tvarkausi kai laisvo laiko turiu.Mano vyras geras
padeda susitvarkyti
o as visai neturiu laiko tvarkytis,nes mano sunytis tikras rankinukas,vienas beveik nebuna visa laika tik mamai ant rankyciu,na nebent kai uzmiega apmetau skuduriukus,o siaip tvarka palaiko tevelis gryzes po darbo kiekviena diena issiurbliuoja kambarius,tai yra butina nes turim suniuka, suplauna indus,nuvalo dulkes,bet idealios tvarkos zinoma nera,todel karta per savaite kvieciam namu tvarkytoja kuri isblizgina visus kampucius
Sudetingas klausimas. MAze demesio reikalauja kiekviena minute, o ir rankinukas. Kadangi vyras dirba toki dearba, kad tik savaitgaliais grizta namo, tai as issikrausciau pas tevus. Viena nezinau kaip tvarkyciausi.
man tai mano suneliai padeda
. jie tikri SAUNUOLIAI
As tiiesiog stengiuosi, kad ant zemes dulkes nesivoliotu - kiekviena ar kas antra dienaplaunu grindis, valau dulkes, ziurint kiek laiko lieka
MB nieko nepadeda, tik daugiau netvarkos pridaro - antras vaikas
Dabar jau lengviau su mano spinduleliu
pirmus menesius nieko nespedavau,nes neeme kruties tai teko nusitraukineti piena,tai uzimdavo daug mano laiko
o db tai jau tikras mano padejejas..
Tvarkausi, kai miega-tada ir pasitvarkau ir pavalgau ir prie kompo speju
tvarkausi kai maziukas miega, arba zaisliuka su muzikele paleidziu tai jis ziuri i ji ir ramus kuri laika buna. tvarkausi namie kaip ir pries gimstant vaikeliui. skaiciau kazkur kad kuo labiau valysi, sveisi, puoselesi svara namie tuo blogiau paciam vaikui. isejes i "isorini pasauly" vaikas tiek nesvarumu ras, kad jam gresia tik ligos. nesakau kad i savaite tik karta reik tvarkytis, bet kas per daug tas ir negerai
Tvarkausi puikiai, vaikutis uzsiima pats, duodu vis nauja daikta tyrinet, o as tuo tarpu galiu issisiurbt, grindis issiplaut. I vaikstyne idedu, einam i virtuve, ten ir bulves kartu skutam ir visa kita darom
tvarkydavausi,kai buvo geros nuotaikos ir ramiai zaide su vyresnele seute arba kai miegodavo,vyras gryzes po darbo padedavo