susitvarkau karta i savaite,dulkes prasluostau kas antra diena ir to uzztenka.Kai maziukas prades sliauzioti tai manau reiks dazniau tvarkytis. Sunku man vienai,vyras visai nepadeda,jis mano, kad tai mano pareiga,o jo dirbti ir pinigus parnesti
as idealios tvarkos nepalaikau ir netodel, kad jos nemegstu,paprasciausiai neuztenka laiko ir jegu!
susitvarkau karta i savaite,dulkes prasluostau kas antra diena ir to uzztenka.Kai maziukas prades sliauzioti tai manau reiks dazniau tvarkytis. Sunku man vienai,vyras visai nepadeda,jis mano, kad tai mano pareiga,o jo dirbti ir pinigus parnesti
pavargau su juo gincytis ir prasyti pagalbos,nes kaip i
na idealios tvarkos nera
o dar namie remontai
Is pradziu, iki kol dukrytei koki 6 men, apie idealia tvarka namuose ne kalbu nebuvo. visa diena ant ranku ir vis tiek "be". dabar nuo kokiu 7 men, kai ji pradejo sliauzioti, namuose turi buti beveik ideali svara. kazkaip suspeju, kai yra noro, ir kambarius susitvarkyti, ir valgyt padaryti, ir dar su mergaite normaliai padukti. nes pastebejau, kai anksciau rodydavau jai dideli demesi, tai ji ir jo reikalaudavo. dabar ji mato, kad mama tvarkosi, tai sau uzsiima pati su savo zaislais, jau kai atsibosta vienai, tai pas mane ateina..
P.S. jei kasdien nesitvarkyciau, tai is vis laisvo laiko netureciau, nes reiketu eiti paskui mazge ir rinkti viska jai is burnos.
P.S. jei kasdien nesitvarkyciau, tai is vis laisvo laiko netureciau, nes reiketu eiti paskui mazge ir rinkti viska jai is burnos.
QUOTE(wirgisa @ 2007 12 01, 14:27)
Na as tvarkausi kiekviena diena, bet gyvenu pagal save, o ne pagal knygas. Kai mazas vaikas namie turi buti svara namie. kai vaikas pradeda vaikciot tai jau daug sunkiau tvarkytis, bet mes kartu tvarkomes nedarom is to problemos. o del to kad kazkas padetu tai nieks nepadeda ir gerai, man paciai ira daug lengviau tvarkytis, labai nemegstu zmoniu kurie nori ivesti savo tvarka kitu namuose. ( dazniausia taip elgiasi mociutes ar tevai)
Susitvarkau kol vaikas miega, na nepuolu kasdien idealiai šveist namų, bet jei kas užeitų kad nebūtų
QUOTE(breira @ 2007 12 07, 19:34)
Susitvarkau kol vaikas miega, na nepuolu kasdien idealiai šveist namų, bet jei kas užeitų kad nebūtų 
buna dienu,kai mazyle visai diena nemiega,tai ir buname tarp dulkiu
Aš namus dažniausiai tvarkausi vakarais arba anksti ryte, kol dukrytė dar miega
bet tai būna tik aptvarkymas - daiktų surinkimas, dulkių nuvalymas ir panašiai
O rimtą tvarką darau kartą per savaitę, kai namie būna vyras, tuomet jis užsiima su dukryte, o aš visą dėmesį skiriu namų ruošai
visa nama isskirus musu kambari tvarkau kai vaikas miega. o kai atsikeles tai ir savo kambari sutvarkau. jis guli ant lovos ir idemiai stebi ka mama daro
QUOTE(aurute1 @ 2008 01 02, 08:52)
Aš namus dažniausiai tvarkausi vakarais arba anksti ryte, kol dukrytė dar miega
bet tai būna tik aptvarkymas - daiktų surinkimas, dulkių nuvalymas ir panašiai
O rimtą tvarką darau kartą per savaitę, kai namie būna vyras, tuomet jis užsiima su dukryte, o aš visą dėmesį skiriu namų ruošai 
jei su mazyle viskas normaliai, tai suspeti imanoma, bet kai kelios dienos is eiles buvo, kad 3men vaikas miegojo po dvi val per diena bendrai paemus (specialiai paskaiciavau), o visa kita laika budravo, verke ir prase demesio, tai ojojoj... dziaugiausi, kad iki vakaro speju apsirengt
na dar ir pavalgyt koki karta...