Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir tvarka namuose

Man temos pavadinimas sypsena isspaude,nes sitie du zodziai tarpusavyje nesuderinami biggrin.gif Yra posakis : tvarkytis namus augant vaikams,tas pats,kas sluoti kiema sningant smile.gif ..
Taigi,kol mazas buvo,dar dar,idedavau i vibro kedute,nesiodavausi po kambarius,jis miegodavo arba stebedavo,o as tvarkydavausi rolleyes.gif Bet kuo toliau,tuo labiau tai yra misija neimanoma biggrin.gif Dabar tai jau reik viska megdziot,ka darau - jei sluoju,ir jam reik sluotos,jei plaunu-skurlio.IR siaip - kol viena kampa sutvarkai - kitame vel betvarke ax.gif
Atsakyti
Ir pas mus tankas per kambarius pervažiuoja n kartų per dieną.Kol mažius miega truputį aprenku žaislus, o kai pabunda ir vėl savo tvarką įveda.Aš buvau didelė tvarkos mėgėja, bet atsiradus vaikeliui, kaip liaudis sako "atleidau raumenį".
Atsakyti
mes tai tvarkomes dviese blush2.gif mazuliukas guli nesiojamoja keduteje a as susitvarkau kambariukus... mirksiukas.gif bet tai ilgam netrunka, nes mazasis nesiojamas po visus kambarius - tai visur turi buti jo zaisliuku, palyciu nusivalyti... doh.gif tad mano tavrka tik ta kad dulkes akyciu nebado blush2.gif
Atsakyti
na kur jau čia palaikysi tvarką,na nebent siurbiu tai draugauja su siurbliu hihihi.gif bet jeigu valau veidrodžius tai eina iš paskos ir laižo ,apie stalčius tai nėr ka ir kalbėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(puculis @ 2009 01 08, 09:51)
na kur jau čia palaikysi tvarką,na nebent siurbiu tai draugauja su siurbliu hihihi.gif bet jeigu valau veidrodžius tai eina iš paskos ir laižo ,apie stalčius tai nėr ka ir kalbėti schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geras, pabandziau isivaizduot ta vaizdeli biggrin.gif apie veidrodzius thumbup.gif

Atsakyti
mano berniukui paaugus ir pries gera savaite pradejus sliauzioti (mums dabar 5,5 men) zodis tvarkymasis igavo nauja prasme - slapia sluota tapo geriausia drauge (juk norisi, kad sunyciui tektu kuo maziau dulkiu dulkyciu smile.gif ), o maziui reikia viska ciupti, ka tik sutinka pakeliui biggrin.gif Taigi pagrindinis tvarkymais vyksta per kelis kartus, kai Oskaras uzmiega kokiam pusvalandziui ar 20 min. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusia84 @ 2009 01 08, 12:47)
mano berniukui paaugus ir pries gera savaite pradejus sliauzioti (mums dabar 5,5 men) zodis tvarkymasis igavo nauja prasme - slapia sluota tapo geriausia drauge (juk norisi, kad sunyciui tektu kuo maziau dulkiu dulkyciu smile.gif ), o maziui reikia viska ciupti, ka tik sutinka pakeliui biggrin.gif  Taigi pagrindinis tvarkymais vyksta per kelis kartus, kai Oskaras uzmiega kokiam pusvalandziui ar 20 min. doh.gif

Oho kaip anksti sliauziot pradejot, tikras galiunas !! mirksiukas.gif
Atsakyti
NA pas mus irgi kazkas panasaus apsitvarkome ir valgyt turim pasidaryti kai sunytiis uzmiega pietu miegelio arba kai eina miegoti nakciai :0 kietaip per diena jokiu sansu juk vienoj rankoj jis o kitoj sluota dar neismokau biggrin.gif
Atsakyti
as tai vos vos speju valgyt padaryti,vaikas labai reikalauja demesio tai visa diena su juo praleidziu,ant ranku beveik pastoviai doh.gif kartais pusryciauju kai vyras is darbo grysta vakare doh.gif tai lieka laiko tik apsitvarkyti,t.y viska i savo vietas sudeti,ir issiurbliuoti kambari,isplauti grindis,o tvarkausi savaitgaleis,kai tevelis namie....
Atsakyti
QUOTE(ingusia84 @ 2009 01 08, 13:47)
mano berniukui paaugus ir pries gera savaite pradejus sliauzioti (mums dabar 5,5 men) zodis tvarkymasis igavo nauja prasme - slapia sluota tapo geriausia drauge (juk norisi, kad sunyciui tektu kuo maziau dulkiu dulkyciu smile.gif ), o maziui reikia viska ciupti, ka tik sutinka pakeliui biggrin.gif  Taigi pagrindinis tvarkymais vyksta per kelis kartus, kai Oskaras uzmiega kokiam pusvalandziui ar 20 min. doh.gif

super, kad jau sliauzo 4u.gif
QUOTE(juta25 @ 2009 01 08, 18:18)
NA pas mus irgi kazkas panasaus apsitvarkome ir valgyt turim pasidaryti kai sunytiis uzmiega pietu miegelio arba kai eina miegoti nakciai :0 kietaip per diena jokiu sansu juk vienoj rankoj jis o kitoj sluota dar neismokau biggrin.gif

musu terminas vaikiuko gimimui buvo 06 18 biggrin.gif ir vardas toks pat bigsmile.gif tai bent sutapimas

na o mano vaikis tai mamai leidzia viska beveik pasidaryt, ir susitvarkyt, ir valgyt padaryt, ir kartu pazaidziam, ir pats savaime vaikas uzmiega.....taip kad turedama toki auksa, man tik suktis kaip bitutei biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
o mes namu tvarka paliekame teveliui. na kartais miegamajam pereinu su sluota, bet labai retai. man uztenka, kad visa diena su vaiku praleidziu, juo rupinuosi, tai apie tvarka net kalbos negali buti. as darau valgyt, vyras rytais indus plauna (nes vakare tingi), o savaitgaliais kambarius tvarko. musu toks pasiskirstymas.
Atsakyti
Mano namai irgi tvarkos prasosi... blink.gif Ta pati situacija: vyras anksti i darbus islekia, vaikas neramus, dar suo, zodziu, darbo yra, o va laiko ne visada... Paskutiniu metu daug laiko suvalgo supermamu klubas, as tiek daug cia randu ko paskaityti, kad net vyras bumba... doh.gif
Atsakyti