Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikos. Su sventem!
Atsiprasau, jei jau buvo kalbeta, neskaiciau blush2.gif Bet gal zinot - kaip ten su trumpalaikio vairuotojo pazymejimo keitimu i ilgalaiki (desimtmeti) nuo 2013 sausio 1d? Ar keiciasi kazkas ar viskas, kaip ir anksciau?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2012 12 26, 18:35)
Sveikos. Su sventem!
Atsiprasau, jei jau buvo kalbeta, neskaiciau  blush2.gif  Bet gal zinot - kaip ten su trumpalaikio vairuotojo pazymejimo keitimu i ilgalaiki (desimtmeti) nuo 2013 sausio 1d? Ar keiciasi kazkas ar viskas, kaip ir anksciau?

Keis normaliai, kaip ir dabar keičia, tik iki kada nežinia.

Tai jungiuos ir aš prie gendančių. wink.gif Pirmą kart taip baisu buvo važiuot. Išvažiavau ir pradėjo vairas kratytis taip, kad net rankas atbeldė. Oj baisu buvo, vos neapsižliumbiau atvažiavus, visą kelią (50km) birbinau ant 70. doh.gif Spėju buvo ledo prišalę ant ratų, nes kai atitirpo, dingo tas mėtymas. Bet dar liko kažkokios nesąmonės gale, bilda ten man kažkas, įtariu kažkas ne taip. Irgi baisu buvo, kad kokio rato nepamesčiau, kad po fūrom nepalįsčiau.. doh.gif Vsio, dbr stovės kieme kol kas apsiims apžiūrėt kas ten daros. rolleyes.gif

Ir su šventėm visas newyear.gif
Atsakyti
su šventėm, vairuotojos 4u.gif

ale kad pabiro visos mašiniukės biggrin.gif mano irgi ožiuojasi, bet ten seniai žinoma bėda, reikia pagaliau pas elektriką nuvaryti ją.
Atsakyti
sveikos po svenciu smile.gif
mano masiniuka pataise-rytoj i darba jau leksiu biggrin.gif kaip pasiilgau vairavimo, net keista biggrin.gif nemaniau, kad turiu priklausomybe biggrin.gif
o gedimo priezastis tai kazkoks riebokslis neatlaike 8-) bet viskas jau paeity, jau rytoj kaip mynsiu biggrin.gif ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Favorites: 27 gruodžio 2012 - 21:19
Noriu pasidžiaugti, kad man nereikėjo keisti kuro filtro-tiesiog buvo šalčiams netinkamas dyzelis įpiltas (baltarusiškas).
Dabar vėl viskas liuks, važiuoju ir džiauguosi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 28 gruodžio 2012 - 14:18
QUOTE(Singė @ 2012 12 28, 15:17)
Noriu pasidžiaugti, kad man nereikėjo keisti kuro filtro-tiesiog buvo šalčiams netinkamas dyzelis įpiltas (baltarusiškas).
Dabar vėl viskas liuks, važiuoju ir džiauguosi....

Jei pili baltarusiska-kartu reikia pilti kazkiek zibalo,ir retkarciais "daktariuko" sistemos pravalymui...del zibalo tik nezinau proporciju g.gif Pas mus i darbines,nors dyzelis is koloneles,normalus-per salcius vis tiek dapylineja kazkiek zibalo...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 12 28, 15:25)
Jei pili baltarusiska-kartu reikia pilti kazkiek zibalo,ir retkarciais "daktariuko" sistemos pravalymui...del zibalo tik nezinau proporciju g.gif  Pas mus i darbines,nors dyzelis is koloneles,normalus-per salcius vis tiek dapylineja kazkiek zibalo...

Aham , vyras irgi kažko pylė, tik neužfiksavau, ko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
tylu tarpsventiniam laikotarpy 4u.gif

oi siandien lekiau su vejeliu i darba wub.gif smagumelis...tik vienas tipelis sugalvojo pries pat sanryza per istisine i mano juosta persirikuoti doh.gif ir aisku-be posukio doh.gif cool.gif gerai, kad neslidu buvo, nes tikrai nebuciau spejusi sustabdyti schmoll.gif

na o rytoj manes laukia pirma ilga kelione - pas mamyte i pajuri naujuju svesti 4u.gif ax.gif siek tiek jaudinuosi...ir tikiuosi, kad nepabos vairuoti lotuliukas.gif

nuostabiu visoms ateinanciu 4u.gif

Singe, liuks, kad viskas susitvarke mirksiukas.gif
Atsakyti
Sian vairavau..ir ko ziauriai nemegstu.. geriau snigtu... saule taaaaip spigino i akys.. nieko man nesimate.. as ten snukeli savo suraukus belenkaip.. bandau iszlibint ar atvaro masina is priekio..kad sukciau i kaire.. nu ner.. ir is kazkur atsirado ji.. blink.gif as per stapdzius..anas irgi..apvaziavo..ir kiti praleido mane.. nes mate,kad as nifiga nematau.. doh.gif
poto as vaziavau..kad man saule is galo.. tai praleidau pora damu.. cool.gif nes irgi jos ten jau tuos veidus kraipe..ir rankas kilnojo.. pamatyt bande.. doh.gif
Na gal kuri nors ka gero masinai gavo? pvz as gavau dovanu registratoriu clap.gif
Atsakyti
Galvojau,gausiu padangas siandien savo masinai,deja... verysad.gif Zadejo jau kad bus tikrai,pasikroviau ratlankius bagazinen,o cia skambina is Lytagros-nevaziuokit,neatveze... verysad.gif teks dar savaite su plikom maklinetis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2012 12 28, 21:59)
Aham , vyras irgi kažko pylė, tik neužfiksavau, ko. drinks_cheers.gif

Benzo.

O pas mane nieko naujo.Vazineju kasdien, esant progai padriftinu kad mokeciau kuo geriau issitiesinti ir tiek nuotykiu smile.gif Uztat duobes nervina... tie ledai tiek ismusti vietomis buna, kad jau is darbo vaziuodama karta kabinau dugnu zeme ivaziavus i duobe doh.gif
Atsakyti
Na šiandien ryte važiuoti buvo LAFA thumbup.gif . Tuščias miestas, muzika "ant garso" ir variau. Jėga. Pagalvoju, kad trečiadienį vėl reikės brūžuot tarp daugybės, liūdnoka.
Atsakyti