Sveikos,
Išsimečiau kortas sau rūpimu klausimu, bet interpretuot ir susiet jas tarpusavyje dar nemoku, tik bendras reikšmes žinau, gal kuri padėsit aiškiau interpretuoti?
Pirmas klausimas: Kaip man seksis, jei priimsiu šį darbo pasiūlymą?
Iškrito: Kardų Riteris, Laimės Ratas, apv. Taurių 10.
Kardų riteris - stipri asmenybė. gudrus ir drąsus asmuo, sugebantis patraukti paskui save žmones, negalima juo pasitikėti. (Priskirčiau šiai kortai žmogų, kuris siūlo darbą, nes kalbėti sugeba, ir patraukė tikrai pasiūlymas)
Laimės ratas - sėkmė, palankus likimo posūkis, kilimas karjeros laiptais. Praėjo vienas gyvenimo etapas, ateina kitas (lyg ir būtų geros pranašystės, bet nebesueina su pirmosios kortos perspėjimais)
Apv. Taurių 10 - Įtampa ten, kur anksčiau buvo laimė ir ramybė, įtampa santykiuose ir pan. (išvis nežinau, gal čia mano įtampa ir pergyvenimas dėl teisingo apsisprendimo ar priimti pasiūlymą ar ne)
Antras klausimas: Kas manęs laukia, jei šio pasiūlymo atsisakyčiau?
Iškrito: Diskų Tūzas, apv. Kvailys, apv. Lazdų 10
Diskų Tūzas - finansinė sėkmė, gali reikšti naujas galimybes, pvz verslo pradžią (jei būtų iškritę pirmame klausime, būtų viskas aišku, nes pasiūlymas susijęs su individualia veikla, bet dabar visai neaišku)
Apv. Kvailys - Įspėja nedaryti skubotų sprendimų. Nenoras apmąstyti naujai susidariusios situacijos kyla dėl to, kad vengiama atsakomybės (iš dalies, tai dabartinė mano būsena, pasiūlymas labai patrauklus, bet būtų įgijama didelė atsakomybė, ir dėl jos gana baisu)
Apv. Lazdų 10 - Nepasitikėjimas, piktnaudžiavimas, sunki padėtis. Noras pradėti naują gyvenimą ar veiklą - didelis, tačiau sunkią naštą kažkas nori permesti kitam.
Tai va, gal kuri padėsit aiškiau interpretuoti kortas? Labai padėtumėt, nes apsispręsti reikia šiomis dienomis, bet taip neramu