Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

QUOTE(Prince @ 2012 12 11, 10:38)
Terze ,o tai kaip tas jausmas tikrai kaip drugeliu kutenimas wub.gif ?
O tai jau dirza naudoji,nuo keliu men cia ji reikia naudoti?

Man buvo anksciau kazkokiu itarimu, kad gal sujudejo, bet taip kaip sestad. akivaizdziai dar nebuvo... O jausmas, kad pagautum drugeli ir laikytum saujoj wub.gif wub.gif
Man gyd liepe naudoti dirza gal nuo 14sav, nes 2 leliukai ir po 3ICSI, nes tipo gimda jau gali buti pazeista po tiek proceduru, kokie nervai gimdos, ir kad ji atlaikytu.. o va matai, as kaip elgiuosi.. nu bet ant liemens to dirzo irgi negalejau detis gi...
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 12 10, 22:28)
Cia pasirodo mano skaniausia misraine, bet as dedu ne dziovintus grybus o virtus ir dar pomidoru padazo truputi dedu, kartais pupeliu virtu...  ax.gif Aciu, kad priminei  biggrin.gif Beja, o  nestuke.gif grybus valgyti galima? Kaip as juos megstu  wub.gif

Nu jo cia jau fantazijos reikalas, ka i jas dar ideti biggrin.gif O del grybu, tai net nezinau ar juos galima nestuke.gif , bet nesu girdejus, kad butu negalima g.gif

Terze tu gines paprasyk, kad parodytu kaip uzsideti mirksiukas.gif pas mane tai toks kaip pas Mergyte_82 "Gerda" firmos, bet as ji taip pat nemokejau normaliai uzsideti, tai sesute gines pries pora savaiciu tik parode kaip uzsideti, nors man liepe nuo 16 savaites ji nesioti blush2.gif nusipirkau ji tik 20 sav. doh.gif
O diskomforta as ir jauciu, atsisedus jis man verze doh.gif bet dabar jau pripratau ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 12 11, 09:42)
As niekad tos problemos neturejau, bet nestumo metu kokius 3 -4 kartus man nosis kraujavo, parasyta, kad tai normalu del didesnes kraujo cirkuliacijos ir silpnesniu kraujagisliu. Bet isivaizduoju, jei tu ta problema anksciau jau turejusi, tai gali pas tave daznai buti nestumo metu. O krauja skystinancius vaistus vartoji? As aspirina gerdavau... Pasitark su gydytoja, gal lieps koki askurutina tau gerti.

Terze, o nebandei youtube pasiziureti? Gali buti jei tas dirzas is uk? Bet jei storas dirzas pabandyk nugarine dali auksciau iskelti, ant juosmens, bent jau man tada neverzia sedint, o gydytoja butent taip nurode...

Na geriau aspirina,bet dabar jau nebe,na kai nueisiu kita savaite pas gydytoja pasiklausiu ka daryti tuo atveju.
Siandien visai jegu nera dirbti,tai traukia prie zemes doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Terze - su drugeliais tave! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 11, 10:43)
Man buvo anksciau kazkokiu itarimu, kad gal sujudejo, bet taip kaip sestad. akivaizdziai dar nebuvo... O jausmas, kad pagautum drugeli ir laikytum saujoj  wub.gif  wub.gif

Isivaizduoju koks tai nuostabus ir nepakartojamas jausmas, o kai dar du, tai.... wub.gif
Visos cia to laukiame issiziojusios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2012 12 11, 10:50)
Na geriau aspirina,bet dabar jau nebe,na kai nueisiu kita savaite pas gydytoja pasiklausiu ka daryti tuo atveju.
Siandien visai jegu nera dirbti,tai traukia prie zemes doh.gif

Ir as ne karta girdejau, kad nestumo metu tokiu dalyku buna, bet del visko zinoma geriausia pasitarti su gydytoju smile.gif
Beja, sveikinu sulaukus jau 12 sav. 4u.gif Greitai tas laikas eina smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras damos 4u.gif

Jauciuosi nutrukus nuo jusu, nors skaitau viska kas diena.Taigi griztu i seima biggrin.gif

Terziau, nerealus tas zuvyciu jausmas pilve, ka ? bigsmile.gif wub.gif Ir as jau laukiu....tik man dar teks ilgokai palaukt.

O as tai esu hormonu valdoma zmogysta kazkokia.Nezinau kas cia darosi, si nestuma kazkokios niurios mintys pas mane gyvena....Nieko nesinori, jauciuosi pavargusi nuo absoliuciai visko, niekam rankos nekyla....ir toooooks abejingumas viskam ir bet kam........

QUOTE(Prince @ 2012 12 11, 09:28)
Mergaites ar kuriai bega kraujas is nosies,nes man pradjo daznai katotis,anksciau buve yra ,bet uzsideginau ,o dabar kartojasi daznai ,net gulant g.gif

Pagerk vitamino C, jis stiprina kraujagysles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 11, 09:43)
Man buvo anksciau kazkokiu itarimu, kad gal sujudejo, bet taip kaip sestad. akivaizdziai dar nebuvo... O jausmas, kad pagautum drugeli ir laikytum saujoj  wub.gif  wub.gif
Man gyd liepe naudoti dirza gal nuo 14sav, nes 2 leliukai ir po 3ICSI, nes tipo gimda jau gali buti pazeista po tiek proceduru, kokie nervai gimdos, ir kad ji atlaikytu.. o va matai, as kaip elgiuosi.. nu bet ant liemens to dirzo irgi negalejau detis gi...

Labas vakarelis, mergaites 4u.gif

Terze, labai maloni naujiena, kad jau jauti pilvuke drugelius wub.gif wub.gif

Kalbejot apie maista. As, kai turiu laiko padarau sveciams sumustinukus: tarkuotas fermentinis suris, juodi ir raudoni ikrai (naudoju dirbtinius), cesnakas pagal skoni, krabu lazdeles ir majonezas. viska sumaisyti ir tepti ant baltos sumustiniu duonos (duonos riekeles galima supjaustyti i 4 dalis, bus maziukai sumustinukai). Siaip uztrunka viska padaryti, tai jeigu vyras turi laiko, gali padeti mirksiukas.gif
Mes su vyru Kaledoms ar Naujiesiems kepam saldu meduolini namuka ir torta meduti. Bet manau siemet gal nebeturesiu jegu biggrin.gif Tai vaziuodama pas tevus issikepsiu namines duonos ir tradicines silkes su svogunais bei morkomis. Niekada nepabosta. thumbup.gif
Papildyta:
Betule, laikykis, nepasiduok niurioms mintims 4u.gif Zinau pati, kad sunku ju atsikratyti, bet jos praeina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukryte28: 11 gruodžio 2012 - 18:04
Vilciuk wub.gif

Betute na kas cia tau dabar ,kad mintys tokios,nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 12 11, 10:46)
Terze tu gines paprasyk,

Taip, teks prasyti gines. Vat kai as uzsidedu, guliu, stoviu lyg normaliai, o kai sedziu tai pilvukas toks suverztas gerokai, tai zinok tu zmogau, cia taip turi buti ar ne g.gif

QUOTE(irute1984 @ 2012 12 11, 11:00)
Sveikutes smile.gif

Terze - su drugeliais tave! wub.gif

Aciu smile.gif Si vakara jie bildukai, nebe drugeliai smile.gif Beldziasi smile.gif nebe skraido smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 12 11, 18:22)
O as tai esu hormonu valdoma zmogysta kazkokia.Nezinau kas cia darosi, si nestuma kazkokios niurios mintys pas mane gyvena....Nieko nesinori, jauciuosi pavargusi nuo absoliuciai visko, niekam rankos nekyla....ir toooooks abejingumas viskam ir bet kam........
Pagerk vitamino C, jis stiprina kraujagysles  mirksiukas.gif

Gal cia tau normali busena??
Kaip ne kaip 2 vaikuciai dar reikalauja demesio is taves, o trecias pilvuky kelias audras... Laikykis... O dar aukle, vyras, kaip is vis tu gyva?

QUOTE(cukryte28 @ 2012 12 11, 19:06)
Labas vakarelis, mergaites 4u.gif

Terze, labai maloni naujiena, kad jau jauti pilvuke drugelius wub.gif  wub.gif

smile.gif wub.gif

Merginos, siandien isdrisau paskambinti N.K. Zinios tokios, pagal ja labai geros, Edvardso sindromas 1prie 10000, nervinio vamzdelio 1prie 3500 (ar 35000 nepamenu doh.gif ) o dauno 1 prie 350 pagal tyrima ir pagal testa 1prie 380....Nors... As ieskojau info nete, ten raso, kad moteriskem apie 35metus turetu buti 1 prie 950... PLZ pasidalinkite savo patirtimi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 11, 22:53)
Taip, teks prasyti gines. Vat kai as uzsidedu, guliu, stoviu lyg normaliai, o kai sedziu tai pilvukas toks suverztas gerokai, tai zinok tu zmogau, cia taip turi buti ar ne  g.gif 
Aciu smile.gif Si vakara jie bildukai, nebe drugeliai smile.gif Beldziasi smile.gif nebe skraido smile.gif
Gal cia tau normali busena??
Kaip ne kaip 2 vaikuciai dar reikalauja demesio is taves, o trecias pilvuky kelias audras... Laikykis... O dar aukle, vyras, kaip is vis tu gyva?
smile.gif  wub.gif 

Merginos, siandien isdrisau paskambinti N.K. Zinios tokios, pagal ja labai geros, Edvardso sindromas 1prie 10000, nervinio vamzdelio 1prie 3500 (ar 35000 nepamenu  doh.gif ) o dauno 1 prie 350 pagal tyrima ir pagal testa 1prie 380....Nors... As ieskojau info nete, ten raso, kad moteriskem apie 35metus turetu buti 1 prie 950... PLZ pasidalinkite savo patirtimi...  4u.gif

NAš jau rašiau daug kartų, bet pakartosiu.
dėl Dauno sindromo, tai man asmeniškai su pirmu nėštumu buvo 1:50, man tada buvo 35 m. Bet Saulutė sveikučiukė gimė.

Su antru iš vis nesidariau tokių tyrimų, nes echo geras buvo visada. O ir kitu atveju - niekas nesikeičia - juk gyvybė jau yra po mano širdim.

-----------

Dėl to pavargimo kai jau turim vaikelių, tai kai man būna sunku, kaip pavargstu, visada pagalvoju apie savo brolienę, kuri sukasi su 6-iais vaikiukais. Vyriausiam 14 m. mažiausiam 2 metukai. Man ji kaip pavyzdys - aišku gyvena sunkiai - socialiniam bute 8 -niese (butas 2-jų kambarių) doh.gif
(apie aukles tik pasvajoti gali) , bet kokia darni ir graži jų šeima.
Kaip gražiai sugyvena. Visada malonu pas juos užeiti. O Saulė tai svaigsta kaip veržiasi pas juos (ten penki berniukai ir viena mergaitė).
Na žodžiu, kai aš pavargstu, visada pagalvoju, kad tai niekis su vienu būti, na su dviem greitai būsiu. Irgi net pasvajoti negaliu apie aukles (dėl finansų).

kaip sakoma, kiekvienam savo džiaugsmai ir vargai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 12 11, 22:06)
NAš jau rašiau daug kartų, bet pakartosiu.
dėl Dauno sindromo, tai man asmeniškai su pirmu nėštumu buvo 1:50, man tada buvo 35 m. Bet Saulutė sveikučiukė gimė.

Aciu, supratau 4u.gif
As tuomet dar vargau matyt, kai tau dare genetinius.... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2012 12 11, 22:06)
kaip sakoma, kiekvienam savo džiaugsmai ir vargai  ax.gif

As skaitau knyga apie dvynukus, ten parasyta, bus akimirku, kai verks vienas vaikas, kai verks kitas, ir bus akimirku, kai verks mama smile.gif kazkodel kaifuoju nuo tos frazes smile.gif Bet jauciu, kad tom akimirkom kaifo nei kvapo nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 11, 21:19)
As skaitau knyga apie dvynukus, ten parasyta, bus akimirku, kai verks vienas vaikas, kai verks kitas, ir bus akimirku, kai verks mama smile.gif kazkodel kaifuoju nuo tos frazes smile.gif Bet jauciu, kad tom akimirkom kaifo nei kvapo nebus smile.gif

O ką rodė echo? Kad viskas buvo gerai? Tuomet nekreipk dėmesio į tuos kraujo tyrimus. 4u.gif

Frazė gera, galima ir pakaifuoti tongue.gif O laikui atėjus, svarbu nepamiršti, jog tai laikina. Plius, vis priminti sau, kaip ir kiek TO buvo laukta 4u.gif
Atsakyti