Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir tvarka namuose

pas mus toli iki idealios tvarkos biggrin.gif Nebuvo jos ir iki vaiko gimimo, nėr ir dabar smile.gif Kiekvieną dieną stengiuosi išsiurbti kambarius ir išplauti virtuvę ax.gif dulkes valau 2-3 kartus per savaitę, patalynę keičiu kas 2 savaitės. Vaiką imdama rankų neplaunu, krūtinės irgi biggrin.gif
Auginam katę - vaikas nuo 3 mėn. dūksta su ja kiek tik nori smile.gif tiesa, katė į lauką neišeina smile.gif
Vaikas suvalgo ir ant grindų nukritusį sausainį, ir lauke žolės pakramto doh.gif
Nemėgstu perdėto sterilumo ir pedantiškos tvarkos - tai ir gyvenam kaip mokam, kaip norim ar kaip išeina biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau ta knygos istrauka kaip ankedota biggrin.gif Kelintu metu leidimas jos? Kokios dar klijuotes, nuovirai ir prijuostes g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu absurdas kazkoks doh.gif Negaliu patiket kad autorius cia rimtai sneka doh.gif

O prie viso to dar 9 valandos miego lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi negaliu, juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

As tvarkausi kai ateina ikvepimas. Kartais jo nera pora savaiciu mirksiukas.gif mirksiukas.gif Visi sveiki ir patenkinti namuose g.gif
Atsakyti
Sios knygos leidimas berods 1999 metu. Man Spoko knyga, kurios leidimas 1977 metai labiau patinka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2006 05 17, 06:05)

As tvarkausi kai ateina ikvepimas. Kartais jo nera pora savaiciu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Visi sveiki ir patenkinti namuose g.gif

Aš irgi tvarkausi kai yra įkvėpimas mirksiukas.gif ir viskas ok.Pas mus dar yra šuo - tai gal ir jį kasdien siurbliuoti? tongue.gif O šiaip esu floriste ir kai manoji miega aš dirbu, tai pilna pas mus gėlyčių, šakelių ir t.t. ir dabar kambarys oj oj oj blush2.gif baisu kad kas neateitų... ax.gif
O vaikui manau dėl to giliai dzin, tuo labiau kad jai tik trys mėnesiai thumbup.gif
Apie buteliukus ir žaisliukus esu kitos nuomonės, jie turi būti ir yra švarūs ok.gif
Atsakyti
Apie buteliukus ir žaisliukus esu kitos nuomonės, jie turi būti ir yra švarūs

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na siuo metu tikrai namai neypatingai sutvarkyti. Bet kazkaip nepergyvenu del to. smile.gif O ir aplinkiniai kas ateina i svecius visi supranta, kad neturiu kada. Net ir vyrui ne visada atsiranda laiko paruosti pietus.
Dar be to auginam suni, kuris megsta ir lovoje paguleti, o dar ir maziui patinka kai suo ji lyzteli. blush2.gif Na bet pokolkas esame sveiki smile.gif Manau,kad per daug sterilumo irgi nekas. Paskui vaikai nebuna atsparus bakterijoms blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
jeigu laikysies visu nurodymu, pagal knygas, tai sekmes isdurniuojant. Zinoma ideali tvarka butu nuostabu, bet man geriau ideali savijauta, tada ir vaikas idealus smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Tvarkaus paprastai kaip vaikučiai miega suspėju ir valgyti padaryti ir jei nemiega apsitvarkau jiems idomu žiūrėti kaip aš triusu ir taip problemu neturiu būna kad ir pavarksti
Papildyta:
Tvarkaus paprastai kaip vaikučiai miega suspėju ir valgyti padaryti ir jei nemiega apsitvarkau jiems idomu žiūrėti kaip aš triusu ir taip problemu neturiu būna kad ir pavarksti .nors neilgam švara būna tai vėl žaislų ir trupiniu pilna
Atsakyti
Austre, o kaip su dviem vaikuciais?Man visada tai buvo idomu. Ar jie vienu metu miega? Juk vienas gali miegoti, o kitas - ne. Vienas gali noreti valgyti, o kitas - ne?
Atsakyti
Vajezau, aš čia dejuoju kaip su viena nieko nespėju nei susitvarkyt, nei valgyt padaryt ax.gif . o tu Austre su dviem spėji valgyt pagamint ir susitvarkyt.Nu tu ir šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 05 19, 17:18)
Vajezau, aš čia dejuoju kaip su viena nieko nespėju nei susitvarkyt, nei valgyt padaryt ax.gif . o tu Austre su dviem spėji valgyt pagamint ir susitvarkyt.Nu tu ir šaunuolė thumbup.gif  thumbup.gif

jo, pagarba tokiom mamytėm wub.gif 4u.gif
aš tai pagalvoju, jei pas mus būtų dvynukai, tai reiktų, kad antras suaugęs žmogus pastoviai šalia būtų, nes kai vyras dirba, viena prapulčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 19 gegužės 2006 - 19:02
QUOTE(Augustina @ 2006 05 14, 15:30)
Mes su vyru esam labai tvarkingi, ir aš tikrai palaikau tokią tvarką namuose, kokia buvo prieš vaiko gimimą, bet to nepakanka. Pagal aprašymus jaučiuosi labai apsileidusi (na, tikrai nesidedu švarios prijuostės imant vaiką, tik rankas nusiplaunu). Pagalbos neturiu absoliučiai jokios. Kaip sakant 24 valandos non-stop.
Įdomu, kaip Jūs mamytės tvarkotės? Ar viską spėjate? O gal samdote aukles kelioms valandoms? Namu seimininkes? Ar mažiau tvarkotės?

Apsiramink mirksiukas.gif , pakanka tos švaros kokia yra. O knygas rašo kad rašytų. Tavo leliukas dar labai mažas, o kai paaugs ir pradės ropoti, visur lįsti, tai pamatysi, kad tebespėsi tik iš paskos jam lakstyti tongue.gif , o ne su pašluoste po namus bėgioti. Bardakas bus doh.gif Žinoma, elementarios švaros turime laikytis, bet kad reiktų namus sterilizuot, kaip Vingras rašo, tai jau ne schmoll.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinkelyte: 21 gegužės 2006 - 10:57