QUOTE(AnaMari @ 2012 12 10, 15:51)
Sveiki, nestukai
Isgelbekit mane nuo paranojos...

Siandien 35 ciklo diena (ciklas apie 30 dienu), apytiksliai 18 dpo, hcg 241,8, prg 59,53, kazkaip mazokiai atrodo
Rezultatas super

Didziausi sveikinimai ir sekmes nesiojant busimaji dziaugmeli
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 12 10, 17:28)
Labas merginos,
As labai labai nedrasiai bandysiu prie jusu jungtis jei priimsit
Nors mano

dar visai mazas, 6 savaiteles tik, taciau jau penktadieni buvau pas gine ir gavau nuotraukyte su savo "burbuliuku"

kitas vizitas vel penktadieni, labai tikiuosi kad jau matys plakant sirdute..
Skaiciau kad pas kazkuria mergaite bedos su sirdele, as irgi esu truputi sunerimus nes mano spaudimas aukstas, einu rytoj pas kardiologe, labai labai tikiuosi kad nieko blogo neras..
Sveikinu pamacius savo mazuli, na sirdute tokiu metu jau gali ir plakti, tikiuosi, kad galesi jau ja isgirsti

Pas mane tos problemos su sirdimi, tik dar nezinau tiksliai kas dar yra. Del spaudimo tai tereikes vaistuku pagerti ir viskas bus gerai

Svarbiausia nepergyventi, nors suprantu, kad lengva pasakyti, bet sunku igyvendinti
QUOTE(Prince @ 2012 12 10, 18:04)
Na kazkaip man dar vis patvinkcioja apacioje ,gal magnio isgerti
Man regis tie diegliukai yra labai normalu, bent jau as tai del to nepergyvenciau, nes man gydytoja sake, kad pojuciai gali buti be galo ivairus

Apsidraudimui ji rekomendavo (kai jau pradeda ciuozti smegenys del maudimu ar kokiu neaiskiu skausmu) pasitikrinti: bambos juostoje su delnu svelniai nuo vieno sono iki kito spustelk pilvuka, jeigu nera jokio jausmo, ar tik truputi suskauda viskas gerai, jeigu perduria kur labai stipriai, tai reskia kad gerti magni reikia, bet kaip suprantu ir tai nera blogai. Tad relax
QUOTE(Aster @ 2012 12 10, 20:17)

ATleistina
Sumąsčiau mini apklausą padaryt: planuoju, kuo reikės vaišinti svečius per šventes. Kas jums labiau patiktų? Tradicinės baltos mišrainės, keptos vištos ir pan.? Ar kas nors naujoviškesnio, įdomesnio ir neįprasto?
Manau, suderinti ir to, ir ano nepavyks, vis tik turbūt nebus jėgų ruošti po 8 karstus ir 6 misraines
As tai visad esu uz naujoves, tai rinkciausi koki netradicini varianta. Bet kai musu su vyru seimynos suvaziuoja su be galo skirtingais poreikiais, tai darau mixa, tada jau tikrai neapsisaunu. Cia labai priklauso nuo kokie sveciai ateina. Man paciai tai kuo daugiau naujoviu
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2012 12 10, 20:45)
O man patinka silkes salotos su morkom ir labai megstu musu kuciu tradicini patiekala skrylius su grybais
Na na kas cia per misraine

prasom placiau