Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Lietuva, kokia nuostabi TA wub.gif

Euforija, uzjauciu del vemimo 4u.gif As dar nesusiduriau su tuo smile.gif

Prince, mano pilvukas irgi matosi, jau nebepaslepciau nestuke.gif Vyras kartais taip pat klausia, ar tikrai neispuciau smile.gif ir kartu dziaugiasi jo didejimu wub.gif Tik gaila, kad poryt isvyksta i komandiruote dviems savaitems, o as taip bijau viena naktimis buti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 12 07, 10:30)
Oho, Prince, jau taip akivaizdziai matosi pilvukas?! smile.gif  smile.gif  Smagu  4u.gif  4u.gif

Aciu Pumpule uz patarimus, leksiu sian ramuneliu pirkti  rolleyes.gif

Na matosi bigsmile.gif ir man kaip patinka

cukryteneliudek
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 07, 13:26)
O kai stovi nejauti diskomforto, kad tempia, skaudena?
Siaip jis ir yra kietokas, ne lasinio gabalelis smile.gif Bet pajudinus turetu gana lengvai ,,judeti'', na tikiuosi supranti, ka turiu omeny  blush2.gif
Jei neskauda, nesusitraukineja, tai viskas ok wink.gif

Kai stoviu, diskomforto nejauciu, tik karts nuo karto suskausta, bet gal cia normalu...
Pajudinau biggrin.gif I sonus nekrust nejuda, o aukstyn zemyn juda... Tai cia teisingai judinu? smile.gif
Oij, kita syki, kai susitiksim, noresiu paciupineti jusu pilvukus smile.gif smile.gif
Greiciau mano zuvytes pradetu judinti uodegytes....

O del vaikelio svorio, tai kiek teko girdeti istoriju, kad buna, klysta tie echo aparatai, pvz. pasako vaikelio svori vienoki pries gimdyma, o gimsta tikrai ne tokio ir t.t... Na galbut tas isgirtasis VK echo neklysta...

Siandien pamirsau paskambinti genetikei del atsakymu doh.gif doh.gif

Po sitos paskaitos vakarykstes mastau siandien: o tai mano atveju, su 2 kleckiukais, reikia atskiru sepetuku-sukyciu ar ne? Na, jei tarkim pas viena is ju atsiranda tos pleiskanos, tai tada kita galiu uzkresti? Ir taip su viskuom?

Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 12 07, 14:07)
Lietuva, kokia nuostabi TA wub.gif

Euforija, uzjauciu del vemimo 4u.gif  As dar nesusiduriau su tuo smile.gif

Prince, mano pilvukas irgi matosi, jau nebepaslepciau nestuke.gif  Vyras kartais taip pat klausia, ar tikrai neispuciau smile.gif  ir kartu dziaugiasi jo didejimu wub.gif  Tik gaila, kad poryt isvyksta i komandiruote dviems savaitems, o as taip bijau viena naktimis buti verysad.gif

Tu gal Cukryte ir nesusidursi su pykinimu, gal busi is tu laiminguju rolleyes.gif nes man kai uzeina vakarais, tai doh.gif doh.gif doh.gif atrodo niekad nesiliaus.

O mano pilvukas tai nuo pat stimuliacijos atsikyses smile.gif jau ir nebedings jis o tik didesnis darysis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 12 07, 11:39)
Vioms nusispalvinusioms mergaitems  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mergaitems su gera TA  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pumpule klausimas tau, kiek daznai matuoji cukru?
Siandien ziuriu kazkap lyg ir daugiau isskyru, turbut jau reiks zvakuciu.
Mano mazuliukas, kai kaune sviete, svere 1600 g ir sake yra ilgom kojom  biggrin.gif

Pradzioje labai daug matuodavau, kokius 4 kart dienoje, bet as negulejau ligonineje, tau ta pati dare ligonineje,, dabar tik po kazkokio naujo maisto, ar kai daugiau suvalgau kazko pasimatuoju, pora kart i savaite... O kiek pvz. Tavo cukrus buna po 2 val. pavalgius vakariene?
Tavo mazuliukas atitinka laika gerai? Nevirsija?

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 07, 12:31)

PUMPULE, o tau dar echo darys? Kada paskuti karta dare? Kiek tada mazius svere?

Buvau siandien pas O.K., tai viskas neblogai.. Na atsiverimas padidejo vel 1 mm, bet cia snipstas smile.gif kaklas ilgas virs 3 cm... Vel liepia ramiai buti, bet visur raso, kad iki 3 mm atsiverimas visiskai normalus.. Na bet pasisaugosim...

O isami echo gal bus kita savaite, svori tai paskutini karta matavo vaiko tik genetike 26 savaiciu, buvo beveik 1 kg, kazlauskiene tik atskirai kuno dalis sumatavo, tai pagal ja mes atsilikome savaite... Na dabar esiu kita sav. Pas endokrinologe ir ji mane sius pas ginekologe, ir tada viska tiksliai matuos...

Beje mergyt, primink tavo daktariuko pavarde Jursenas ane?
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 12 07, 18:22)
Pradzioje labai daug matuodavau, kokius 4 kart dienoje, bet as negulejau ligonineje, tau ta pati dare ligonineje,, dabar tik po kazkokio naujo maisto, ar kai daugiau suvalgau kazko pasimatuoju, pora kart i savaite...  O kiek pvz. Tavo cukrus buna po 2 val. pavalgius vakariene?
Tavo mazuliukas atitinka laika gerai? Nevirsija?
Buvau siandien pas O.K., tai viskas neblogai.. Na atsiverimas padidejo vel 1 mm, bet cia snipstas smile.gif kaklas ilgas virs 3 cm... Vel liepia ramiai buti, bet visur raso, kad iki 3 mm atsiverimas visiskai normalus.. Na bet pasisaugosim...

O isami echo gal bus kita savaite, svori tai paskutini karta matavo vaiko tik genetike 26 savaiciu, buvo beveik 1 kg, kazlauskiene tik atskirai kuno dalis sumatavo, tai pagal ja mes atsilikome savaite... Na dabar esiu kita sav. Pas endokrinologe ir ji mane sius pas ginekologe, ir tada viska tiksliai matuos...

Beje mergyt, primink tavo daktariuko pavarde Jursenas ane?

O kur ir kas tau matuos blush2.gif Cia O. K echo darys ar kazkur kitjr?
Nea, mano daktariukas Jakiuno pavarde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 07, 19:49)
O kur ir kas tau matuos  blush2.gif  Cia O. K echo darys ar kazkur kitjr?
Nea, mano daktariukas Jakiuno pavarde smile.gif

Man RK poliklinikoje/ligonineje matuos, paskyre 34 ir 38 savaite. Tik del svenciu ir endokrinologes atostogu einu kita savaite, nezinau ar ji ta pacia diena nusius mane echoskopui, ar lieps kita diena ateiti...
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif

Pirmiausia tai sveikinu visas su gerom gerom TA, nieko ner geriau, nei isgirsti ir pamatyti, kad viskas yra gerai.... wub.gif

Mergyte, matau ir tavo nuotaikos taisosi mirksiukas.gif

Jaunasias nestukes sveikinu su pilvelio islindimais.As vis dar lenta ir nepanasu, kad kas nors artimiausiu metu keisis schmoll.gif As dar net ir itraukt pilva sugebu doh.gif O galvojau, kad gi trecias nestumas, turetu anksciau lyst.Nifiga biggrin.gif Nu ir gerai, vaiksiosiu toliau sau dziuvesis ir bus gerai irnesakyk.gif

Lietuva, gal ka praleidau, o kaip tu cia papuolei i ta ypatinga echoskopa ? bigsmile.gif isivaizsuoju, kad vaizsu prisiziurejai neuzmirstamu wub.gif

Terze, prajuokinai su tuo pilvo judinimu biggrin.gif reiks ir man pajudint kai toki turesiu, niekad nebandziau lotuliukas.gif

O as siandien buvau pas O.K., pradejo ziuret echo, puole dziaugtis, kad gimdute darosi svari grazi, net rankom suplojo.Is jos reakcijos supratau, kad pries tai situacija buvo kiek rimtesne, nei ji man sake....bet gal ir gerai, streso ir taip uzteko.Tai va.sake dabar jai del manes ramu, gavau tyrimus darytis, rasys i iskaita.Mano mazas zmogus auga kaip pasiutes, lenkia laika visom 4 d.i prieki, kas yra labai dziugu.Maciau, kad raitosi toks krevetukas wub.gif

Beje, Pumpule, velyvam nestume pagal tas rankas kojas man O.K. kartais pieva pamatuodavo.Viena diena lenkia laika visa savaite, o po 2 sav. jau savaite atsilieka.Kas siaip is esmes nera realu, kad taip butu......taigi nesinervuok labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Betut, nu va kaip smagu, kad viskas gerai jums thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes nestukes 4u.gif

Man iki Kaledu pats darbu ikarstis doh.gif tai vis truksta laiko prisisjungti prie forumo blush2.gif

man viskas gerai, tik gaktikauli labai skauda doh.gif ir kaip matot pagal laika nemiega unsure.gif Isskyru ( tfu tfu tfu ) daugiau nebuvo. thumbup.gif

Rota aciu uz tokius Kaledinius namucius wub.gif

PerKunui sveikinimai bis.gif , daug pienuko ir ramiu nakteliu

cukryte28 labai dziaugiuosi del taves , bet vis tiek saugok save smile.gif aukit ir stiprekit

Murauskė dziaugiuosi, kad musu zaliuju sarasas sumazejo mirksiukas.gif mane tai jau pradeda erzinti tas klausimas: o kas pas Jus bus doh.gif

Lietuva super TA, tikiuosi M gerai isisavino pamoka ax.gif man vizitas 13d, gaunasi kad irgi pradedu lankytis kas 2 sav.

QUOTE(Beta1 @ 2012 12 07, 22:15)
O as siandien buvau pas O.K.,

Puiku thumbup.gif labai dziaugiusi

Taigi blush2.gif visoms gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Beata, Lietuva su puikiom jumis TA smile.gif kaip smGu girdeti geras naujienas smile.gif

As tai sianakt visus rekordus pamusiau, gal kokius 6 kartus ejau i wc, pati buvau tokia nerami, uzmigt ilgai negalejau, paskui prabudus, neiseidavo miegoti, ir mazius kazkaip zemai labai judejo, spaude pusle.. Tai pradejau sapnuoti visokius sapnus apie prieslaikini gimdyma, bandinamus plauciukus... Kazkaip tas spaudimas mane neramina.. Nors O.K. Vakar manes klause ar nejauciu spaudimo apacioje, nes mazius zemokai, tai tikrai nieko nejutau iki sios nakties, bet jauciu cia dar mano nervai prisidejo del kitu problemeliu...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 12 08, 08:49)
Labas rytas,

Ir mes su maziuku sianakt beveik nemiegojome doh.gif o diena laukiame sveciu g.gif nezinau, kaip istversiu ax.gif
Atsakyti