Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Nereikėjo tam berniukui taip jau skubėti, galėjo tiesiog paskui važiuoti ir viskas. Niekad neaplenkinėju posūkiuose, berods ir negalima. Būtų mergaitė nuvažiavus, o jis paskui ją. Dar čia tinka posakis "tu nežiūrėk ką rodo vairuotojas, žiūrėk į kurią pusę ratai sukasi".

O prie perėjų būkit atsargios. Jei tik nesimato situacijos, pas mane taisyklė visada sustot. Geriau sustot ir vėl pajudėt nei važiuot ir tikėtis nežinia ko. Gal ten šuniukas bėgs ir iš aukštesnės mašinos jo net nesimatys. wink.gif

Taure, kaip baisu unsure.gif atrodo nieks ir negesina doh.gif

Man tai keista kaip mikriukai pilni žmonių taip staigiai manevruoja, posūkiuose lekia, dar gaziuko spaudžia.. aš taip tikrai negalėčiau. Galvojau šiand gal jie kai sunkesni tai stabilesni, bet jei jau neštų tai irgi stipriau.

Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2012 12 18, 01:36)
Tai kodėl tik žemyn? Prašom ir į viršų užkilti  thumbup.gif  Sutvarkytas atseit dabar...lyg nuo to žiemą kažkas geriau būtų. Tegul bent nuvalo kaip priklauso, tai tada ir senoji kelio danga būtų pakankama tam srautui..  umn.gif:

Kad apsižiūrėjau, jog man arčiau per Savanorius važiuot. Pernai tai visą žiemą atvažinėjau ten. wink.gif Gerai vistiek ten sutvarkė mirksiukas.gif Man daug baisiau pagalvot kas bus jei Savanoriu pr uždarys doh.gif nevilioja manęs visai kamščiai ant Parodos kalno. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 20 gruodžio 2012 - 22:14
QUOTE(Kliamka @ 2012 12 20, 23:14)
Nereikėjo tam berniukui taip jau skubėti, galėjo tiesiog paskui važiuoti ir viskas. Niekad neaplenkinėju posūkiuose, berods ir negalima. Būtų mergaitė nuvažiavus, o jis paskui ją. Dar čia tinka posakis "tu nežiūrėk ką rodo vairuotojas, žiūrėk į kurią pusę ratai sukasi".

Pritariu,nereikejo... drinks_cheers.gif Bet vat dalykas tame ir yra,kad mergaite buvo jau i desine savo ratus pasukus... doh.gif O jei suka i desine-apvaziuoti galima per bruksnine,jei i kaire-turi stoveti ir laukti. Beje,jei masina suka i kaire vienos juostos viena kryptim gatveje-ja galima apvaziuoti per viesojo transporto stotele ar autobusu juosta,bet tik su salyga,jei yra bruksnine linija... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 20 gruodžio 2012 - 22:28
QUOTE(denaxa @ 2012 12 20, 23:26)
Pritariu,nereikejo... drinks_cheers.gif Bet vat dalykas tame ir yra,kad mergaite buvo jau i desine savo ratus pasukus... doh.gif O jei suka i desine-apvaziuoti galima per bruksnine,jei i kaire-turi stoveti ir laukti. Beje,jei masina suka i kaire vienos juostos viena kryptim gatveje-ja galima apvaziuoti per viesojo transporto stotele ar autobusu juosta,bet tik su salyga,jei yra bruksnine linija... ax.gif

O prie sankryžų nebūna brūkšninė jau perėjus į ištisinę? Prie pat sankryžos daugiausia pastebiu, kad jau negalima juostos keist.
Jei yra A juosta tai skaitau, kad čia jau dviejų juostų gatvė (ne?). Nevengiu į ją įvažiuot kai yra būtinybė arba kai suksiu dešinėn.

Pas mane ant priekinio stiklo yra kažkas priklijuotas.. hm.. toks kaip alaus butelio kamštelis maždaug, kampely jis tupi, o vidury ten - jei gerai įžiūrėjau - toks senas dėdė pypkę rūko. Kiek klausiau, nieks nežino kas ten, sakiau jei pasitaikys koks žioplys, pasakysiu, kad kamera, viskas nufilmuota. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 12 20, 15:14)

Taure, kaip baisu unsure.gif atrodo nieks ir negesina doh.gif

Gesino žinoma, tik matyt ilgai truko kol privažiavo gaisrinės. Ten gi mašinų bile kiek susidūrė ant greitkelio, kur jokio privažiavimo. Mirtinas kamštis tokiu atveju susidaro. Kol išsistumdė ir prilėkė gaisrinės, tol ir degė.
Atsakyti
Šiandien pagaliau vel važiavau, pasiilgau per tas pugas vairavimo, teko važiuot per pačius kamščius visa valanda, keliai visai puse velnio, tik jau kiemai tai blink.gif ,užstrigau truputi pusni, bet kažkaip išlindau, kaip nekeista, visi vairuotojai buvo supratingi ir mandagus, visi praleisdavo ir kantriai laukdavo kol išvairuodavau iš pusnies
Bet jau mašinu blink.gif ,grįžau puse 10 vakaro, ir ka, pilnas miestas mašinų
Atsakyti
o aš vakar važiavau iš Klaipėdos į Vilnių ir už kelių valandų - atgal, uch. Kaip praktiškai neturinčiai patirties žiemą ir su iki šiol vyravusiais orais bei girdėtomis bei matytomis situacijomis keliuose buvo baisu, bet va labai pasisekė, kad orai spėjo pasitaisyti tiek, kad kelius nuvalė padoriai biggrin.gif žinoma buvo pora smulkių momentų, bet kiekvienoje tokioje kelionėje jų būna. Labiausiai nustebino kamštis Kaune, kol supratau, kad čia tiek daug į mega važiuojančių biggrin.gif
O ir mieste važiuojant nebuvo problemų, ir iš sniego priversto kiemo išvažiavau normaliai. Va tik degalinių aikštelėse šalia autostrados to sniego gausiau, slydinėjant, bet vis tik išvažiavau be problemų. Matyt ne tokios jau ir blogos tos nebrangios serbiškos padangos laugh.gif
Atsakyti
Denaxa,tai parasyk laiska i policija smile.gif isdestyk savo kaip liudininkes mintis. Papasakok kaip buvo. Toje ir toje gatveje..kad esi vairuotoja... Bla bla bla.. Gaila berniuko.. Gaila,kad musu zmones yra tokie. Maciusiuju tikrai daug buvo..oo paliubomu niekas nepades smile.gif
pagalvoju iskart...tokia situacija man... Ir fsio deme...

O del posukiu megejai vienoje sankryzoje padaryt taip.. Ir vis nepagaunu sanso per ten nuvaziuot...paziuret ar is dvieju juostu sukt galima i kaire..
Bo ten bezpredelas.. 2k. Per ten vaziavau..(sukti reikejo i kaire...praleidziant is priekio.. )
tai tuos du kartus vos nepadariau avarijos.. Stojau staigiai.. Rodo posuki.. ,kad vaziuos kairen..vaziuoja tiesiai..is desines juostos posuki isijunges i kaire..varo i desine,tiesiai..
Tokia makaline padaro... Stebejau tiesiog sankryza ir peskom varant ten.. Tai visad kazkokie ratu cipimai..stapdo,rekia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 12 21, 00:15)
O prie sankryžų nebūna brūkšninė jau perėjus į ištisinę? Prie pat sankryžos daugiausia pastebiu, kad jau negalima juostos keist.
Jei yra A juosta tai skaitau, kad čia jau dviejų juostų gatvė (ne?). Nevengiu į ją įvažiuot kai yra būtinybė arba kai suksiu dešinėn.

Ne,prie sankryzu jau istisine ir jos kirsti negali...taip,A juosta ir dar viena jei yra-dvieju juostu,bet lengvuskems vis tiek viena...o kai suki desinen-privalai rikiuotis i A ir is jos sukti,o ne is antros,bet tik per bruksnine linija,kur yra istisine-kirsti negalima jos... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 12 21, 12:12)
Denaxa,tai parasyk laiska i policija smile.gif isdestyk savo kaip liudininkes mintis. Papasakok kaip buvo. Toje ir toje gatveje..kad esi vairuotoja... Bla bla bla.. Gaila berniuko.. Gaila,kad musu zmones yra tokie. Maciusiuju tikrai daug buvo..oo paliubomu niekas nepades smile.gif
pagalvoju iskart...tokia situacija man... Ir fsio deme...

O del posukiu megejai vienoje sankryzoje padaryt taip.. Ir vis nepagaunu sanso per ten nuvaziuot...paziuret ar is dvieju juostu sukt galima i kaire..
Bo ten bezpredelas.. 2k. Per ten vaziavau..(sukti reikejo i kaire...praleidziant is priekio.. )
tai tuos du kartus vos nepadariau avarijos.. Stojau staigiai.. Rodo posuki.. ,kad vaziuos kairen..vaziuoja tiesiai..is desines juostos posuki isijunges i kaire..varo i desine,tiesiai..
Tokia makaline padaro... Stebejau tiesiog sankryza ir peskom varant ten.. Tai visad kazkokie ratu cipimai..stapdo,rekia... smile.gif

Kokioje cia sankryzoje?
O del to ivykio tai as ne liudininke,atsiduriau ten iskart po ivykio,po poros minuciu...kalbejau su jais abiem ant karstuju kaip viskas buvo...o maciusiu nebuvo,tuscia ten ta gatve...nebent gali buti variantas,kad teritorija filmuojama-fabriko kiemas ten prie pat... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 12 21, 12:12)
Rodo posuki.. ,kad vaziuos kairen..vaziuoja tiesiai.. Tokia makaline padaro...

Va ir pas mane lygiai tokia sankryža pasitaiko. Savanorių pr. kertasi su Aukštaičių gatve (Kaunas). Nesveika ten sankryža. Kadangi ji tokia kreivoka, tai dažnai važiuojantys man iš priekio įsijungia posūkį į kairę (kurių velnių???) ir nors ir kreivai, nuvažiuoja tiesiai. doh.gif Kelis kartus taip vos nepakibau. doh.gif Ir dar iš pirmos juostos važiuoja. Dar pėstiesiems šviesoforo trūksta tai labai dažnai kai man žalia, bobulės sugalvoja gatvę pereit. Balaganas ten belekoks.

Atvažiavau šiandien pati, keliai geri, nors mažesnės gatvelės stipriai provėžuotos. O kai kur tokios pakelės, kad pirmos juostos tik pusę belikę arba tiek sniego suversta, kad važiuoji jau beveik kaip tuneliu. biggrin.gif Įvažiavau į nevalytą aikštelę ir užgesau, bet daviau atbulom, tada priekin ir dasikasiau visai neblogai, beliko tik išvažiuot. wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 12 21, 12:32)
Va ir pas mane lygiai tokia sankryža pasitaiko. Savanorių pr. kertasi su Aukštaičių gatve (Kaunas). Nesveika ten sankryža. Kadangi ji tokia kreivoka, tai dažnai važiuojantys man iš priekio įsijungia posūkį į kairę (kurių velnių???) ir nors ir kreivai, nuvažiuoja tiesiai. doh.gif  Kelis kartus taip vos nepakibau. doh.gif Ir dar iš pirmos juostos važiuoja. Dar pėstiesiems šviesoforo trūksta tai labai dažnai kai man žalia, bobulės sugalvoja gatvę pereit. Balaganas ten belekoks.

Atvažiavau šiandien pati, keliai geri, nors mažesnės gatvelės stipriai provėžuotos. O kai kur tokios pakelės, kad pirmos juostos tik pusę belikę arba tiek sniego suversta, kad važiuoji jau beveik kaip tuneliu. biggrin.gif Įvažiavau į nevalytą  aikštelę ir užgesau, bet daviau atbulom, tada priekin ir dasikasiau visai neblogai, beliko tik išvažiuot.  wink_3.gif

jo ta sankryža itin bjauri schmoll.gif net iš savanorių važuojant nuo centro, norint pasukti į kairę, link turgaus,visiška nesąmonė, ten turėtų papildomą sekciiją padaryti. Nes jei žalia, tai iš priekio krūva mašinų važiuoja, jas turi praleist, niekaip nepasuksi, visi varo ten per raudoną, N kartų jau mačiau. Pati išvis ten nesuku. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 21 gruodžio 2012 - 12:49
gaila man bernioko ..negaliu.. Net nervas jama..smile.gif
pamatyciau toki bezpredela tikrai padeciau..
Youtube maciau pora vaizdeliu..kaip zmones neziuri i veidrodelius.. Tai vos nepakerta motociklistu,ar kitu masinu.. Tai kerta per veidrodelius..nulauzia. Pirmai nesuprasdavau..dabar suprantu..kam tau tas veidrodelis,jei nesinaudoji biggrin.gif

Denaxa dabar nepasakysiu kokia ten gatve.. As vaziuojant is medeinos puses pasilu.. Sankryza..vaziuojant tiesiai bus maxima..o jei suksi i kaire tai link mandarino varysi.. I desine link laisves pr. Skaitos kaip pasilaiciai manau.
Ten link laisves 55,48,33 autai vaziuoja..
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 12 21, 15:04)
gaila man bernioko ..negaliu.. Net nervas jama..smile.gif
pamatyciau toki bezpredela tikrai padeciau..
Youtube maciau pora vaizdeliu..kaip zmones neziuri i veidrodelius.. Tai vos nepakerta motociklistu,ar kitu masinu.. Tai kerta per veidrodelius..nulauzia. Pirmai nesuprasdavau..dabar suprantu..kam tau tas veidrodelis,jei nesinaudoji biggrin.gif

Denaxa dabar nepasakysiu kokia ten gatve.. As vaziuojant is medeinos puses pasilu.. Sankryza..vaziuojant tiesiai bus maxima..o jei suksi i kaire tai link mandarino varysi.. I desine link laisves pr. Skaitos kaip pasilaiciai manau.
Ten link laisves 55,48,33 autai vaziuoja..

Zinau ta sankryza,tenka dirbti ten...o ir gyvenu netoli... smile.gif I kaire ten is vienos juostos galima sukti,jei i Laisve ir is jos,o jei vaziuojant tuo nusileidimu nuo Ukmerges gatves-tai is dvieju...As ten jokiu ypatingu bespredelu nepastebejau...gal del to,kad visam mieste tokie dalykai darosi,pripratau ir nebematau... doh.gif
Atsakyti