Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir tvarka namuose

As tai nepersistengiu, svarbu paciai nepervargti, nes ir vaikuciui negerai, kai mama pervargusi. Kaip iseina, taip ir tvarkausi. Kartais padeda vyras. O per didele svara tiesiausias kelias alergijai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Varlė* @ 2006 11 01, 17:51)
Aš kasdien šluoju grindis, perbraukiu drėgnu skuduru. Generalinei tvarkai skiriu penktadienį. Tada viską sutvarkau nuo a iki z. Stengiuosi tvarkytis per vaiko miegą. Kol miega, sutvarkau vieną buto dalį. Atsikelia, pažaidžia, pavalgo. Užmiega - likusią buto dalį sutvarkau. Kol mažas gerai, o kai bus didesnis - derinsiuos prie mažojo darkytojo tvarkos  ax.gif

na mano maziukei 3 menesiai. tai panasiai gaunasi kaip ir tau tvarkausi po kazkokia namu dali. netgi pati nusistatau siandien tik vonia, rytoj saliona ir t.t. ir tai paskubomis kad tik suspeciau smile.gif
Atsakyti
Del tavrkymosi, paskutiniu metu noreciau, akd vienas kambarys butu. Nes visi zaislai ismetiti po visa nama.
Tik sutvarkau viena kambari, kol kita tvarkausi, anas jau buna sujauktas. Kartais visai nebematau prasmes tvarkyti doh.gif O auga dar antra siukslintoja doh.gif
Atsakyti
Kai gime pirmagimis tai tvarkiausi kaip galejau. Kai vaikas uzmigdavo desimciai minuciu tai spedavau tik kelias lekstes isplaut. Visa val tekdavo su mazyliu ant ranku, o su koja skuduru grindis ploviau. Vel mazylis uzmiega keliom minutem tai lygindavau. Pati buvau be miego, be laisvos minutes, nepavalgiusi, pamelusiu veidu Ne zmogus o kaliause be gyvybes zenklu. Diena nakti tvarkiausi. Pradejau del kiekvieno trupinelio isterikuot. Viskas nervino, nieko nebenorejau. Kai spjoviau i ta tvarkyma tai ir vaikas kitaip elgtis pradejo, abu miegodavom diena, tapau zvalesne, vaikas ramesnis.
Taip kad manau ta knyga parase kazkoks pedantas, sededamas steriliame stiklainyje ir bijodamas net nusiciaudet. O beto fiziskai neimanoma visko sterilizuot, sokinet aplink vaika ( o jei dar ne vienas), ir nepamirst vyro. Dabar supratau kodel buna atveju kai gimus vaikui vyrai iseina pas meiluzes, matomai tos mamytes skaito tokias nesamoningas knygas verysad.gif
Atsakyti
o aš tvarkausi, kai turiu laiko nuo SM lotuliukas.gif ir penktadieniais, nes tada vyras iš savaitinio darbo grįžta. o mums su mažyle gerai ir apsivertusioms. aišku dulkes nusivalau ir grindis išplaunu kasdien
Atsakyti
as tai ir nepersistengiu del tvarkymosi biggrin.gif tik stengiuosi, kad nebutu dulkiu ir viskas, nes tvarkos ir negali buti, nes gyvenam naujuose namuose tik keli menesiai ir nelabai turim baldu ax.gif tai vienas kambarys tiesiog virto sandeliu blush2.gif kai dukryte diena uzmiega, tai tik perbegu su grindu sepeciu, dulkes nuvalau ir pati ilsiuosi smile.gif kartais vyras sutvarko namus, o vonia valau kai jau vyras buna namuose. beje ir valgyti ne visada darau blush2.gif
Atsakyti
o as negaliu ziuret i bardakus namie verysad.gif tai einu ir einu,tvarkau ir tvarkau nes turiu "tornado" Kotryna, kuri kai praeina, tai... doh.gif doh.gif doh.gif ir svarbiausia, sakau ir sakau, kad padetu i vieta zaislus,o jai vienodai sviecia! o dar valgyt reikia visiems padaryti...gerai, kad "tornadas" 2val.diena uzmiega thumbup.gif vienu zodziu duoduosi, gerai, kad MB thumbup.gif tai parejes is darbo jis su vaikais, o as galiu atsiputus ziureti serialus thumbup.gif
Atsakyti
Gimus mažylei nuo mano galvos buvo nuimtas namų tvarkymo rūpestis. Pasisamdėm namų tvarkytoją. Užtad mama pailsėjusi, nepikta ir vaikas laimingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 09 04, 10:49)
Gimus mažylei nuo mano galvos buvo nuimtas namų tvarkymo rūpestis. Pasisamdėm namų tvarkytoją. Užtad mama pailsėjusi, nepikta ir vaikas laimingas smile.gif

as tai visai ne pikta, pailsejus, valgyti darau kai turiu tam noro, o kambariuose tik dulkes nuo grindu ir baldu isvalom, nes pas mus nera kilimu smile.gif
bet dazniausiai vyras grizes tampa namu tvarkytoju biggrin.gif
Atsakyti
mano mazylei dabar septini menesiai beveik , tai idedu i vaikstine ir tvarkomes abidvi thumbup.gif
Atsakyti
Dulkes nusivalau ir kambarius išsiplaunu kasdien
Atsakyti
O as kaip tik visus darbus stengiuosi pasidaryti, kol maziuke nemiega. Dazniausiai ryte - tada mano vaikui geriausia nuotaika biggrin.gif - as ja isisodinu i kedute, pasistatau vidury kambario, galima ir muzikyte kokia blush2.gif lotuliukas.gif . Nusivalau dulkes, issisurbiu, susimetu rubus skalbtis, pasiruosiu pietums - o poto visas demesys vaikui. Nes kai miega kazkaip norisi skirti laiko sau, galu gale ir SM pasedeti biggrin.gif
Atsakyti