QUOTE(Everquens @ 2012 12 20, 16:37)
Cia apie ta atstuma, kol dar teisiu neturiu, visada viesuoju transportu vazineju, tai pastebejau, kad vairuotojai (autobusu ,troleibusu), net ir ziema nesilaiko jokio saugaus atstumo

Ne karta jau maciau, privaziuoja prie pat priekyje esancios masinos, nezinau, gal pora cm like iki galinio bamperio .. kartais net is sirdis sudreba, atrodo tuoj dausis i gala....

gal del to, kad priekio autikai neturi... bet visvien, kaip baisu
Cia tik taip atrodo

Is vidaus atrodo,kad pora cm,o realiai tai koks metras maziausiai
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2012 12 20, 16:49)
O man kaip tik akivaizdžiai atrodo, kad mergina kalta, jei jau pradetas manevras ir tave lenkia, kokio velnio sukti vairą į tą puse kur lenkia tave, o jei dar mašina vaikino subraižyta nuo priekio tai matosi kad mergina susuko vaira jau gerokai kai ja aplenke kita mašina, sakyčiau labai ginčiotina situacija, mano vyras visada mane perspeja, kad jei ka, tai iškart prie kitų mašinų eiti ir prašyti buti liudininkais, ji taip dar mokykloje mokyno prieš 14 metu, bet kažin ar nores kas kištis ir liudyti
Denaxa o kur dabar galvoju Vytenio g. autobusai važiuoja
O su tais posukiais kaire-dešne, tai man prie namų tokia sankryža, kur man į kairę iš šalutinio, tai buna mašina rodo posuki iš pagrindinio kad suks, bet važiuoja tiesiai, tai aš labai atsargiai žiuriu į tos posukius, kol neisitikinu kad ištikruju suka, tai nevažiuoju, buna kad jau kas ir nerimsta iš galo, bet paskui neįrodysi, kad jis posuki užmiršo išjungti, neseniai ten į mokyklinį autobusą, kur vaikus veža, į šona taranavo, aš net neabejoju, kad kažkas posukio neišjunge, kitaip nesikištu tas mikriukas su vaikais iš šalutinio tiesiai kažkam prieš nosį
Butent,su posukiais labai atsargiai reikia...as irgi nelabai jais tikiu,kelis kartus vos nepakliuvau irgi...
Vytenio gatveje vaziuoja autai tam gabaliuke prie Lelijos,tarp Paneriu ir Kauno g.-nedekingas gabaliukas,viskas ten uzstatyta,reikia per priespriesa varyti,o ten lengvuskes is priekio varo...
Ne,ten ne mergina rezesi,o vaikinas i ja,kai ji jam tiesiai pries nosi metesi kairen-jam visas sonas nubrozdintas nuo pat priekio,butent del to jis ir bus kaltas,ir dar del to,kad pagal ket neturejo teises lenkti...nu nebent liudininku ras,jei kas paprotins,kad paliudytu kad ji i desine is pradziu suko...

Keliems kolegoms pasakojau,tai tie irgi sake,kad praktiskai jokiu sansu berniukas neturi...