Šiandien ir man teko lediniu keliu važinėti. Dieną ir naktį prieš lietus pylė, ryte užšąlo
Bet normaliai viskas
QUOTE(Singė @ 2012 12 31, 07:11)
Na šiandien ryte važiuoti buvo LAFA
. Tuščias miestas, muzika "ant garso" ir variau. Jėga. Pagalvoju, kad trečiadienį vėl reikės brūžuot tarp daugybės, liūdnoka.
Pritariu
Su šventėmis, mergaitės
Laba, su Naujais visas!
Laimingų metų ant ratų. 
Koks tuščias miestas šiandien buvo, gaila, kad ne pati vairavau.
Jau gavau iš Regitros žinutę, kad tuoj baigsis mano VP galiojimas. Galit primint kiek laiko likus iki galiojimo pabaigos galima naują užsisakyt?
Jau gavau iš Regitros žinutę, kad tuoj baigsis mano VP galiojimas. Galit primint kiek laiko likus iki galiojimo pabaigos galima naują užsisakyt?
QUOTE(Kliamka @ 2013 01 01, 20:10)
Laba, su Naujais visas!
Laimingų metų ant ratų. 
10dienų
Sveikos
Kaip sekasi vairuoti
Aš turiu laisva savaitele po Naujuju tai niekur nevažiuoju
P.S Kliamka kaip tau greit tie 2 metai praleke
Kaip sekasi vairuoti
Aš turiu laisva savaitele po Naujuju tai niekur nevažiuoju
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 03, 16:09)
Tikrai, kad greitai..
Vairuot man yra kažkas paprasto ir kartu ypatingo, nes vaikystėj to mūsų šeimoj nebuvo, niekas nevairavo. Todėl savo šeimai niekada neleisiu vežiotis autobusais kilimų, tampyti maišais agurkų ar Kūčių dieną grūstis sausakimšam autobuse.
QUOTE(Kliamka @ 2013 01 03, 21:20)
Vairuot man yra kažkas paprasto ir kartu ypatingo, nes vaikystėj to mūsų šeimoj nebuvo, niekas nevairavo. Todėl savo šeimai niekada neleisiu vežiotis autobusais kilimų, tampyti maišais agurkų ar Kūčių dieną grūstis sausakimšam autobuse.
ŠAUNUOLĖ
Mano vaikystej irgi mašinos nebuvo, puikiai prisimenu kaip mamai pastoviai reikejo kažko prašyt kad nuvežtu kur, todel kai aš pradejau mokytis, tai kažkaip ji vis sake kad tai ne moteriškas darbas-vairuoti, o kai jau pati sukuriau šeima, visada sedejau isitempus šalia vairuojančio vyro,nes jis vairuoja taip agresyviai, labai staigiai viska daro, buvau labai nustebus, kai supratau kad vairuoti galma kitaip
Sveikos,
as siandiena pirma karta vaziavau su aukstakulniais
(vairavimo stazas 2 men.)buvau nusteikusi,kad bus sunkiau, bet visai nieko, nu biski makalavosi man ta koja, bet pakenciamai,kad tik kulnu nenudralinciau
velavau i darba, o langai stipriai aprasoje is vidaus buvo, nu soninius nusivaliau atidarydama ir uzdarydama, o priekinis galvojau greit pats nusipus, taip budavo, kol davaziuoju iki sviesoforo, laukiu zalios ir nusipusdavo, o dabar nei kiek
balta siena per visa stikla, sustojau, isijungiau avarini ir laukiau kol nusigarins, jauciausi bjauriai taip vaziuodama, daugiau tokios klaidos nedarysiu, kad ir kaip skubesiu
velavau i darba, o langai stipriai aprasoje is vidaus buvo, nu soninius nusivaliau atidarydama ir uzdarydama, o priekinis galvojau greit pats nusipus, taip budavo, kol davaziuoju iki sviesoforo, laukiu zalios ir nusipusdavo, o dabar nei kiek
QUOTE(Domicele @ 2013 01 04, 09:40)
Sveikos,
(vairavimo stazas 2 men.)buvau nusteikusi,kad bus sunkiau, bet visai nieko, nu biski makalavosi man ta koja, bet pakenciamai,kad tik kulnu nenudralinciau
balta siena per visa stikla, sustojau, isijungiau avarini ir laukiau kol nusigarins, jauciausi bjauriai taip vaziuodama, daugiau tokios klaidos nedarysiu, kad ir kaip skubesiu 
O tai kam laukti? Imi skudura ir nugriebi per kelias sekundes pries isvaziuodama...
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 03, 23:27)
Mano vaikystej irgi mašinos nebuvo, puikiai prisimenu kaip mamai pastoviai reikejo kažko prašyt kad nuvežtu kur, todel kai aš pradejau mokytis, tai kažkaip ji vis sake kad tai ne moteriškas darbas-vairuoti, o kai jau pati sukuriau šeima, visada sedejau isitempus šalia vairuojančio vyro,nes jis vairuoja taip agresyviai, labai staigiai viska daro, buvau labai nustebus, kai supratau kad vairuoti galma kitaip 
va va...o mano merginu vaikystej...vnz.,gyvenom Subaciaus gatveje,o apsipirkti eidavom i Mindaugo maxima,tai,budavo,pries sventes ar koki gimtadieni su vaikais temdavom is tos maximos namo didziulius sunkius maisus (taip mazdaug gal kokie 2km ejimo buvo,gal biski daugiau...
QUOTE(Domicele @ 2013 01 04, 10:40)
Sveikos,
Man kai stipriai aprasoja, tai kondiške įjungiu, greitai atleidžia, o su skudru man nepatinka, po to tokios kaip demes lieka , bet kartais patrinu, kai nervuoja
O veidrodeliai tai kažkodel nenusipučia, kol važiuoju, vos ne aklai tenka persirikuot, taip nieko nesimato, aš vis galvoju, kad Renaut turetu būti gal kažkur šildymas tų veidrodelių, bet man nešildo