimtas pazeidimas ir uz ji baudziama.Reikia vaziuoti tokiu greiciu,kokiu sugebi mastyti ir suvaldyti masina... ax.gif

Nu as kaip supratau, kad nebuvo jokio kito pažeidimo, na nesuvalde, koks tas greitis nezinau, bet tipo jau turejo pildyti deklaracijas, bet klevukas pareikalavo, kad butu iskviesta policija, kam? nezinau?, tada jie ir nusprende, kad atimti vairuoto pažymėjimą. g.gif kažkaip vakar pažiūrėjus laida susipergyvenau biški g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 12 19, 14:57)
Nu as kaip supratau, kad nebuvo jokio kito pažeidimo, na nesuvalde, koks tas greitis nezinau, bet tipo jau turejo pildyti deklaracijas, bet klevukas pareikalavo, kad butu iskviesta policija, kam? nezinau?, tada jie ir nusprende, kad atimti vairuoto pažymėjimą.  g.gif  kažkaip vakar pažiūrėjus laida susipergyvenau biški  g.gif

Na...kai esi kaltas,sakotis ir reikalauti policijos... g.gif Klevukas,reiskia, nezino taisykliu,nemoka pasirinkti saugaus greicio (o del ko gi daugiau ji galejo sumetyti?),gal dar pries policija pasisakojo-va ir rezultatas...be reikalo teisiu neatimineja... ax.gif
Atsakyti