As speju ir susitvarkyt,ir valgyt pasidaryt ir dar sau laiko skirti.Tiesiog strengiuosi viska daryt,kai mazius miega,o jei ne tai tada nesuosi kartu i virtuve ir abu darom valgyt.Jam ramu kai mane mato,tai man ir netrukdo nieko pasidaryt
Panašių temelių buvo, bet tokios neradau. Įdomu kaip susitvarkote namus, ar vaikas pabūna vienas? Aš tai visur iš paskos su vežimu vežiojuosi, kartais būna, kad plaunu indus ir su koja vežimą stumdau, ir vis tiek negerai
na kol mano dukriukas buvo mažesnė, tuo daugiau viena būdavo, atsigulus stebėdavo aplinką, žaisliukus, na o dabar jau reikalauja vis daugiau dėmesio, bet kokio žaislo nebeįkiši, viena būdama visokių nesąmonių pridaro, bet susitvarkyti tikrai spėju... viena pasėdi, užsiima kokį pusvalanduką viena pati. Manau, kad ir nuo vaiko labai daug priklauso, kiti vaikiukai mielai vieni pabūna, o kiti jokiu būdu. gal kai paaugs, daugiau užsiėmimų tavo Ugnytei atsiras ir pabus viena pati.
Aš kas kažkiek laiko vis pakeičiu vaikiui vietą ar užsiėmimą ir kuriam laikui tikrai galiu palikt vieną. Įsodinu į vaikišką kėdutę arba guldau ant pilvo ir vis kažką barškančio ir čežančio ar kokią spalvotą knygutę padedu po nosim, poto karuselę grojančią įjungiu
pazyzia, panešioju ant rankų ir vėl tarp žaislų krapštosi
ir į SM lendu kai vaikis budrauja, nes kai miega - pats brangiausias laikas, norisi kažką nuveikt
sunkiai
kai visai nera su kuo palikti, įdedu į "kengurą"
na,mano Dominykutis pradejo anksti ropoti, 5,5 men,todel nuo to laiko tvarkymas pasidare labai sunkiu darbu. mazylis ropineja po visa buta, o lovytei uzsibuna tik 10-15 min
Aš ant grindų kaldrą patiesus, žaislų primėtau, tai truputį galiu palikt, vaikiškoj kėdutėj įsodinu, trumpam į vaikštynę, taip ir keičiu vietas, o pati lakstau kaip prisukta, kad tvarka namuose būtų
Turiu kedute i ja isodinu ir visur kartu nesiojuos, tai jis ziuri ka as darau, o jai jau atsibosta, tai pradedu pries ji visaip maivytis snekinti
As isivaizduoju, kaip tada atrodau
As isivaizduoju, kaip tada atrodau
Šiaip ne taip susitvarkau
Pabūna ir vienas kartais lovelėje žiūrėdamas į pakabintus žaisliukus, tada su siurbliu lakstau po namus, darant valgyt guldau į kėdutę, iš kurios jis labai mėgsta stebėti ką aš darau, kai pradeda niurzgėt, tai tada su koja supuoju, tas pats ir plaunant indus
Būtų lengviau jei ilgiau dieną pamiegotų, vienas vos tik kelis kartus po pusvalandį ar dar trumpiau išmiega, jei šalia miegu, tada parpia iki kelių valandų
Va ir dabar miega man ant rankos, bevalgydamas užmigo, tai ir naudojuosi proga čia įlysti
namus stengiuos susitvarkyti kol vaikas miega rytinį miegelį. maniškis jau didelis (11mėn
) tai kai nemiega, tai galiu tvarkyt nesitvarkius jis eina iš paskos ir savo tvarką įvedinėja
didžiausia problema vakarais, kai ruošiu vakarienę, tada ateina, atsistoja įsiakbina į koją ir zyzia
va tada prigalvoju visokių žaidimų, kad tik jis užsiimtų nors kiek nors ir pabūtų ramiai. kol buvo mažesnis, tai nešiodavausi visur su savim kėduteje
didžiausia problema vakarais, kai ruošiu vakarienę, tada ateina, atsistoja įsiakbina į koją ir zyzia