Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

QUOTE(Murauskė @ 2012 12 21, 10:56)
Kažkada kažkur čia,SM,skaičiau apie tai,kaip klaipėdietės susiorganizuoja valdiškus vizitus pas Mačiulionytę  mirksiukas.gif
Nos,iš kitos pusės,dabar lankytis reiks tik kartą per mėnesį,jau proto ribose gaunasi tie vizitai ir kainos už juos.

na ziuresim kai pirma karta nueisiu,nors dabar man jau nebesvarbu kiek moketi
QUOTE(irute1984 @ 2012 12 21, 12:53)
sveikutes nestuke.gif buvau sian echo maciau savo lialiu taip smagiai sportavo wub.gif tai pagal echo lenkiam laika visa savaite bei jau sveria visa 1 kg smile.gif mano 2.gif sedi ir nekaip nenori rodytis kas esa, tad ir toliau laukiam staigmenos biggrin.gif pagal gine tai manes laukia planinis CP

mano draugei ir CP turejo daryti,nes mergyte sedejo,tai ji dare kazkokius pratimus ir ji apsisuko zemyn galva
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 20, 18:20)
as metu svori  blink.gif Kaip cia bus dabar ? ir taip jau kaip distrofike atrodau  doh.gif

tokiame laike as abu nestumus meciau svori, nors irgi nelabai buvo is ko. bet paskui viskas palengva atsistoja i vezes, tad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 12 21, 16:32)
mano draugei ir CP turejo daryti,nes mergyte sedejo,tai ji dare kazkokius pratimus ir ji apsisuko zemyn galva

Kad lelilius dabar sedi tai dar anksti spresti jis/ji turi dar sociai laiko apsiversti. O planinis CP del to kad mazai laiko nuo ano CP praejo ir kad stangu metu gali plysti randas, o ir pati nenoriu rezikoti, as praeita karta labai greitai atsigavau po jo tai CP manes visiskai negazdina...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 12 21, 16:32)
Beta, laukiam taves prisiduodant po TA  4u.gif

Nemaniau, kad prismins mano TA siandien ax.gif Gerai viskas praejo, lele auga, sunku buvo nuotrauka padaryt, nes juda kaip pasiutes tongue.gif Paleido dabar mane iki sausio 2 d.

Kaip jusu nuotaikeles ? kaip einasi namu reikalai ? gal jau svieciasi horizonte isikelimo diena ? bigsmile.gif

QUOTE(Aster @ 2012 12 21, 17:08)
Sveikos,  nestuke.gif

truputį atitrūkus aš  ax.gif Oi, net baisu ir saldu... Taip norisi pasidžiaugti, bet ir laimę nubaidyti baisu  ax.gif Atrodo, mes spėjame viską, ką norėjome iki švenčių. Svarbiausia, kad aš virtuvę turėsiu  clap_1.gif Dabar baigia montuoti stalviršį, paskui dar užsuks elektrikas pabaigti paskutinius darbus  yahoo.gif

Ir metų planas praktiškai įvykdytas ax.gif

Saunuole drinks_cheers.gif Ne visiem tai pavyksta pries sventes.

QUOTE(Prince @ 2012 12 21, 17:32)

Matai, cia tie pratimai tai gai veikti nebent tada, kai yra tam potencialas, jeigu galima taip issireiksti.Nes ir mano lelius sedejo, tai ko tik nedariau doh.gif Ant galvos stovejau ir kiokius akrobatinius triukus atlikinejau, i baseina vaiksciojau, bandziau ten visaip ji apverst.Ir apvertimo procedura gydytojas siule, aciu D nesutikau nes net siurpas nueina per nugara, jei buciau tam pasiryzus, nes leliukas sedejo ir buvo apsivyniojes virkstele aplink kakla du kartus.Taigi tie pratimai akrtais tai zinai....gerai, jeigu viskas gerai.

QUOTE(prakriti @ 2012 12 21, 17:38)
tokiame laike as abu nestumus meciau svori, nors irgi nelabai buvo is ko. bet paskui viskas palengva atsistoja i vezes, tad viskas bus gerai  4u.gif

Labai tikiuosi biggrin.gif

Zinau, kad Terze siandien pas daktaryte irgi keliavo, kazin kaip jai sekes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 21 gruodžio 2012 - 17:18
QUOTE(Prince @ 2012 12 21, 10:05)
Na pas U nebesilankau,kazi gal eitu su ja pacia pasikalbeti ,gal ji valdiskai priimtu g.gif

Labas rytas 4u.gif

Labas vakarelis nestuke.gif
Prince, o kur U valdiskai dirba? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes 4u.gif

As sveika gyva thumbup.gif , tik paskendusi darbuose doh.gif

Mano leliukas irgi sedi ant uzpakaliuko ax.gif

Mergaites, kazkas buvo ikeles nuoroda su LORITOS drabuzeliais neprisimenu, kur issisaugojau doh.gif kazkodel pradedu isterikuoti, kad nieko neturiu doh.gif

Gal galima pakartoti blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Oj kiek cia graziu TA buvo bigsmile.gif thumbup.gif Tai va visoms po 4u.gif

Aster kaip smagu del jusu busto, po truputi i prieki judat bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif

As buvau kursuose, tai visai patiko bigsmile.gif ir dovanu gavau rolleyes.gif
Atsakyti
Beta, greiciau tas svoris apliptu tave blush2.gif smile.gif As tai per pilvuka ir liemeni puciuosi... nestuke.gif

Visa savaite kiekviena diena miniau tai poliklinikos, tai ligonines slenkscius doh.gif ir siandien pajauciau, kad krecia saltis, ciaudet pradejau, sloga bega... verysad.gif Geriu arbatas, citrina valgau, tikiuosi neprisikabins koks gripas blink.gif schmoll.gif

Visoms sveikatos 4u.gif nesusalkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 12 21, 17:32)
Labas vakarelis  nestuke.gif
Prince, o kur U valdiskai dirba? blush2.gif

Del u tai nieko nezinau smile.gif

Beta su geru TA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 21, 18:16)
Nemaniau, kad prismins mano TA siandien  ax.gif Gerai viskas praejo, lele auga, sunku buvo nuotrauka padaryt, nes juda kaip pasiutes  tongue.gif Paleido dabar mane iki sausio 2 d.

Zinau, kad Terze siandien pas daktaryte irgi keliavo, kazin kaip jai sekes  rolleyes.gif

Super! O kodel tau taip greit vel reikia rodytis? Ar cia tavo iniciatyva? smile.gif
Vakar irgi vakare TA buvau-viskas liuks, kaklelis ilgas, uzdaras, vaikuciai juda, detalaus echo nedare, nezinau kodel, gal kad pas genetike vel eisiu... Paeme slapimo tyrima, tepineli. Laukiu tepinelio rezultatu. A, pasiskundziau del dirzo, kad nepatogu-tai sako: ir nensiok, jei nepatogu smile.gif Tai nutrenkiau as ji toli toli....

Liepe nueiti pas kardiologa butinai..

O siandien intralipidus susilasinau, tai prijuokino mane kitos pacientes...Pasakojo, kaip deles deda ant dantenu kazkokiam kabinete, kad jaunyste atgal griztu smile.gif

Vaikuciai pilve juda vis smarkiau ir smarkiau, o jau burbuliuoja smile.gif Vakare MB sakau, cia ant taves burba lotuliukas.gif

Aster - su grazejanciais namais!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 12 21, 19:30)
Super! O kodel tau taip greit vel reikia rodytis? Ar cia tavo iniciatyva? smile.gif
Vakar irgi vakare TA buvau-viskas liuks, kaklelis ilgas, uzdaras, vaikuciai juda, detalaus echo nedare, nezinau kodel, gal kad pas genetike vel eisiu... Paeme slapimo tyrima, tepineli. Laukiu tepinelio rezultatu. A, pasiskundziau del dirzo, kad nepatogu-tai sako: ir nensiok, jei nepatogu smile.gif Tai nutrenkiau as ji toli toli....

Liepe nueiti pas kardiologa butinai..

O siandien intralipidus susilasinau, tai prijuokino mane kitos pacientes...Pasakojo, kaip deles deda ant dantenu kazkokiam kabinete, kad jaunyste atgal griztu smile.gif

Vaikuciai pilve juda vis smarkiau ir smarkiau, o jau burbuliuoja smile.gif Vakare MB sakau, cia ant taves burba  lotuliukas.gif 

Aster - su grazejanciais namais!

kas cia per grozio procedura biggrin.gif
Del vaikuciu smagumelis kad jie duodasi pilvelyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 12 22, 13:25)
kas cia per grozio procedura biggrin.gif
Del vaikuciu smagumelis kad jie duodasi pilvelyje thumbup.gif

Neklausk, neisbandziau dar to lotuliukas.gif

Gavau LV atsakymus... FUUU, esam jau ne persileidimo zonoje!
O mano feritinas 4... Kai norma nuo 10 iki 120(ar 160) Viska paaiskina, kodel alpstu, gal ir sirdute del to streikuoja...
Gero savaitgalio!!
Atsakyti