Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir tvarka namuose

QUOTE(taniai @ 2006 05 26, 19:32)
Mes irgi tvarkomes kartu. Tai i supines dedu , tai i vaikstyne, tai i kedute , tai ant lovos. O visur tik po pora minuteliu isbuna. Bet spejam susitvarkyti smile.gif

mes lygiai taip pat. o geriausia tvarkytis nakti arba diena, kai ji miega:) shventa ramybe tada. bet siurbt galiu tik ja pasiemus i rankas, nes ji kazko siurblio pradejo bijoti:D
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2006 05 26, 12:21)
Šiaip ne taip susitvarkau blush2.gif Pabūna ir vienas kartais lovelėje žiūrėdamas į pakabintus žaisliukus, tada su siurbliu lakstau po namus, darant valgyt guldau į kėdutę, iš kurios jis labai mėgsta stebėti ką aš darau, kai pradeda niurzgėt, tai tada su koja supuoju, tas pats ir plaunant indus biggrin.gif Būtų lengviau jei ilgiau dieną pamiegotų, vienas vos tik kelis kartus po pusvalandį ar dar trumpiau išmiega, jei šalia miegu, tada parpia iki kelių valandų biggrin.gif Va ir dabar miega man ant rankos, bevalgydamas užmigo, tai ir naudojuosi proga čia įlysti 4u.gif

Panasi istorija. biggrin.gif
Dabar tai daugiau viena buna, o kai is viso buvo maza, tai negulejo nei minute doh.gif
Atsakyti
Kazkaip kol kas tokiu problem nebuvo blink.gif savarankiska lb mergina pas mane smile.gif pazaidzia, kol mamukas savo darbus padaro, poto kartu visada pazaidziam smile.gif na gal bus smagiau kai vaiksciot prades, tada i sijona isikabinus bus hah.gif ziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti
beveik be šansų - mažai pabūna vienas, kokias 10-15 min., o po to, jei ir būna - turi mane matyti arba būti ant rankų doh.gif
Tvarkausi, kai miega ar kai grįžta vyras smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai tai buna kai pupa miega, nes kitaip tai sunkiai kazko g.gif, arba pasiguldau i vezima ir kai pradeda zirsti tai stumdau su koja tik kad ne labai padeda arba kartais isodinu i kedute su zaislais tai pabuna keleta minuciu, bet viskas greitai asibosta schmoll.gif
Atsakyti
voj idealios tvarkos tai tikrai toli grazu nera, bet kiek spejus, stengiuos apsitvarkyt, bet jai kai prie kompo prisedu tai visai nieko nebespeju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
JO tvarkele ir pas mus nekokia lotuliukas.gif Visur zaisliukai,buteliukai metosi biggrin.gif Bet stengiuosi ,kad namai butu svarus.Siaip tai dazniausiai susiplanuoju dienas,pora dienu per savaite paskiriu kambariu svarinimui-siurbiu,dulkes prasivalau,kambarius prasiplaunu,bet tas dienas aisku jau niekur su leliu neisvaziuoju,ojei su maziuke i lauka vaziuojam ar ilgiau prie kompo sedziu tai susitvarkyti nelabai speju-bet elementariausia tvarka stengiuosi palaikyti biggrin.gif
Atsakyti
idomu,tas Vingras sugebetu pagal savo patarimus vaika uzaugint...ar jis viska spetu... tongue.gif
Atsakyti
Neblogai butu pora padejeju tureti, kad namus pagal Vingro patarimus isblizgintu biggrin.gif O jei viena namuose tvarkaisi, tai ziurek kol viena kampa sutvarkei, kitas jau ir vel tvarkomas prasosi. O juk reikia dar ka nors ir i skrandi isimesti ax.gif Zodziu, kilimus prasisiurbiu, dulkes pasivalau, indus issiplaunu ir valgyt ka nors priebegom isverdu. Ir visai neimu i galva, kad kokie nors nelyginti skalbiniai kelinta diena guli, nes rankos iki ju neprieina. Bus kokia minute ir nuotaika atitinkama tai ir islyginsiu. Gal ryt, gal poryt... biggrin.gif
Atsakyti
stengiuos susitvarkyt kol maze miega,bet jau kai ji atsikelia namai tai kai po karo buna doh.gif viena syk vyras parejes is darbo rado namie betvarke tai paklause ka dariau,atsakiau kad serialus ziurejau bet kai kelias dienas jis pabuvo su maziuke daugiau manes nebeklausyneja,o vakar kol gryzau is parduotuves tai radau virtuvej nutrauktas uzuolaidas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, juk tvarkomės tiek, kiek "pačios per save perlipame", t.y. kol turime noro arba kol pajėgiame, jei to noro per daug, gi ta perskaityta knyga gali tik įkvėpti daugiau noro arba atvirkščiai, nesuprantu kam jas išvis skaityti, aš tvarkausi iki tokio lygio, kad patys jaustumėmės gerai, esu truputėli pedantė, tai pastebėjau vieną faktą, jei viršija normalios tvarkos ribas, pati jauciuos blogai, na baisu pajudėt, nes vėl reikės visur šveisti, pati sau neleidžiu iki to prieiti, tai pvz. skiriu vakarą grožio procedūroms ar kokiais kitokiais pikantiškais dalykėliais, pvz. einame vakarieniaut į miestą ar lankome artimus žmones (leliuką turėsiu dar po keletos mėnesių thumbup.gif , atsiras dar daugiau rūpestėlių namuose, bet juk nedirbsiu, o ir tie rūpestėliai malonūs, kaip ir viskas, kas susiję su namų židiniu), svarbiausia nepavargti nuo tvarkos, o pasitvakius pajusti tai, dėl ko tai darėte
Atsakyti
ash tai jei turiu laiko, tai tvarkaus...neturiu - nesitvarkau:) va tas kompas gyvate vis tvarkytis trukdo. kai maze uzmiega...atrodo nuleksiu ant kompo keliom minutem... zek jau ir 2 val praejo:) tenka laukt kol vel eis miegot:) o va su siurbimu mum prastai... kai miega - negaliu siurbt, kai nemiega...irgi negaliu:) nes bijo siurblio:) nebent ant ranku laikau:) zodziu tvarkele ne kokia:) shiaip vidurnakchiai didziausia tvarka padarau, kai visi miega ir niekas man netrukdo:) ir bandau telika ishjungt, nes jei ijungtas ir tvarkaus....tai tik praeinu pro telika...ka nors idomaus rodo...taip ir prisedu:) baigtas tvarkymas:)
Atsakyti