QUOTE(Terze @ 2012 12 11, 22:53)
Taip, teks prasyti gines. Vat kai as uzsidedu, guliu, stoviu lyg normaliai, o kai sedziu tai pilvukas toks suverztas gerokai, tai zinok tu zmogau, cia taip turi buti ar ne
Aciu

Si vakara jie bildukai, nebe drugeliai

Beldziasi

nebe skraido
Gal cia tau normali busena??
Kaip ne kaip 2 vaikuciai dar reikalauja demesio is taves, o trecias pilvuky kelias audras... Laikykis... O dar aukle, vyras, kaip is vis tu gyva?
Merginos, siandien isdrisau paskambinti N.K. Zinios tokios, pagal ja labai geros, Edvardso sindromas 1prie 10000, nervinio vamzdelio 1prie 3500 (ar 35000 nepamenu

) o dauno 1 prie 350 pagal tyrima ir pagal testa 1prie 380....Nors... As ieskojau info nete, ten raso, kad moteriskem apie 35metus turetu buti 1 prie 950... PLZ pasidalinkite savo patirtimi...
NAš jau rašiau daug kartų, bet pakartosiu.
dėl Dauno sindromo, tai man asmeniškai su pirmu nėštumu buvo 1:50, man tada buvo 35 m. Bet Saulutė sveikučiukė gimė.
Su antru iš vis nesidariau tokių tyrimų, nes echo geras buvo visada. O ir kitu atveju - niekas nesikeičia - juk gyvybė jau yra po mano širdim.
-----------
Dėl to pavargimo kai jau turim vaikelių, tai kai man būna sunku, kaip pavargstu,
visada pagalvoju apie savo brolienę, kuri sukasi su 6-iais vaikiukais. Vyriausiam 14 m. mažiausiam 2 metukai. Man ji kaip pavyzdys - aišku gyvena sunkiai - socialiniam bute 8 -niese (butas 2-jų kambarių)
(apie aukles tik pasvajoti gali) , bet kokia darni ir graži jų šeima.
Kaip gražiai sugyvena. Visada malonu pas juos užeiti. O Saulė tai svaigsta kaip veržiasi pas juos (ten penki berniukai ir viena mergaitė).
Na žodžiu, kai aš pavargstu, visada pagalvoju, kad tai niekis su vienu būti, na su dviem greitai būsiu. Irgi net pasvajoti negaliu apie aukles (dėl finansų).
kaip sakoma, kiekvienam savo džiaugsmai ir vargai