Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Sveikinu Drovute su dekretu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ana Mari, skaiciukai man irgi atrodo geri wub.gif wub.gif Antras ratas prasideda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2012 12 10, 15:53)
Sveikinu Drovute su dekretu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ana Mari, skaiciukai man irgi atrodo geri  wub.gif  wub.gif Antras ratas prasideda  wub.gif

Aciu ax.gif

Aha, kazkaip paciai dar nesitiki, tik kad viskas gerai butu wub.gif O jus jau koooookie dideli!!! bigsmile.gif
Atsakyti
AnaMari, suprantu puikiai ko klausi.Bet matai, pas tave neaisku kada tiksliai buvo O ir apvaisinimas, taigi dabar nera cia ko per daug interpretuoti.O siaip is esmes, pats savaime HCG skaicius yra niekis.Ir nesvarbu ar dabar jis yra 100, 200 ar 500.Svarbiausia yra jo dinamika.Tai as tavo vietoj daryciaus poryt ir ziureciau kas vyksta.PRG labai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 12 10, 14:03)
jausmas laaaaaabai geras thumbup.gif  biggrin.gif o va planu tai neturiu g.gif kazkaip pagalvoju, kad bus man liudna, neturiu jokio hobio doh.gif o ir nemoku nieko, nei siut, nei nert, nei megzt,...... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Drovute, su dekretu tave 4u.gif thumbup.gif
Zinai, as irgi neturiu jokio megiamo hobio g.gif Tai labai gerai ir nieko neveikti, ilsetis, paskaityti knygas...zodziu leisti sau patinginiauti smile.gif Kartais ka nors skanaus iskepu rolleyes.gif

O man vis dar biuletenis, bet pradesiu po truputi daugiau pavaikscioti, reikia pratintis. Pilva vis dar paskaudena, paguliu ir praeina. Darbe juk gulejimo salygu nera biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos,

As labai labai nedrasiai bandysiu prie jusu jungtis jei priimsit blush2.gif
Nors mano nestuke.gif dar visai mazas, 6 savaiteles tik, taciau jau penktadieni buvau pas gine ir gavau nuotraukyte su savo "burbuliuku" wub.gif kitas vizitas vel penktadieni, labai tikiuosi kad jau matys plakant sirdute..
Skaiciau kad pas kazkuria mergaite bedos su sirdele, as irgi esu truputi sunerimus nes mano spaudimas aukstas, einu rytoj pas kardiologe, labai labai tikiuosi kad nieko blogo neras..
Atsakyti
AnaMari, tyliai sveikinu 4u.gif

JuodojiVenera, sveikinimai prisijungus 4u.gif Prisimenu ta jausma, kai isvydau maza zirniuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 12 10, 12:24)
As jau dekrete  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 12 10, 15:28)
Labas merginos,

As labai labai nedrasiai bandysiu prie jusu jungtis jei priimsit  blush2.gif
Nors mano  nestuke.gif  dar visai mazas, 6 savaiteles tik, taciau jau penktadieni buvau pas gine ir gavau nuotraukyte su savo "burbuliuku"  wub.gif 

sveikute nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Juodoji_Venera sveika prisijungus 4u.gif lengvu tau menesiuku wub.gif

cukryte28 as ir daug gaminu, tik reik atsisedus gamin nes nugara nelaiko jau manes doh.gif , o siaip tai saldumynus kepu pastoviai, tai va ir per 2 sav. 2kg uzsimeciau doh.gif doh.gif doh.gif turbut po svenciu sversiu jau visa 100 kg doh.gif

Aciu dar karteli visoms uz sveikinimus ir balionelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 10, 16:20)
.Svarbiausia yra jo dinamika.Tai as tavo vietoj daryciaus poryt ir ziureciau kas vyksta.PRG labai geras  mirksiukas.gif

Eisiu ir kartosiu treciadieni pioneer.gif
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 12 10, 16:28)
As labai labai nedrasiai bandysiu prie jusu jungtis jei priimsit  blush2.gif

Kaip faina, matei jau savo stebukleli wub.gif
QUOTE(cukryte28 @ 2012 12 10, 16:33)
AnaMari, tyliai sveikinu  4u.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 12 10, 18:28)

Skaiciau kad pas kazkuria mergaite bedos su sirdele, as irgi esu truputi sunerimus nes mano spaudimas aukstas, einu rytoj pas kardiologe, labai labai tikiuosi kad nieko blogo neras..

As turiu pirminearterine hipertenzija ir prolapsa, geriu nuo spaudimo dopegyt, bet ir tai kartais pakyla. Vakar buvo 144/85, bet siandien gine sake, kad tai dar nera baisu, o iki vaistu(6 nestumo savaite) buvo 160/90, bet ir tai i ligonine negulde 4u.gif tau reiktu vaistuku spaudimui kontroliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai Drovute su dekretinemis,as tai esu siuvinetoja kryzeliu ir megstu panerti,bet dabar noro nera biggrin.gif ,tai ziuresim kai iseisiu i dekretines kas bus biggrin.gif

Na kazkaip man dar vis patvinkcioja apacioje ,gal magnio isgerti g.gif

Sveikinu naujai prisijungusias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 12 10, 18:04)
Sveikinimai Drovute su dekretinemis,as tai esu siuvinetoja kryzeliu ir megstu panerti,bet dabar noro nera biggrin.gif ,tai ziuresim kai iseisiu i dekretines kas bus biggrin.gif

Na kazkaip man dar vis patvinkcioja apacioje ,gal magnio isgerti  g.gif

Sveikinu naujai prisijungusias 4u.gif

O pas tave neuzkieteje viduriukai? Man buvo panasiai, bet pasidariau klizmute ir praejo tie tvinkciojimai?

Drovute su dekretu.. As tai kazkaip net hobiams neturiu laiko.. Drauges aplankau, dar kol kraiteli visa susipirkau, bet dar nespejau nieko issiskalbti, issilyginti, o jau ketvirta savaite eina kaip namie... Dar i kursus nueinu.. Jauciu paskutini menesi tai kai jau gulesiu, tai hobius palavinsiu savo, nes kazkaip tas laikas greitai bega..

Juodijo venera sveika prisijungus prie musu smile.gif dziugu visuomet sulaukti geru naujienu! Suorantu, pirmagimio ilgiau reikejo laukti, xixixi, o antras nelauktai?
Atsakyti