Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir tvarka namuose

Pas mus namie tvarka užsilaiko ne ilgiau kaip iki pietų ...ryte apsikuopiam o popietų vėl tas pats...tai va tikrai tas posakis teisingas apie sniego šlavimą sningant cool.gif
Atsakyti
As tvarkausi dzn is ryto iki isejimo i lauka (12 val.), speju ir namus isiurbliuot , isplaut , nuvalyt dulkes . Zaisliukus maziukas aisku isnesioja po namus , stalcius iskrausto , bet man nesunku einant pro sali viska sudeliot i vietas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darara: 11 sausio 2009 - 18:06
kai i darzeli neina vyresnelis, tai namuose tvarka neuzsilieka ilgam verysad.gif nes zaislus istampo po abu kambarius doh.gif o dar tapyti uzsimano thumbup.gif tai ka ispyles, tai apsipyles, tai purvinom rankom uzuolaidas palietes ir t.t.
Atsakyti
Visos temos neperskaiciau, bet viena, ka galiu pasakyti - uzuojauta Vingro Vingrienei lotuliukas.gif Visa diena moteriske su švabra... O dar Vingras muset nori, kad vaikui ne valanda ir ne dvi skirtum laiko, zaidimams, skaitymams ir pan. Och, tegu jis bent savaite pasilaiko savo nurodymu - rasys nauja knyga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ATSIKELIAME VISKAS TVARKOJE(IS VAKARO KAI VISI SUMIEGA ...SUSITVARKAU) PABUNAME IKI MEIGELIO, ZAISLU PINA, STALCIAI SPINYUKES ATIDARINEJAMOS,KAS PASK=IEKIAMA PAIMAMA......UZMIEGAME..VEL SUSITAVRKAU,TAME TARPE IR PIIETUS PADARAU...ATSIKELIA, VEL TAS PATS...... PREIS 17VAL VEL SUSITARKINEJU, NES TETUKAS GRYS....VEL VISKAS ISNESIOJAMA...EINA MIEGOTI VAKARE..VEL SUSIRENKAME..ATSIKELAI IR VEL TAS PATS...IR TAIP KIEKVIENA DIENA...BET VEINA LAIME MAN..VYESNELIS PADEDA LABAI......IR SAVO DAIKTUKUS PASIDEDA I VIETA,..IR TETUKA ISMOKINOME KA PAEMEI -PADEK ATGAL, KA ATIDAREI-UZARYK, KA ATSUKAI-UZSUK, KUR PADEJAI-NUNESK ATGAL..IR T.T.

bigsmile.gif biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O as neimu y galva del tu svabru,yra laiko ir susitvarkau,dar aisku pats nelaksto po namus,bet su mano pagalba lotuliukas.gif vaiko zaisliuku visuose kampuose pilna buna,gryzta vyras ir apsitvarkau nebeda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 25 sausio 2009 - 09:59
aš tai nepergyvenu dėl tos švaros, nėra taip, kad ryte susitvarkau, o tvarkausi tada, kada tik turiu laisvą minutę ax.gif
Atsakyti
tvarkausi,kai vaikas zaidzia su zaisliukais arba kai uzmiega pietu miego,bet is paskos su sluota nebegioju ax.gif
Atsakyti
Buvo laikai, kai ir as kasdien dulkes valiau ir grindis ploviau. Bet su vaikais tvarkymasis - kaip pasaka be galo. susitvarkom vakare, rimciau - savaitgaliais. Yra toks posakis: kai nieko negali pakeist- keisk poziuri. Sava sveikata irgi brangi.
Atsakyti
laba, jungiuos prie jusu. 4u.gif pritariu kad butina keist poziury, kitaip amen. tvarka megstu, bet tam nera laiko, gyvenam 5 zmones, nenuorama papuga ir dar remontas, tai tvarkymuisi galo nera.tvarkaus, jei tam turiu jegu ir nuotaikos. del kitu, jei uzeitu, butu geda, bet..tai ne muziejus, o mano namai, kur nuolat zaidziama, valgoma, skaitoma, piesiama ir kt.susitvarkai is ryto, po piet-tvarkos ner, tai kam save taip kasdien alint.
Atsakyti
as ir tvarkaus kai laiko laisvo buna - neiseina kitaip su dviem vaikais. mazasis lelius jei miega daugiau - speju kilima prasiurbliuot, grindis isplaut, jei neramus - nespeju, vyresniosios zaislus su koja tenka prasispardyt lotuliukas.gif as kazkaip pirmenybe teikiu tarkim sviezio pilnavercio maisto gaminimui, juk manrods svarbiau gerai maitintis, kad MP kokybiskas butu, tada vaikiukas sveikas augs, ir jokios alergijos nekibs nei bakterijos. o gaminant normalius pietus laiko tvarkymams ne visada lieka, vaikus gi dar ir aprengt, nupraust reikia, paciai susivarkyt, ne kaip ziezulai su svabra po namus lakstyti biggrin.gif be to jei auginsi siltnamio salygom, tai ir sirgs istisai. vaikai realiam pasauly turi gyvent, imunitetas turi susiformuot. buvo ir man sterilumo manija uzejus, kai is gimdymo namu su pirma lelia grizau, baltos paklodes gi ligoninei ir tt, kiekvienam pervystymui ant naujos palutes guldai.. bet greit atsoko fantazija lotuliukas.gif ziu kad nebespeju nieko, skalbiniu kruvos, pati kaip ragana.. o dabar, kai vaikiukai du, tai vyresnioji dar ir isdaigas krecia, tai isberus, ispylus kanors, istisai demesio reikalauja. o kur dar antras - savaitinis, prie papo prisiciaupaves... lotuliukas.gif zodziu nepasius ta tvarka, yra svarbesniu dalyku, nei uzuolaidu kasdien siurbliavimas tongue.gif o del patalynes tai as irgi palute ant lovos patiesiu islyginta, ten ir guldau leliuka...
Atsakyti
lyg ir speju kol kas...neblizga namai, sterilumo toli grazu nerasta, bet tvarkinga ir tiek smile.gif
Atsakyti