Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

QUOTE(late @ 2013 01 03, 17:34)
Siandien po genetikes TA esu sokiruota nunyko mano vaiko kiausiukai,zodziu perspalvinkit mane ruzavai bigsmile.gif

lotuliukas.gif jau trecia keicia spalva....tad ruziaviausi sveikinimai
Pumpule 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vilciukas11 taip pat sveikinu nusispalvavus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 03, 22:34)
Pumpule, eik tu sau kaip nepavydziu tau to RK  unsure.gif AK tikrai kaip viesbuty, net depresija neima  biggrin.gif Vien del siu priezasciu niekur kitur nenoreciau gimdyti  schmoll.gif Laikykis, duok D greit paleis  4u.gif

Late, tai kaip cia jum tie kiausiukai nunyko ? Pries tai irgi genetike buvo nustacius, kad berniukas ar tik gine ? as kita penktadieni pas genetike keliauju, tai tikiuosi patikimos info is jos lupu  biggrin.gif

terziau, sveik, nesirk  4u.gif Leliukai gal nusisuke malasi, labai nepergyvenk ir man taip budavo,kad tylu, ramu, jau ir panika suima, paskui kai pradeda maratona, kelias dienas nesustoja istisai  mirksiukas.gif

Del meeto.Reikia nusprest vieta.Siulau variantus:

1. Panoramoj "La Crepe" kaip ir ana karta
2.Akropolyje "Soprano" ar kazkas panasaus, visai skanios picos
3."Mexika" Algirdo g.
4."Pekino antis" Algirdo g.

Arba prasom drasiai siulyti savo variantus, bet geriau butu konkreciai, o ne ten, kazkur tam ar kitam rajone  biggrin.gif Nes labai sunku tokiu atveju perskaityti mintis  biggrin.gif

Siulau laika ir data: pirmadienis, 18 val.

Taigi tetos netingim, laukiu jusu nuomoniu ir pageidavimu  4u.gif

Man labiausiai tinka Panorama "la crepe"
Atsakyti
Sveikutes!
Man Panorama irgi tinka, bet ir kt vietos tinka rolleyes.gif Laikas irgi tinka smile.gif
Atsakyti
Man ir panorama tinka, atvaziuociau ir kitur.. Ir laikas geras smile.gif tik jeigu paleis aisku... Ech nemiegu jau nuo 3.30... Na bet ne namie, o juk ir taip jau sunku miegoti...
Atsakyti
Labas rytas,
Kazkokia as po Naujuju metu visai be jegu, naktimis nemiegu doh.gif is ryto susipykau su dukra, apsiverkiau user posted image
dabar is vis nieko nenoriu schmoll.gif o reikia tiek viskuo suspeti per 1.5 men doh.gif

Meetuke negalesiu dalyvauti verysad.gif mes svesim Pravoslavu Kaledas newyear.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes 4u.gif

Retai parasau, bet viska skaitau, tik ner nuotaikos pastaruoju metu kazko unsure.gif

Sveikinu nusispalvinusias mergytes thumbup.gif 4u.gif

Pumpule laikykis 4u.gif

O as turiu pora klausimeliu:

1. Ar pirkote gimdymui is vaistines kelnaites( vienkartines, tinklines,..)? ka dar is vaistines reiktu isigyti gimdymui?

2. Ar normalu nestumo metu tureti maza kuno temperatura? (pas mane ji 35.9-36.2 doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 01 04, 12:14)
Sveikos nestukes 4u.gif

Retai parasau, bet viska skaitau, tik ner nuotaikos pastaruoju metu kazko unsure.gif

Sveikinu nusispalvinusias mergytes thumbup.gif  4u.gif

Pumpule laikykis  4u.gif

O as turiu pora klausimeliu:

1. Ar pirkote gimdymui is vaistines kelnaites( vienkartines, tinklines,..)? ka dar is vaistines reiktu isigyti gimdymui?

2. Ar normalu nestumo metu tureti maza kuno temperatura? (pas mane ji 35.9-36.2  doh.gif )

Sveika smile.gif

Ką pasiimti į ligoninę
Į gimdyklą:
1. Pasas ir Sodros pažymėjimas. 2. Nėščiosios kortelė. 3. Pinigai.
4. Foto aparatas ar kamera. 5. Mobilus telefonas ir pakrovėjas;
6. Šlepetės (sau ir tėčiui). 7. Naktiniai ir chalatas (jei ligoninė nerengia)
8. Medvilninės kojinės. 9. Gumytė plaukams/ segtukai. 10. Vazelinas lūpoms.
11. Vandens butelys. 12. Gal bananas, laikraštis tėčiui. 13. Pora sauskelnių sau. 14. Pora pampersiukų mažyliui 15. Vilnonės kojinytės. 16. Kepurytė, bodis/siaustinukai, šliauštai.

Antras maišelis vaikui:
1. Sauskelnės vaikui. 2. Drėgnos servetėlės.
3. Šliaužtinukai - 5 vnt. 4. Apatiniai marškinėliai ar bodžiukai - 5 vnt.
5. Kepurytė išvirkščiom siūlėm - 2 vnt. 6. Kojinės (vilnonės ir medvilninės).
7. Pirštinytės. 8. Merliukai. 9. Dekis (dėl grožio). 10. Pora palų. 11. Čiulptukas, buteliukas, antspeniai, aliejukas (jei yra poreikis).

Trečias maišelis mamai (po gimdymo – į palatą):
1. Naktiniai. 2. Medvilninės kojinės. 3. Tinklinės kelnaitės. 4. Įklotai. 5. multimam kompresai, garmastan/bephanten. 6. Prausimosi ir higienines priemonės: • rankšluosčiai (prausimuisi ir rankoms).
• dušo želė • šampūnas ir kondicionierius • dantų pasta ir šepetukas
• intymios higienos prausiklis • kremas veidui • šukos • veidrodėlis.
7. Liemenėlės. 8. Įdėklai į liemenėlę. 9. Vienkartinės servetėlės.
10. Tualetinis popierius. 11. vandens butelys. 12. Mikrolax.

Ketvirtas maišelis (sukrauk tėčiui, kad atneštų ateinant jūsų pasiimti):
1. Drabužiai vaikui. 2. Drabužiai mamai (patartina ne mergautiniai džinsai - bus dar maži). 3. autokėdutė.

Del tempos nezinau, kasiklausk daktares, matyt del to kad ji pas tave zema ir jautiesi nakaip...

Tik iklotai yra spec po gimdymo nesisimaisyk su paprastais kurios naudojam per mmm.

As emiau 2 didelius iklotus, 2 vidutinius ir 3 mazus, nors visu ir nesunaudojau, nes po CP iskarto gulejau plika ant palutes tai sunaudojau 3 vienkatrines palas uztad iklotai liko, veliau tiko paprasti Naturella 5 lasiuku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 04 sausio 2013 - 12:37
QUOTE(irmuciukasss @ 2013 01 03, 17:59)
mazylis vietoj 35 sav, atitiko 34..bet gyd saka, kad norma..tiesiog bus mazesnis vaikelis..nes mes su mb mazi..ar kazkam buvo kazkas panasaus...zinau, kad gal be reikalo nerimauju, nes gyd nemato tame nieko blogo...bet kazkaip kai visad buvo diena dienon, o dabar atsilieka, tai visko prisigalvoju..

gali buti rami manau,tiesiog bus mazesnis vaikelis, ne visi gi vienodo didumo mirksiukas.gif ir musiske visada budavo mazesne, o ir dabar coliuke palyginus su kitais vaikais - dabar tesveria 9,4 kg, bet viskas gerai, jokiu bedu mirksiukas.gif
taigi nepergyvenk ir jums viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 01 04, 11:14)
Sveikos nestukes 4u.gif

2. Ar normalu nestumo metu tureti maza kuno temperatura? (pas mane ji 35.9-36.2  doh.gif )

drovvute pas mane tokia tenpe visada budavo ta prasme pries nestuma-bet ir dabar ji tokia-nezinau ar ji cia normali ar ne....bet pastovi praktiskai..
Atsakyti
Pumpule, kantrybes tau ligoninej 4u.gif ir greiciau sveik smile.gif

As buvau pas gydytoja del biuletenio, pasakiau apie pilvo pakietejimus, sake kita kart is karto vaziuoti tikrintis, o as pagulejau, man praejo kietumas ir viskas... Kita karta nieko nelaukus vaziuosiu apziurai. Ir dar, akusere sake, kad dar negalejau jausti jokiu judesiu... schmoll.gif verysad.gif
Nors tiek gerai, kad si karta tepinelis geras, patikrino dantukus-sveiki smile.gif
Laukiu nesulaukiu treciadienio-pas genetike rolleyes.gif
Papildyta:
Vilciuk, su gera TA, ruzavi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 01 04, 15:26)
Pumpule, kantrybes tau ligoninej 4u.gif  ir greiciau sveik smile.gif

As buvau pas gydytoja del biuletenio, pasakiau apie pilvo pakietejimus, sake kita kart is karto vaziuoti tikrintis, o as pagulejau, man praejo kietumas ir viskas... Kita karta nieko nelaukus vaziuosiu apziurai. Ir dar, akusere sake, kad dar negalejau jausti jokiu judesiu... schmoll.gif  verysad.gif 
Nors tiek gerai, kad si karta tepinelis geras, patikrino dantukus-sveiki smile.gif
Laukiu nesulaukiu treciadienio-pas genetike rolleyes.gif
Papildyta:
Vilciuk, su gera TA, ruzavi sveikinimai  4u.gif  wub.gif

Tikrai gejai jausti, as nuo 17 savaites tikrai stipriai jurau, o 16 savaite pradejau jausti retsykiais...
O tai si kart netikrino maziuko? Na genetike atidziau paziures...

Siandien man atejusi edokrinologe pasake, kad isleis namo, nes slapimas svarus, kaip as apsidziaugiau.. Nuejau klausti kada cia isleis, tai pasake kad iki ryt tikrai neisleis, nes rytinis tyrimas vel blogas (endokrinologe nesulauke rytinio tyrimo)... Kokia as apgauta jauciausi, ne tas zodis.. Jei butu nesake, kad isleis, tai butu dzin, o dabar jau buvau nusiteikus... Ech na gal ryt isleis...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 04, 15:15)
Tikrai gejai jausti, as nuo 17 savaites tikrai stipriai jurau, o 16 savaite pradejau jausti retsykiais...
O tai si kart netikrino maziuko? Na genetike atidziau paziures...

Siandien man atejusi edokrinologe pasake, kad isleis namo, nes slapimas svarus, kaip as apsidziaugiau.. Nuejau klausti kada cia isleis, tai pasake kad iki ryt tikrai neisleis, nes rytinis tyrimas vel blogas (endokrinologe nesulauke rytinio tyrimo)... Kokia as apgauta jauciausi, ne tas zodis.. Jei butu nesake, kad isleis, tai butu dzin, o dabar jau buvau nusiteikus... Ech na gal ryt isleis...

Pumpule, iki kiek buvo uzkile ketonai pas tave? As, kai pakliuvau i rk, tai taip ir nebepaleido, nes rytiniame slapime vis ju budavo. Nenoriu nuliudinti, bet gali tiketis bet ko. Svarbu, kad vaikeliui viskas gerai.

Atsakyti