Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 20, 08:05)
Man irgi nuo vakar vakaro pradejo gerkle skaudeti  blink.gif Nesuprantu is kur  unsure.gif Antradieni niekur is namu nelindau, o vakar TA buvau pas O.K, bet juk su masina, nu negalejau niekur susalt... Visa nakti skaudejo, o siryt dar ir sloga randasi  doh.gif Vakar buvo vaiku Kaledu senis mano darbovieteje, tai iseje vakare pajutau ta gerkles skausma, nu bet kaip, juk viskas patalpoje vyko  blink.gif
KA DARYTI? KA GALIMA  nestuke.gif ? Influcido turiu, gal jo galima???

Sniege - sveikinimai  4u.gif

Ir TANTUM VERDE purskalo galima, jis labai nuima skausma 4u.gif
Atsakyti
sniege, dideliausi sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 12 19, 21:52)
As bandau rasti pateisinima, kad tai yra del progesterono, nes jis prisideda prie plivo putimo, o mano doze jo sumazejo is 6 iki 2 per diena, tai gal del to ir pilvas nebe toks didelis, o dar biesas ima, kad vizitas tik sausio 3 d.  doh.gif Nu nieko reikes isgyventi  smile.gif

O tu dar naudoji crinona?

Labas rytas,
nezinau ka daryti rytais ,atsikeliu 5 val ryto ir noriu valgyti tai uzkandu ir nebeina uzmigti,o i darba po to vos beatsikeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 20, 09:05)
Man irgi nuo vakar vakaro pradejo gerkle skaudeti  blink.gif Nesuprantu is kur  unsure.gif Antradieni niekur is namu nelindau, o vakar TA buvau pas O.K, bet juk su masina, nu negalejau niekur susalt... Visa nakti skaudejo, o siryt dar ir sloga randasi  doh.gif Vakar buvo vaiku Kaledu senis mano darbovieteje, tai iseje vakare pajutau ta gerkles skausma, nu bet kaip, juk viskas patalpoje vyko  blink.gif

Sniege - sveikinimai  4u.gif

Man siandien taip pat prie gerkles skausmo sloga prisidejo doh.gif Stengiuos dar kol kas vaistu nevartoti, geriu tik arbatas, sildaus su druska gerle, skalauju su medetkom ar druska ir darau eukalipto inhaliacijas.Truputi jau maziau gerle skauda, bet savijauta tai... doh.gif o tai tau ir sventes....bijau, kad kosulys tik neprasidetu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 12 20, 11:29)
O tu dar naudoji crinona?

Labas rytas,
nezinau ka daryti rytais ,atsikeliu 5 val ryto ir noriu valgyti tai uzkandu ir nebeina uzmigti,o i darba po to vos beatsikeliu doh.gif

Pas ką,Prince,toliau žadi lankytis?
Aš vakar ir buvau TA,dariaus CRB,nes antra savaitė kovoju su sinusitu.Tai kai sužinojau rezultatą,vos nepamečiau telefono iš rankų.Mano CRB 40 blink.gif blink.gif blink.gif ,kur jau būnant virš 8 skiriami antibiotikai.Tai dabar geriu antibus 5 dienas ir žiūrim kas toliau unsure.gif
Atsakyti
sveikos mergytes:) sveikinu nauja nestuke 4u.gif dvigubai 4u.gif
Drovute mano pulsas 110..ir tai jau siknoj smegenu gyd iesko..siunte pas endokrinologa-viskas ok, dabar laukiu talono pas kardiologa...bando is manes ligone padaryti:) man ne pastoviai..buna kada ir normaliai pulsas..76-85..bet kai uzkyla, tai ir dustu ir oro truksta, ir silpna...tai jei butu 152, jauciu kojas uzversciau doh.gif
as kazkaip daugiau susiduriau su maloniais atvejais nestumo metu..as pati nelendu:) bet buna kad zmones man padeda patys..va kad ir uzvakar..stovejau labai dideleje eileje paste..tai toks vaikinukas uz nugaros stovejes priejo prie priekyje stovinciu bobuciu ir paprase mane uzleisti smile.gif autobuse dazniausiai irgi uzleidzia..bet neduok D uzsirausi ant kokios bobulencijos ar diedo seno..tai niekada nepasitrauks..man nesunku ir stovet..tiesiog baisu del maziuko saugumo..jei autobusas uzstabdys ar pan...
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 12 19, 22:52)
As bandau rasti pateisinima, kad tai yra del progesterono, nes jis prisideda prie plivo putimo, o mano doze jo sumazejo is 6 iki 2 per diena, tai gal del to ir pilvas nebe toks didelis, o dar biesas ima, kad vizitas tik sausio 3 d.  doh.gif Nu nieko reikes isgyventi  smile.gif

Man irgi vaidenasi, kartais lyg sumazeja tas pilvukas.. bet vakarais tai jau skustis negaliu-issupucia kaip kamuolys smile.gif Noriu dar didesnio smile.gif Svarstykliu elementai baigesi, vis pamirstu nusipirkti...

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 20, 09:05)
nu bet kaip, juk viskas patalpoje vyko  blink.gif

Ai, cia greitai... As ir namuose esu persalusi normaliai.... Sveik!!!Labiausiai man padejo karstos arbatos su medumi. Medu juk galima??

O as is mamologo.. Na, trumpai-iskoneveike mane, pasijutau kaip kokia nusikaltele...kur as anksciau buvau ir t.t., ai... ir paskyre echo kovo pabaigai smile.gifsmile.gif Tai kas is to, kur as buvau, jei as uzsirasiau liepos men smile.gif

Papildyta:
Beta, gal jau Rusija traukiasi? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 20, 12:30)
Beta, gal jau Rusija traukiasi?  g.gif  bigsmile.gif

Aha, kazkaip link Vakaru jau traukiames biggrin.gif Keliausiu uz valandos nagu lakuotis kokia zviegiancia raudona spalva tai nuotaika bus iki dangaus bigsmile.gif

Tik spaudimas siandien jauciu ne tai kad palei zeme voliojas, bet jau ir po zeme.Ikaliau Saridono, turetu pataisyt reikalus.Praeito nestumo metu irgi tas pats budavo.Zodziu smaguma biggrin.gif

Mergyte, jeigu labai didele sloga, gali ir Gelomyrtol kalti, ji irgi galima mirksiukas.gif Mane tik tai ir gelbedavo, nes del kreivos nosies pertvaros esu linkusi i sinusita.
Atsakyti
kai sloga - galima ir sinupreto, jis nekenksmingas mums nestuke.gif

Murauske, sveik mamytuk.
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2012 12 19, 14:27)
Sveikos  nestuke.gif
Ar priimsit?
Vakar susitikom su  wub.gif dviem plakančiom širdelėm  wub.gif

Aš taip nedrąsiai, dar... mažai laiko...  unsure.gif

Tuo pačiu paprotinkit mane: kaip užsidėti antrą liniuotę? Nu neatsimenu  doh.gif

sveika prisijungus - atsimenu ir aš su antru lėliuku išdrįsau prisipažinti 7 sav. kai jau plakė širdutė. Ilgiau jau neištempiau - juk mes čia visos kaip šeima wub.gif
ką tik buvo 7 sav. o dabar jau gimdymas ant nosies kabo doh.gif man tie n46tumai tiap greitai praeina, kad net graudu wub.gif
Šiandien keliauju pas daktarytę, hemoglobinas po 2 sav. pagertos geležies pakilo nuo 109 iki 111 - svarbu ne krenta, o kyla.
Tik naktim, prastai labai miegu. Kaip visos tur būt, kur jau pabaiga matosi tunelio gale.
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 12 20, 10:32)
Man siandien taip pat prie gerkles skausmo sloga prisidejo  doh.gif Stengiuos dar kol kas vaistu nevartoti, geriu tik arbatas, sildaus su druska gerle, skalauju su medetkom ar druska ir darau eukalipto inhaliacijas.Truputi jau maziau gerle skauda, bet savijauta tai... doh.gif o tai tau ir sventes....bijau, kad kosulys tik neprasidetu  blink.gif

na laikykis 4u.gif

QUOTE(Murauskė @ 2012 12 20, 11:15)
Pas ką,Prince,toliau žadi lankytis?
Aš vakar ir buvau TA,dariaus CRB,nes antra savaitė kovoju su sinusitu.Tai kai sužinojau rezultatą,vos nepamečiau telefono iš rankų.Mano CRB 40  blink.gif  blink.gif  blink.gif ,kur jau būnant virš 8 skiriami antibiotikai.Tai dabar geriu antibus 5 dienas ir žiūrim kas toliau unsure.gif

Na zadu pas Maciulionyte,bet kaip brangu tame VK ,bet ka darysi negi eisii dabar pas paprasta gine,baisu man kazkaip.

O kas tas CRB?
Atsakyti
Labas damos 4u.gif

as metu svori blink.gif Kaip cia bus dabar ? ir taip jau kaip distrofike atrodau doh.gif
Atsakyti
labuka, pilvuziukes wink.gif
vakar tiek pricitavau i nulinko pc, ehh
Ligoniukams sveikatytes!!!
errachka su pusiaukele 4u.gif
sniege sveika prisijungus, lengvu menesiuku!!!
AnaMari kas del vaisiaus vandenuko rijimo, tai jie ryja, ypac jei ka saldaus uzkandi wub.gif
kas del eiliu, kadangi as bunu su mazyte, ty didziaja ir plius pilvuku, tai naglai, per visas bobutes su vezimu atsiprasau ir vaziuoju. Isauklejom savo kaime mamyciu kasos darbuotojas uzteko pora skambuciu i nemokama Max linija su skundais. Nesu tikrai skundike, bet kai pardaveja uzmeta, ka ne mano reikalas i jusu pilvus spoksot doh.gif
QUOTE(Lietuva @ 2012 12 20, 15:17)
Šiandien keliauju pas daktarytę, hemoglobinas po 2 sav. pagertos geležies pakilo nuo 109 iki 111 - svarbu ne krenta, o kyla.
Tik naktim, prastai labai miegu. Kaip visos tur būt, kur jau pabaiga matosi tunelio gale.

ka gerei, kad taip pakilo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asmon: 20 gruodžio 2012 - 18:39