Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

QUOTE(Pina @ 2013 01 03, 19:18)
Sveikutes, su šventem visas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
O kaip skaiciuoti judesiukus? Man gyd sake skaiciuoti, kad butu bent 10 judesiuku per 12 val. Bet as visa laika galvoju, ar teisingai supratau  g.gif

Sveikutes 4u.gif su Naujais 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,retas svecias as ,bet paskaitau daznai blush2.gif
Man atrodo per valanda 10,o po to nebereikia skaiciuot,arba per pusvalandi5,kad butu g.gif
Siandien po genetikes TA esu sokiruota nunyko mano vaiko kiausiukai,zodziu perspalvinkit mane ruzavai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo late: 03 sausio 2013 - 18:34
QUOTE(irmuciukasss @ 2013 01 03, 19:14)
o kaip ta kakla jauti?nes man buna atrodo kad duria kazkas kaip peiliu ten..poto praeina...as jau taip noriu kuo greiciau..nors atrodo dar ankstoka gal truputi, bet jau noriu kuo greiciau gimdyt ir turet savo brangenybe ant ranku...mane tada apziurejo irina poltevskaja, labai patiko sita daktare...taip nuramino..bet jauciu nuotaikos zmogus jinai..nes daug neigiamu atsiliepimu del bendravimo...
Pumpule islauk termino..juk kartu turim gimdyt!!:)

Papildyta:

vajei tikrai nekaip skamba..paprasyk kad vyras gal kazko atveztu..nes juk tau visko reikia..ir vaikeliui reik..keista kad nescias maitina tuo paciu baisiu liginines maistu.. doh.gif o nezinai kiek laiko laikys tave? o kodel gulde cia o ne AK?del GB?
pagal ismatavimus sveria 2400+- 300gr..ner labai maziukas jau..kai ziurejau tuos ismatavimus, tai visi normoj, isskyrus FL(slaunikaulio ilgi) jis atsilieka..bet kaip sakau, gal bus mazesnio ugio, nes as 160, o mb 172...o juda jis labai daug..as net neskaiciuoju judesiu..nes pastoviai malasi po pilveli blush2.gif

Man atrodo viskas pas jus oki smile.gif jei dar malasi nuolat, tai tuo labiau smile.gif taigi nusiraminam ir toliau laukiam abi termino!!

Mane pagulde ne del prieslaikinio, bet del to kad rado ketonu slapime, tai susije su diabetu, tiesiog per sventes valgiau tiek pat angliavandeniu, bet nepaskaiciavau, kad per sventes daug rebiau valgiau, tai ir susidare tie ketonai..tai dabar turi pravalyti organizma, o ir tyrimu daug pridarys, nera to blogo kas neiseitu i gera... smile.gif

QUOTE(Pina @ 2013 01 03, 19:18)
Sveikutes, su šventem visas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
O kaip skaiciuoti judesiukus? Man gyd sake skaiciuoti, kad butu bent 10 judesiuku per 12 val. Bet as visa laika galvoju, ar teisingai supratau  g.gif

As tai supratau, kad tu pasirenki dienoje 1 val, per kuria visuomet skaiciuoji judesiukus ir ju turi buti per valanda 10, jei nesuskaiciuoji tiek, palauki dar ir dar viena val skaiciuoji (tarp judesiuku turi buti tarpas nors minimalus)
Atsakyti
PUMPULE, sorry, tikrai praleidau, kad tu ligoninej... Itariu, kad menkas malonumas, nors AK tai kaip viesbuty, silta, jauku, grazu visur smile.gif O tu RK guli? Kiek dienu zada laikyti?

IRMUCUUJAS, tai ir man pagal stiprius durstymus ir jauciasi kaklas, kaip adatom bado...
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 01 03, 21:08)
PUMPULE, sorry, tikrai praleidau, kad tu ligoninej... Itariu, kad menkas malonumas, nors AK tai kaip viesbuty, silta, jauku, grazu visur smile.gif O tu RK guli? Kiek dienu zada laikyti?

IRMUCUUJAS, tai ir man pagal stiprius durstymus ir jauciasi kaklas, kaip adatom bado...

Ech noriu i AK!!! Tragedija tam RK, lovos isguletos nezmoniskai, guliu tik kelias val, o jau nugara kaip isiskaudo... Atsiprasant, net i wc nera kaip ilgam reikalui nueiti, klozeto dankciu nera... Neisivaizduoju kiek laikys, jei ryt tyrimai bus geri, labai noreciaus prasytis lauk, bet gal jei ka sedtadieni bent jau israsytu...

O tas kaklelio nudiegimas, nesusijes buna su slapimo pusle? Man atrodo, kad kartais mazius ten paspaudzia, paspardo, tai taip skusmingai tada nudiegia... O gal tai vis del to kaklelis...
Atsakyti
Pumpule, eik tu sau kaip nepavydziu tau to RK unsure.gif AK tikrai kaip viesbuty, net depresija neima biggrin.gif Vien del siu priezasciu niekur kitur nenoreciau gimdyti schmoll.gif Laikykis, duok D greit paleis 4u.gif

Late, tai kaip cia jum tie kiausiukai nunyko ? Pries tai irgi genetike buvo nustacius, kad berniukas ar tik gine ? as kita penktadieni pas genetike keliauju, tai tikiuosi patikimos info is jos lupu biggrin.gif

terziau, sveik, nesirk 4u.gif Leliukai gal nusisuke malasi, labai nepergyvenk ir man taip budavo,kad tylu, ramu, jau ir panika suima, paskui kai pradeda maratona, kelias dienas nesustoja istisai mirksiukas.gif

Del meeto.Reikia nusprest vieta.Siulau variantus:

1. Panoramoj "La Crepe" kaip ir ana karta
2.Akropolyje "Soprano" ar kazkas panasaus, visai skanios picos
3."Mexika" Algirdo g.
4."Pekino antis" Algirdo g.

Arba prasom drasiai siulyti savo variantus, bet geriau butu konkreciai, o ne ten, kazkur tam ar kitam rajone biggrin.gif Nes labai sunku tokiu atveju perskaityti mintis biggrin.gif

Siulau laika ir data: pirmadienis, 18 val.

Taigi tetos netingim, laukiu jusu nuomoniu ir pageidavimu 4u.gif
Atsakyti
Pumpute
Uzjauciu del ligonines, tikekimes, kad kuo greiciau viskas atsitaisys ir galesi grizti namo 4u.gif Laikyk fronta biggrin.gif

Terze
Oi kaip as tave suprantu, nes pati per sventes sirgau, dabar jau daug geriau, bet to "gero" jausmo dar nepamirsau doh.gif Gerk daug skysciu, o nuo kosulio as geriau stodal sirupiuka, tai jis mane isgelbejo ax.gif

O as tai jau po genetiko TA, viskas super duper, pagaliau placenta pakilo i virsu, tai dingo visos gresmes biggrin.gif
Beja, nuspalvinkit mane ruzavai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
esu truputi isigandus,buvau filme ir ten viena epizodas tap mane isgasdino taip isigandau,kad dabar pergyvenu del lelliuko ,kad tik viskas gerai jam butu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 01 03, 22:12)
Sveikos mergaites,
esu truputi isigandus,buvau filme ir ten viena epizodas tap mane isgasdino taip isigandau,kad dabar pergyvenu del lelliuko ,kad tik viskas gerai jam butu. verysad.gif

Viskas bus gerai, tavo dabartinis pergyvenimas 100 kartu blogiau maziukui daro nei tavo isgastis smile.gif
Vargu ar kuriai pavyksta isbuti visus 9 men be jokio isgascio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 01 03, 22:12)
Sveikos mergaites,

Kokiam cia filme buvai? Net smalsu pasidare... Nemanau, kad leliukui pakenkei, atsimenu viena forumiete pasakojo, kad ja vyras isgazdino nakti netycia, tai ji klyke, nugriuvo, bet maziukui tikrai tai nepakenke...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 03, 21:22)
Kokiam cia filme buvai? Net smalsu pasidare...  Nemanau, kad leliukui pakenkei, atsimenu viena forumiete pasakojo, kad ja vyras isgazdino nakti netycia, tai ji klyke, nugriuvo, bet maziukui tikrai tai nepakenke...

Pi gyvenimas,tai ten tikgras issoko is valties tai taip issigandau ,siaubas,o sake toks geras filmas (na omeny svelnus),o ten grazus,bet toks truputi su tokiais efektais

karsta.gif aciu dievui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 03 sausio 2013 - 21:30
Irmuciuk, mano R pilnų 37 sav. gimė sverdamas 2380 4u.gif Ir tai, jis paskutinėm dienom jau blogai gaudavo maisto per virkštelę. Taip kad taviškis man rodos, labai gero svorio 4u.gif

Pumpule, už egiptietišką servisą RK 4u.gif Bet svarbiausia sveikata 4u.gif

Terze, sveikatos 4u.gif Dėl leliukų judesių labai neišgyvenk. Maniškis prieš šventes irgi buvo kažkaip pasisukęs, jausdavau tik rytais ir vakarais (jau kai būdavau lovoje). O prieš pat Naujus vėl kažkaip pakeitė padėtį, ir vėl jaučiu beveik nuolat 4u.gif Kaip tavo širdies reikalai? Geri kažką feritinui pasikelti? Kada vėl į LV?

Beta, aš dėl meet'o nepasisakau. Pirmadienį negalėsiu tikrai doh.gif

Prince, nervus į konservus 4u.gif Tigras tikrai mažiuko neišgąsdino 4u.gif

Vilciuk, ružavas balioniukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 01 03, 21:02)
Pumpute
O as tai jau po genetiko TA, viskas super duper, pagaliau placenta pakilo i virsu, tai dingo visos gresmes  biggrin.gif
Beja, nuspalvinkit mane ruzavai  wub.gif

oi per ta tigra pamirsau pasveikinti su mergyte wub.gif
Atsakyti