Nea
Visai niekas
Čia MANO vakuumas
Labas.
Zinau, kad tai labai sena zinute, bet visgi labai smalsu kaip tavo burimas tau paciai isipile...
Pagal pirmas tavo kortas labai trumpai ir drutai tariant, tavo tikslo siekimas ir igyvendinimas gali pareikalauti daug energijos, turetum irodyti kaip moki lanksciai ir greitai reaguoti i tau pateiktas uzduotis, ismokti ieskoti tinkamo sprendimo, greitai orentuotis ekstremaliose situacijose, veikti. Ir va cia pagrindinis niuansas, kuris man iskilo 10 apv tauriu pamacius, kad darbiniai reikalai galejo tiek tave itraukti, i visa sita reikala, kad uziimtumo deka buvo skiriama maziau laiko savo asmeniniams reikalams, maziau skiriama laiko seimai, tevams, vaikams ar tai maziau atsiduodama miaaalei. Maziau laiko skiriama artimam ir nuosirdziam seimyniniam bendravimui, darbinis stresas, rupestis gali but atnesamas atgal i namus, namiskiai gali del to kenteti (Tyliai, o gal net garsiai). Pagal visas kortas darosi vaizdas, kad sektis tau ir turetusi visai neblogai ir visai palanki galimybe.
Senai kortu kitoms neziurejau, tai zinok sorry jeigu kazkas neaisku
QUOTE(Red&Red @ 2013 09 02, 20:54)
Sveikos,
Išsimečiau kortas sau rūpimu klausimu, bet interpretuot ir susiet jas tarpusavyje dar nemoku, tik bendras reikšmes žinau, gal kuri padėsit aiškiau interpretuoti?
Pirmas klausimas: Kaip man seksis, jei priimsiu šį darbo pasiūlymą?
Iškrito: Kardų Riteris, Laimės Ratas, apv. Taurių 10.
Kardų riteris - stipri asmenybė. gudrus ir drąsus asmuo, sugebantis patraukti paskui save žmones, negalima juo pasitikėti. (Priskirčiau šiai kortai žmogų, kuris siūlo darbą, nes kalbėti sugeba, ir patraukė tikrai pasiūlymas)
Laimės ratas - sėkmė, palankus likimo posūkis, kilimas karjeros laiptais. Praėjo vienas gyvenimo etapas, ateina kitas (lyg ir būtų geros pranašystės, bet nebesueina su pirmosios kortos perspėjimais)
Apv. Taurių 10 - Įtampa ten, kur anksčiau buvo laimė ir ramybė, įtampa santykiuose ir pan. (išvis nežinau, gal čia mano įtampa ir pergyvenimas dėl teisingo apsisprendimo ar priimti pasiūlymą ar ne)
Išsimečiau kortas sau rūpimu klausimu, bet interpretuot ir susiet jas tarpusavyje dar nemoku, tik bendras reikšmes žinau, gal kuri padėsit aiškiau interpretuoti?
Pirmas klausimas: Kaip man seksis, jei priimsiu šį darbo pasiūlymą?
Iškrito: Kardų Riteris, Laimės Ratas, apv. Taurių 10.
Kardų riteris - stipri asmenybė. gudrus ir drąsus asmuo, sugebantis patraukti paskui save žmones, negalima juo pasitikėti. (Priskirčiau šiai kortai žmogų, kuris siūlo darbą, nes kalbėti sugeba, ir patraukė tikrai pasiūlymas)
Laimės ratas - sėkmė, palankus likimo posūkis, kilimas karjeros laiptais. Praėjo vienas gyvenimo etapas, ateina kitas (lyg ir būtų geros pranašystės, bet nebesueina su pirmosios kortos perspėjimais)
Apv. Taurių 10 - Įtampa ten, kur anksčiau buvo laimė ir ramybė, įtampa santykiuose ir pan. (išvis nežinau, gal čia mano įtampa ir pergyvenimas dėl teisingo apsisprendimo ar priimti pasiūlymą ar ne)
Zinau, kad tai labai sena zinute, bet visgi labai smalsu kaip tavo burimas tau paciai isipile...
Senai kortu kitoms neziurejau, tai zinok sorry jeigu kazkas neaisku
QUOTE(matrica_2 @ 2013 10 11, 16:45)
Ačiū už skirtą laiką komentarui
QUOTE(matrica_2 @ 2013 10 10, 14:05)
Sveikos. Sita tema ziuriu visiskai liko uzmirsta
Nejaugi cia niekas visiskai nebesimokina/nesipraktikuoja?
Nejaugi cia niekas visiskai nebesimokina/nesipraktikuoja?
Aš nebe
vakar dienos korta buvau issitraukus kardu karaliene apversta. iskart pagalvojau - apkalbos. nu bet ksas tai galetu but? maniau nesamone ir bus kokia kita reiksme. ir vakare susiriejau su podruzke ir to pasekoj isgirdau api e save ko negirdejus. bo rietena smate kiti zmones. zodziu, pletku sukurys
nelaiminga labai buvau del to.
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 16, 16:42)
vakar dienos korta buvau issitraukus kardu karaliene apversta. iskart pagalvojau - apkalbos. nu bet ksas tai galetu but? maniau nesamone ir bus kokia kita reiksme. ir vakare susiriejau su podruzke ir to pasekoj isgirdau api e save ko negirdejus. bo rietena smate kiti zmones. zodziu, pletku sukurys
nelaiminga labai buvau del to.
Reiktų ir man dienos kortas pradėt traukiot vėl
Beje, keistas avas
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 16, 18:29)
man ziuriu labai gerai mokytis ant dienos kortu. cia ave viena is Dali moteru
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 16, 20:01)
Ojej
Papildyta:
Supratau
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 16, 20:04)
Ojej
Aš kaip tik dabar apie aną knygą graužiu
Kaip anas visokius didžiosius masturbatorius paišė ir su kuo jo menas susietas apskritai 
Papildyta:
Supratau
Čia ji tavo įvykius namie įtakoja

Papildyta:
Supratau
as gerai nezinau, pas viena rasytoja fb radau fotke su komentaru, tai nudzioviau iskart. turiu ten tokia megstama, visko suzinau is jos. pikantisko.
nu zinok kas itakoja mano namie vykstanti bordeli, tai as nezinau. greiciausiai planetos, kurios dabar bjauriai stovi. kadangi kitur nedavaiu progos pasireikst, tai per gyvulius reiskiasi.
siand apversto pentakliu tuzo diena., dar neisikirtau ka jis cia man norejo pasakyt.
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 16, 21:09)
Į tavo gyvius Dali įsikūnijo. Tsakant, savo moterį lanko
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 16, 20:15)
Jezaumarija. tai va del ko nakti negaliu miegot, butinai reikia man mistines laidas ziuret kompe
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 16, 21:19)
Jezaumarija. tai va del ko nakti negaliu miegot, butinai reikia man mistines laidas ziuret kompe
su gyvuliais ziurim.
Jo, mąstyk apie kokį Jobso avą ar kaip