tvarkausi, kol miega o kai ne miega tai grauge tvarkomes. idedu i kengura ir pirmin
Oi sunkiai,
tvarkausi, kol miega o kai ne miega tai grauge tvarkomes. idedu i kengura ir pirmin
QUOTE(Soni @ 2006 05 26, 09:47)
Aš ant grindų kaldrą patiesus, žaislų primėtau, tai truputį galiu palikt, vaikiškoj kėdutėj įsodinu, trumpam į vaikštynę, taip ir keičiu vietas, o pati lakstau kaip prisukta, kad tvarka namuose būtų
As panasiai elgiuosi - kaitalioju jos buvimo vietas, jei noriu valgyt padaryti, ar pasitvarkyti.
Bet, aisku, geriausiai ir ramiausiai viska pasidarau, kai ja paguldau pogulio miegelio
Maniškė dieną miega tik kelis kartus po pusvalandį. Taip kad tvarkytis tenka kartu - ji visur keliauja su manim: autokėdutėje, maitinimo kėdutėje, vežimėlyje... Jai patinka sėdėti ir žiūrėti, ką aš veikiu. Arba pasodinu prieš veidrodį - tada kokias 10 min šnekasi
Dar tiesa, virtuvėje ant šaldytuvo prilipdyta daug magnetukų (iš kukurūzų pakelių), tai pasodinu dukrytę taip, kad pasiektų. Kol visus magnetukus po vieną nukrapšto, paragauja ir numeta žemėn, praeina kokios 10 min
"tvarkyti namus augant vaikams, tolygu sluoti sniega sningant"
Turiu ir as Vingro knyga, alia sios eilutes kazkaip neuzsifiksavo, gal smegenine jas atmete kaip nelabai tinkamus patarimus
Siaip tvarkytis stengiuosi is paskutiniuju, kai tik yra laiko, o tai kartais net 10 min per diena buna
, tai iki Vingro tvarkos mums ohoho kaip toli
Faina jei kas tiek spetu kiek jis nori padaryt, ale man tai be sansu
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 08 26, 20:02)
Turiu ir as Vingro knyga, alia sios eilutes kazkaip neuzsifiksavo, gal smegenine jas atmete kaip nelabai tinkamus patarimus
Siaip tvarkytis stengiuosi is paskutiniuju, kai tik yra laiko, o tai kartais net 10 min per diena buna
, tai iki Vingro tvarkos mums ohoho kaip toli
Faina jei kas tiek spetu kiek jis nori padaryt, ale man tai be sansu 
Manau perdeda tas Vingras ir gana riebiai
Jei aš nesusitvarkysiu,tai kas daugiau? Vyras
?? Gal.. Bet jo pagalbos prašau savaitgaliais. O įprastom dienelėm ir valgyt darau, ir tvarkaus, ir pasivaikščiot einam, ir po pardas prasisuku.. visur su maže
Hmm.. nu Vingrio tikrai neklausyciau o siap as pagal nuotaika tvarkausi o kartaist iesiog norisi pailseti.
siap daugiau apsitvarkom savaitgaliais su vyru arba kai kas nors turi ateiti
perdaug del to galvos nesuku nes tik isplauni grindis ziu jau is paskos parbega kleckas trupindamas sausaini..
mano mergyte taip pat viena nepabuna visur nesiojuosi po kambarius su svim,isidejus i galima kedute.Taip ir tvarkydavausi,o dabar nesiojamfreiko pagalvele,tai i kedute netelpam,tai kambariai buna ir kelias dienas netvarkyti,panele dina beveik namiega.Mums 4menuo.
Didele problema
Ir tampausi paskui save, ir bandau palikti viena ant kilimelio zaisti ir i kengura anksciau dedavau, bet ilgai neistempiam niekaip, todel laiko namu tvarkymui visa laika truksta
Stengiuosi isnaudoti ta laika kai vyras namie, tai arba jis tvarko, o as su vaiku zaidziu, arba jis zaidzia, o as tvarkausi
mano mazhe tikra saunuole - pabuna viena vezimely, lovytej ar kedutej. tik vat kai prie kompiuterio sedziu, kazko tai neramesne buna. tada jau reikia vezimeli stumdyti