Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir tvarka namuose

Oi sunkiai,
tvarkausi, kol miega o kai ne miega tai grauge tvarkomes. idedu i kengura ir pirmin mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi tvarkomes kartu. Tai i supines dedu , tai i vaikstyne, tai i kedute , tai ant lovos. O visur tik po pora minuteliu isbuna. Bet spejam susitvarkyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 05 26, 09:47)
Aš ant grindų kaldrą patiesus, žaislų primėtau, tai truputį galiu palikt, vaikiškoj kėdutėj įsodinu, trumpam į vaikštynę, taip ir keičiu vietas, o pati lakstau kaip prisukta, kad tvarka namuose būtų

As panasiai elgiuosi - kaitalioju jos buvimo vietas, jei noriu valgyt padaryti, ar pasitvarkyti.
Bet, aisku, geriausiai ir ramiausiai viska pasidarau, kai ja paguldau pogulio miegelio doh.gif Tada turiu 2-3 val. laisvo lotuliukas.gif laiko - tai ir puolu tvarkytis.
Atsakyti
Maniškė dieną miega tik kelis kartus po pusvalandį. Taip kad tvarkytis tenka kartu - ji visur keliauja su manim: autokėdutėje, maitinimo kėdutėje, vežimėlyje... Jai patinka sėdėti ir žiūrėti, ką aš veikiu. Arba pasodinu prieš veidrodį - tada kokias 10 min šnekasi smile.gif Dar tiesa, virtuvėje ant šaldytuvo prilipdyta daug magnetukų (iš kukurūzų pakelių), tai pasodinu dukrytę taip, kad pasiektų. Kol visus magnetukus po vieną nukrapšto, paragauja ir numeta žemėn, praeina kokios 10 min thumbup.gif
Atsakyti
"tvarkyti namus augant vaikams, tolygu sluoti sniega sningant"
Atsakyti
Turiu ir as Vingro knyga, alia sios eilutes kazkaip neuzsifiksavo, gal smegenine jas atmete kaip nelabai tinkamus patarimus tongue.gif Siaip tvarkytis stengiuosi is paskutiniuju, kai tik yra laiko, o tai kartais net 10 min per diena buna blink.gif , tai iki Vingro tvarkos mums ohoho kaip toli doh.gif Faina jei kas tiek spetu kiek jis nori padaryt, ale man tai be sansu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistiushka_: 26 rugpjūčio 2006 - 19:02
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 08 26, 20:02)
Turiu ir as Vingro knyga, alia sios eilutes kazkaip neuzsifiksavo, gal smegenine jas atmete kaip nelabai tinkamus patarimus tongue.gif Siaip tvarkytis stengiuosi is paskutiniuju, kai tik yra laiko, o tai kartais net 10 min per diena buna blink.gif , tai iki Vingro tvarkos mums ohoho kaip toli doh.gif Faina jei kas tiek spetu kiek jis nori padaryt, ale man tai be sansu lotuliukas.gif

Manau perdeda tas Vingras ir gana riebiai lotuliukas.gif Pagal jo teorijas yvenant, tai daugiau nieko neveiktum tik dirbtum, dirbtum ir dar karta dirbtum. O kada kudikeliu dziaugtis ir save palepinti, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei aš nesusitvarkysiu,tai kas daugiau? Vyras g.gif ?? Gal.. Bet jo pagalbos prašau savaitgaliais. O įprastom dienelėm ir valgyt darau, ir tvarkaus, ir pasivaikščiot einam, ir po pardas prasisuku.. visur su maže mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmm.. nu Vingrio tikrai neklausyciau o siap as pagal nuotaika tvarkausi o kartaist iesiog norisi pailseti. ax.gif siap daugiau apsitvarkom savaitgaliais su vyru arba kai kas nors turi ateiti ax.gif perdaug del to galvos nesuku nes tik isplauni grindis ziu jau is paskos parbega kleckas trupindamas sausaini.. doh.gif
Atsakyti
mano mergyte taip pat viena nepabuna visur nesiojuosi po kambarius su svim,isidejus i galima kedute.Taip ir tvarkydavausi,o dabar nesiojamfreiko pagalvele,tai i kedute netelpam,tai kambariai buna ir kelias dienas netvarkyti,panele dina beveik namiega.Mums 4menuo. doh.gif
Atsakyti
Didele problema doh.gif Ir tampausi paskui save, ir bandau palikti viena ant kilimelio zaisti ir i kengura anksciau dedavau, bet ilgai neistempiam niekaip, todel laiko namu tvarkymui visa laika truksta verysad.gif Stengiuosi isnaudoti ta laika kai vyras namie, tai arba jis tvarko, o as su vaiku zaidziu, arba jis zaidzia, o as tvarkausi unsure.gif
Atsakyti
mano mazhe tikra saunuole - pabuna viena vezimely, lovytej ar kedutej. tik vat kai prie kompiuterio sedziu, kazko tai neramesne buna. tada jau reikia vezimeli stumdyti ax.gif
Atsakyti