Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

galiu labai trumpai pakomentuoti savo kortas.
apverstas 7 taurės, tai iliuzijų atsisakymas. Jaučiu, kad aš tiesiog skendžiu iliuzijose apie save, save supantį pasaulį ir man tai be galo įgryso. Todėl atsirado ryžtas tam padėti tašką. Atsirado kažkoks įkvėpimas į viską žiūrėti realistiškiau.
Sekanti korta - trumpa kelionė. Iš tiesų, tuoj važiuosiu į sodą. Kovosiu su iliuzijom ir ten smile.gif
Vakare gal ir naujučiu, kas laukia. Ta apversta monetų dama būsiu arba aš arba kai kas kitas:)
Atsakyti
Žo, trečios kortos taip ir neatgaminau, kvailys parodė mane iš ryto visą laimingą, variau į kirpyklą stipriai atsinaujint bigsmile.gif ir šiaip kažkokia melancholiškai nusteikusi šiandien
Žvaigždės nė pro kur negaliu susiet, išskyrus nebent, kad fotkes žiūrėjau būtent su žvaigždėmis, kadangi šiomis naktimis meteorų lietūs cool.gif
Nu ir labiausia sugrojo tas netyčia atsivertęs lazdų 10 - neįtikėtinai lyg aš pati būčiau ten nupiešta, nes visą dieną tampiau ir dėliojau iš vienos vietos į kitas kai ką rolleyes.gif
Na jei namie pažiūrėjus į kaladę atgaminsiu tą trečią, gal dar ką susiesiu...
Atsakyti
na, gali toks bokstas reiksti ir tvarkoma saldytuva, bet kaip su atgaliniu rysiu kita syki - pranasavimu? Kai kita karta istrauksit boksta, kaip zinoti, ar tai vel reiks tvarkoma saldytuva ar ka kita? As taip pat traukdavau dienos kortas ir uzsirasinedavau reiksmes, bet veliau reiksme niekada nesikartodavo, o budavo vis kitos. Tada ir pameciau prasme smile.gif Nes gaunasi kaip pritempimas prie zinomos situacijos ir niekada neaisku kaip interpretuoti kai situacija dar nezinoma.
Tikiuosi, jums bus visai kitaip, bet ir as pati dar viliuosi sugrizti.

QUOTE(banguole @ 2013 08 11, 20:55)
Kaip idomiai, bet ar tikrai nesisieja? kartais kortos rodo itin buitinius dalykus, tiesiog neitiketinai ir gal nevisada galima "pagaut" ta reiksme. Pvz. karta issitraukiau dienos korta - Boksta - nu sakes galvoju kas bus? O jis elementariai atspindejo mano tvarkoma saldytuva. Meciau ten visokius stiklainiukus velniop...
Papildyta:

mirksiukas.gif įkopinsiu

Atsakyti
QUOTE(808 @ 2013 08 09, 21:54)
o jums taip nebuna, kad kortos rodytu jusu mintis arba trokstama ateiti? man pastoviai taip buna.

Man irgi taip būna,pagaunu savo mintis,kad susiasmenina dėliojimas kitiems rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2013 08 12, 12:06)
ok. rašom ir čia  mirksiukas.gif

Ojei,buvau jau susirūpinusi,kai viską paskaičiau,kad išikraustot iš šitos temos smile.gif

Reiks ir man prie Jūsų jungtis,bet tai darbas numučina,tai atostogos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mahora: 15 rugpjūčio 2013 - 13:28
aš vėl aptingau interpretuoti kortas... nors ir išsitraukiu jas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2013 08 12, 18:26)

Labute,

jau senokai prasei istraukti kortas Tavo draugu santykiams,tai viska imeciau i AZ mirksiukas.gif

Gal bijojau apsijuokti viesai rolleyes.gif smile.gif man idomiausiai,ar pataikiau,ar "Supjoviau gryba" smile.gif
Papildyta:
Siandiena issitraukiau dienos korta- XIII MIrtis

visa diena buvo ,kaip koks suletintas filmas,tysesi ilgai,darbo mazai,o vos spejau. Derliaus tikrai nieko nenupjoviau. Gal ir norejau atsiriboti mintimis nuo to kas paseno. Ko gero interpretuociau,kad baigesi savaite :)Pyniau mintis,kad siandiena man reikia poilsio,o ryt mastau,kad bus visai kitokios dienos,turesiu daug reikalu ir kartu tureciau susitikimu su baliais festivaliais. Bet dar ne vakaras rolleyes.gif
Atsakyti
Ar čia metate kortas?
Atsakyti
Norėčiau sužinoti daugiau nuomonės, kaip manot jei 3 burejos nusake labai panasią ateitį, nors man tai atrodo neįtikėtina, gali būti kad neišsipildys ?
Atsakyti
QUOTE(MariaMersedes @ 2013 08 21, 00:20)
Norėčiau sužinoti daugiau nuomonės, kaip manot jei 3 burejos nusake labai panasią ateitį, nors man tai atrodo neįtikėtina, gali būti kad neišsipildys ?

O kodel ejai pas net tris? Pasitikrinti ar teisybe nusake kitos dvi ? rolleyes.gif

Atsakyti
gal galetumet kuri ismest kada nusimato mano klases susitikimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Išsimečiau kortas sau rūpimu klausimu, bet interpretuot ir susiet jas tarpusavyje dar nemoku, tik bendras reikšmes žinau, gal kuri padėsit aiškiau interpretuoti?

Pirmas klausimas: Kaip man seksis, jei priimsiu šį darbo pasiūlymą?
Iškrito: Kardų Riteris, Laimės Ratas, apv. Taurių 10.

Kardų riteris - stipri asmenybė. gudrus ir drąsus asmuo, sugebantis patraukti paskui save žmones, negalima juo pasitikėti. (Priskirčiau šiai kortai žmogų, kuris siūlo darbą, nes kalbėti sugeba, ir patraukė tikrai pasiūlymas)
Laimės ratas - sėkmė, palankus likimo posūkis, kilimas karjeros laiptais. Praėjo vienas gyvenimo etapas, ateina kitas (lyg ir būtų geros pranašystės, bet nebesueina su pirmosios kortos perspėjimais)
Apv. Taurių 10 - Įtampa ten, kur anksčiau buvo laimė ir ramybė, įtampa santykiuose ir pan. (išvis nežinau, gal čia mano įtampa ir pergyvenimas dėl teisingo apsisprendimo ar priimti pasiūlymą ar ne)

Antras klausimas: Kas manęs laukia, jei šio pasiūlymo atsisakyčiau?
Iškrito: Diskų Tūzas, apv. Kvailys, apv. Lazdų 10

Diskų Tūzas - finansinė sėkmė, gali reikšti naujas galimybes, pvz verslo pradžią (jei būtų iškritę pirmame klausime, būtų viskas aišku, nes pasiūlymas susijęs su individualia veikla, bet dabar visai neaišku)
Apv. Kvailys - Įspėja nedaryti skubotų sprendimų. Nenoras apmąstyti naujai susidariusios situacijos kyla dėl to, kad vengiama atsakomybės (iš dalies, tai dabartinė mano būsena, pasiūlymas labai patrauklus, bet būtų įgijama didelė atsakomybė, ir dėl jos gana baisu)
Apv. Lazdų 10 - Nepasitikėjimas, piktnaudžiavimas, sunki padėtis. Noras pradėti naują gyvenimą ar veiklą - didelis, tačiau sunkią naštą kažkas nori permesti kitam.

Tai va, gal kuri padėsit aiškiau interpretuoti kortas? Labai padėtumėt, nes apsispręsti reikia šiomis dienomis, bet taip neramu g.gif
Atsakyti
Sveikos. Sita tema ziuriu visiskai liko uzmirsta doh.gif

Nejaugi cia niekas visiskai nebesimokina/nesipraktikuoja? rolleyes.gif
Atsakyti